Bun venit pe pagina Librariei Crestine Mana!

Cele mai bine vandute
Produse noi

Pagina Start

 Adevărul într-o coajă de nucă

Adevărul într-o coajă de nucă

Cuprins: Lectia 1 - Tu ai pacatuit! Lectia 2 - Dumnezeu te iubeste! Lectia 3 - Tu poti fi mantuit! Lectia 4 - Hristos te-a rascumparat! Lectia 5 - Cum nu poti fi mantuit? Lectia 6 - Cum esti mantuit? Lectia 7 - Cand o sa fii mantuit? Lectia 8 - Cum sa te pastrezi mantuit? Lectia 9 - Dovada ca esti mantuit! Lectia 10 - Cum sa te bucuri fiind mantuit? Lectia 11 - Ce are cel mantuit? Lectia 12 - Ce are cel nemantuit? Lectia 13 - Cum trebuie sa traiasca cel mantuit? Lectia 14 - Cum trebuie sa lucreze cel credincios? ..

1,50 Lei

 Anotimpul vindecării

Anotimpul vindecării

Ajutor şi speranţă pentru femeile care trec prin stresul post-avort. "Ne doare sufletul pentru nenumăratele femei care se află în suferinţă şi care încă nu au început procesul de reabilitare în propria lor viaţă. Sperăm că această carte se va constitui într-o hartă folositoare pentru cele care trec prin valea plângerii şi a durerii. Vor exista locuri greu de străbătut, unde înaintarea va fi greoaie şi înceată, dar ştim că femeile care au făcut avort pot găsi mângâiere, speranţă, putere şi scop în viaţă. În timp ce vei căuta să înţelegi felul în care avortul ţi-a afectat viaţa... vrem să ştii că îţi admirăm curajul de a fi pornit în căutarea păcii şi a vindecării lăuntrice." ..

6,00 Lei

 Apostolii Domnului Isus

Apostolii Domnului Isus

”Apostolii Domnului Isus” se recomandă pe sine chiar din primele rânduri, ce ne descriu momentul în care autorul a vizitat Biserica Bunei Vestiri, din Nazaret. Astfel, el consemnează: „Dacă aici a fost într-adevăr, locul acestei revelaţii speciale (Buna Vestire), nu poate şti nimeni. Şi parcă mai are importanţă locul? Ceea ce s-a petrecut însă, în Nazaret, are cea mai mare importanţă. Aici a trăit Isus cea mai mare parte a vieţii Sale pământeşti. Undeva aici, în acest oraş, a fost atelierul lui Iosif, în care tânărul Isus a lucrat.” Mai departe, el ne spune: „12 oameni obişnuiţi au devenit într-o perioadă relativ scurtă, oameni neobişnuiţi. Chemaţi de Mântuitorul pentru a-i fi ucenici, cei 12 au suferit o astfel de transformare că au putut fi folosiţi de Dumnezeu pentru a schimba lumea.” Pornind de la acest moment, Petru Lascău ne conduce în atmosfera acelor timpuri extraord..

15,00 Lei

 Apus de mileniu

Apus de mileniu

Poezia reprezinta una din modalitatile cele mai expresive de manifestare a credintei noastre. Mi-am data seama de aceasta intr-un mod foarte clar, intre altele, cand inainte cu un numar de ani, la una din zilele de Pasti, fiind impreuna reprezentantii majoritatii cultelor religioase din Timisoara, ne aflam in fata Catedralei Mitropolitate, iar fratele pastor Petru Dugulescu a rostit cateva versuri inchinate Invierii Domnului. ..

18,00 Lei

 Armata Pătimirilor - Al doilea volum al seriei Supraviețuitorii

Armata Pătimirilor - Al doilea volum al seriei Supraviețuitorii

Buck si prietenul sau Rayford Steele impreuna cu alti crestini organizeaza o adevarata forta de rezistenta pentru a i se opune presedintelui Natiunilor Unite, Nicolae Carpathia, care este, intr-adevar, Antihristul. Cutremuratoarele profetii biblice privitoare la anii apocaliptici devin realitate. Omenirea traverseaza acum perioada deschiderii celei de-a doua peceti a cartii, cand apare calul rosu, ce simbolizeaza Razboiul. ..

25,00 Lei

 Avortul…un simplu păcat?

5,00 Lei

 Balta amară a vieții

Balta amară a vieții

 Editura Neemia ..

4,00 Lei

 Bătând la ușa lui Dumnezeu

Bătând la ușa lui Dumnezeu

 Editura Lampadarul de aur ..

2,50 Lei

 Biserica glorioasă

Biserica glorioasă

Dumnezeu vede biserica, pe credinciosii rascumparati, dintr-o perspectiva cereasca. Departe de a o vedea infranta de puterea pacatului si de pacate, Dumnezeu vede biserica in calitate de par tenera triumfatoare si glorioasa a lui Cristos care Il exprima pe deplin pe Cel care umple toate in toate. In "Biserica glorioasa", Watchman Nee se ocupa de patru reprezentari importante ale bisericii in Biblie: Eva din Geneza 2, sotia din Efeseni 5, femeia din Apocalipsa 21 si mireasa din Apocalipsa 21 si 22. In fiecare caz el prezinta chemarea inalta a bisericii de a implini scopul etern al lui Dumnezeu. Note scrise de mana desco pe rite recent vin in completarea acestei noi si proaspete traduceri a "Bisericii glorioase", facand-o cea mai completa consemnare a mesajelor tinute de Watchman Nee intre toamna anului 1939 si toamna anului 1942. "Biruitorii si miscarile dispensationale ale lui Dumnezeu" este un fragment din aceste note care nu a fost niciodata publicat ..

6,00 Lei

 Botezul creștin

Botezul creștin

Botezul este poate cel mai important sacrament al Bisericii, savarsit de toate confesiunile crestine ca actul de intrare in comunitatea eclesiala. Studiul de fata arata ca botezul crestin, practicat chiar in ziua de nastere a Bisericii, Ziua Cincizecimii, nu a aparut intr-un vacuum, ci este produsul unui proces evolutiv al ritualurilor de curatire din Vechiul Testament si al altor forme de botez... ..

21,00 Lei

 Caiet de studiu EFESENI

Caiet de studiu EFESENI

 Fundația Copilul și Lumea ..

3,00 Lei

 Când norii întunecă cerul

Când norii întunecă cerul

Această carte relatează drama unui baiat de 14 ani bolnav de sida. În urma discutilor dintre tatal sau si mama el afla de boala pe care o are dar mai mult de atât află ca este nedorit,ca este o piedică în cariera tatălui său care  urma sa ajungă în senat si astfet el urma sa fie internat la un spital unde soarta lui era pecetluita. Auzind acceste cuvinte baiatul nici daca sa-r fi prabusit casa nu s-ar fi îngrozit mai tare ,în urma decide sa fuga de acasa cu dorinta de a se razbuna pe tatal sau.Se împrieteneste cu un vagabond care îl duce la adpostul lor din canal ducînd astfel o viata de cersetor.Aici întîlneste pe Mateea o sora medicala  crestina care venea periodic la ei cu medicamente si alimente.Prin Mateea baiatul Flaviu ajunge sa-l cunoasca pe fiul lui Dumnezeu transformîndu-i fiinta lui ,ura care o avea fata de tatal sau se schimbase acum într-o iertare deplina. Flaviu în..

3,00 Lei

 Când visele se împlinesc

Când visele se împlinesc

"Dumnezeu imi cunostea toate dorintele. Stia si ca voi cadea. El insa ma astepta de cealalta parte a esecului meu si a viselor mele spulberate, ca sa-mi dea propriile Sale vise..." EXISTA SPERANTA PENTRU ORICINE SE AFLA IN CAUTAREA UNEI IUBIRI PENTRU CARE MERITA SA ASTEPTI. In aceasta carte, Eric si Leslie Ludy, autorii cunoscutei carti "Cand povestea de dragoste ti-o scrie Dumnezeu", relateaza propria lor poveste de dragoste scrisa de Dumnezeu, o poveste in care au cunoscut atat dureri si framantari cat si biruinte si bucurii. ..

25,00 Lei

 Cântecul sirenelor

Cântecul sirenelor

Numar Pagini: 140 Format: 17 x 11 cm   Textele din volumul de fata au fost publicate intre anii 1990-2001 in revista de cultura crestina ALOplus. Ele s-au nascut din observarea atenta a unei lumi care continua sa pluteasca in deriva pe apele tulburi ale tranzitiei. Nicaieri altundeva cantecul sirenelor, cu ispitele si spaimele lui nu e mai dulce si in acelasi timp mai amar decat aici la "portile orientului" unde se intalnesc ateismul practic cu fundamentalismul si fervoarea religioasa, iar formele fara fond cu ispita ocultismului, a paranormalului si a unui sectarism multicolor. Toate acestea se gasesc topite intr-un creuzet cotidian ce reclama mai mult ca oricand prezenta unor marturisitori care sa aiba curajul rostirii chiar si al celor mai incomode adevaruri. Colectia AGORA gazduieste luari de cuvant in apararea credintei crestine. Autorii grupati in jurul acestei idei functioneaza ca niste martori ale caror rostiri sunt asemeni pledoariilor apararii. Ei ..

5,00 Lei

 Căsătoria, împlinire sau frustrare

Căsătoria, împlinire sau frustrare

Marea criză a omului contemporan este criza identității. Desigur, o să spuneți că omul de acum, împovărat de probleme și nesiguranță, aflat într-o goană permanentă pentru supraviețuire și îmbogățire, materialist în convingere și practică, este prea pragmatic pentru a se mai gândi și la trucuri psihologice. Cine mai are timp să mediteze la identitatea sa? Totuși, sub aparenta indiferență și sub masca satisfacțiilor materiale, se ghicește frământarea și chinul interior. Omul modern și-a pierdut sensul identității. Nu mai știe cine este și pentru ce trăiește. Mai mult, încearcă să înlocuiască rolul tradițional pe care l-a îndeplinit până acum cu altceva, mai modern, mai sofisticat, mai adaptat la tehnologizarea mereu crescândă a vieții contemporane. Dar, fundamental, omul începutului de mileniu trei nu se deosebește de străbunicul său care nu-și pierdea nopțile vizionând programele transmise prin sa..

15,00 Lei

 Căutarea lui Dumnezeu

Căutarea lui Dumnezeu

 Editura Aqua Forte ..

4,00 Lei

 Cele 10 porunci ale căsătoriei

Cele 10 porunci ale căsătoriei

Prin cuvinte profunde, uneori haioase, dar intotdeauna biblice, Ed Young ne prezinta din experienta lui de zeci de ani de consiliere maritala, 10 porunci pentru o casatorie lunga si fericita. Dumnezeu doreste pentru tine o casatorie care sa dureze. Si totul ar putea sa inceapa cu aceasta carte minunata. In cazul casatoriei, doi oameni intra intr-un legamant unul cu celalalt si cu Dumnezeu. Acest legamant al casatoriei poate fi cel mai bine ilustrat cu ajutorul unui triunghi echilateral. Dumnezeu este in varf, barbatul si femeia fiind in colturile din partea de jos a triunghiului. Pe masura ce partenerii urca mai aproape de Dumnezeu, de fapt ajung tot mai aproape unul fata de celalalt. Rezultatul unui asemenea legamant este o casatorie dinamica si care aduce implinire. Bineinteles ca Dumnezeu nu a dat aceste zece porunci ale casatoriei pe Muntele Sinai. Si cu siguranta nu le veti gasi in Biblie sub forma unei liste. Dar sunt acolo, pe paginile Scripturii. Cele ..

25,00 Lei

 Cercetează-te singur, ca să vezi, dacă ești credincios sau nu

0,50 Lei

 Chemarea sacră de a fi părinte

Chemarea sacră de a fi părinte

CRESTEREA COPIILOR ESTE O SCOALA A FORMARII SPIRITUALE A PARINTILOR, IAR PROFESORII SUNT CHlAR COPIII. Cresterea copiilor, ingrijirea lor, educarea si iubirea lor ne va schimba pentru totdeauna. "Chemarea sacra de a fi parinte" este diferita de alte carti despre cresterea copiilor pe care le-ati citit. Nu este o carte care va va invata cum sa-i disciplinati pe copii si nici cum sa-i ajutati sa-si atinga potentialul maxim. In loc sa-i invete pe parinti cum isi pot schimba copiii, autorul ne arata cum ii schimba Dumnezeu pe parinti prin cresterea "micilor profesori". Ati citit probabil carti despre cresterea copiilor si poate ca este potrivita o carte care sa va incurajeze in educarea copiilor, prezentandu-va si partea cealalta a medaliei: cum ne schimba dificultatile, provocarile, dar si bucuriile cresterii copiilor. Cartea sustine valoarea spirituala a cresterii copiilor, dezvaluind potentialul sacru al relatiei parinte-copil. Gary Thomas este..

27,00 Lei

 Chemarea Stăpânului.

Chemarea Stăpânului.

Cele patru  marturii relatate in paginile acestei carti consemneaza calatoria spirituala a doua familii nascute si crescute in credinta musulmana; protagonistii istorisirilor au fost niste musulmani obisnuiti, credinciosi, care duceau o viata simpla, lipsita de complicatii, pana cand au fost abordati de Omul pe care-L considerau a fi doar unul dintre profeti. In materialul de fata, ei isi impartasesc experientele extraordinare cu o sinceritate cuceritoare, avand ca singura dorinta aceea ca toata slava si cinstea sa fie aduse lui Dumnezeu. Pe masura ce veti citi cartea aceasta, veti fi uimiti si coplesiti de harul si de bunatatea lui Dumnezeu, care i-a chemat si i-a atras de la Sine, mai intai pentru a-i ierta de pacate si a le darui siguranta vietii vesnice, iar apoi pentru a-i trimite in lume sa raspandeasca mesajul Lui glorios, datator de speranta, de iubire si de mantuire. ATENA D’SOUZA este o sotie casnica, fauritoare “cu norma intreaga” a cami..

12,00 Lei

 Credința între pasiune și rutină---Mișcare de trezire din Zalău

Credința între pasiune și rutină---Mișcare de trezire din Zalău

Trezirile se fac cand oamenii se reintorc spre rugaciune. Cand oamenii se reorienteaza spre rugaciune, Duhul Sfant vine si lucreaza cu putere. Oameni din Biserica Baptista din Zalau au cautat rugaciunea, au staruit in ea. Si Dumnezeu a facut minuni in viata lor si printre oamenii nemantuiti din jurul lor. De 3-4 ani Dumnezeu a adus multi oameni nemantuiti la credinta, a restabilit vietile unor oameni decazuti, a vindecat boli cronice incurabile, a salvat alcoolici inraiti, a impacat soti si sotii despartiti, a redat sens si bucurie, dragoste pentru frati si pentru Dumnezeu, unor crestini rutinati. Aceasta carte vine sa redea fragmente din marturiile lor, din viata lor, din experienta lor frumoasa si profunda cu Dumnezeu. Cartea este structurata pe trei parti: Prima parte a cartii contine descrierea unor situatii din viata unor crestini in care Dumnezeu a intervenit in mod deosebit, prezentarea unor oameni la care Dumnezeu le-a transformat viata, dar si felul in care un cre..

13,00 Lei

 Creșterea copiilor un privilegiu a părinților

Creșterea copiilor un privilegiu a părinților

Aceasta carte este un instrument eficient, care poate produce rezultate remarcabile in cresterea copiilor nostri. Este o carte adresata in mod special parintilor si celor care doresc sa fie candva parinti si contine multe sfaturi practice si eficiente in educarea copiilor. Autorul, pe tot parcursul cartii, pune la dispozitia cititorilor multe solutii biblice. Cuprins Partea I -- Copiii: pedeapsa sau bucurie? 1. Introducere 2. Starea natiunii noastre 3. O provocare 4. Antrenarea 5. Antreneaza-i sa-L cunoasca pe Dumnezeu 6. Antreneaza-i sa evanghelizeze lumea 7. Credinta si exemplu 8. Atitudini Partea II -- Dragoste si disciplinare: o contradictie? 9. Dragoste si disciplinare: o contradictie? 10. Ce se realizeaza prin disciplinare? 11. Bataia cu nuiaua 12. Cum se aplica pedeapsa fizica 13. Un subiect sentimental 14. Cand incepem disciplinarea? ..

12,00 Lei

 Creştine, eliberează-te!

Creştine, eliberează-te!

Acest best-seller este scris din experientaƒ proprie sŸi descrie modul in care un cresŸtin poate fi eliberat de sub staƒpa˜nirea demonicaƒ prin rugaƒciune personalaƒ sŸi prin aplicarea adevaƒrului biblic. Nu exista o reteta perfecta pe care s-o urmezi, dar poti afla principii valoroase pentru o viata libera. ..

25,00 Lei

 Crucea –justificarea lui Dumnezeu

0,80 Lei

 Cultivă-ți viziunea

Cultivă-ți viziunea

Cultivă-ți viziunea: Planului lui Dumnezeu pentru cultivarea și păstrarea viziunii personale În "Cultivă-ţi viziunea", Stanley pledează convingător în favoarea necesităţii unei viziuni clare din partea lui Dumnezeu pentru fiecare rol din viaţa noastră. Indiferent dacă eşti părinte şi ai o viziune pentru copilul tău sau director administrativ şi urmăreşti o viziune colectivă, "Cultivă-ţi viziunea" te ajută să cultivi şi să păstrezi scopul unic pe care Dumnezeu îl are pentru viaţa ta.   "Andy este un scriitor talentat, cu o mare putere de discernământ, şi cartea aceasta pe care a scris-o este extrem de importantă. Marea provocare cu care ne confruntăm cu toţii în viaţă este aceea de a ne forma o viziune personală semnificativă şi motivatoare pentru timpul pe care trebuie să-l petrecem pe pământ. În acest sens, "Cultivă-ţi viziunea" este o carte ce TREBUIE citită." ..

24,00 Lei

 Dacă vrei să umbli pe apă, trebuie să cobori din barcă

Dacă vrei să umbli pe apă, trebuie să cobori din barcă

ESTI LA UN PAS DE AVENTURA VIETII TALE In adancul fiintei tale se gasesc aceeasi credinta si aceeasi dorinta care l-au determinat pe Petru sa umble pe apele agitate de furtuna ale Marii Galileii, spre Isus. In ce fel iti spune Dumnezeu si tie, ca lui Petru, "Vino"? John Ortberg te invita sa descoperi potentialul incredibil care te asteapta in afara zonei tale de confort. Pe apele involburate ale credintei, Isus vrea sa te intalneasca intr-un mod care te va schimba pentru totdeauna, intarindu-ti caracterul si increderea in Dumnezeu. Va fi o experienta extraordinara. La ce altceva te poti astepta din partea Cuiva care Se numeste Dumnezeu? Alegerea este a ta. Poti ajunge sa-L cunosti asa cum Il cunosc doar cei ce umbla pe apa. Facand aceasta, te vei alinia scopului lui Dumnezeu pentru viata ta. Exista o singura conditie: DACA VREI SA UMBLI PE APA, TREBUIE SA COBORI DIN BARCA. ..

18,00 Lei

 Dans pe marginea prăpastiei

Dans pe marginea prăpastiei

Peter O zi de joi foarte normala - dar focul de arma tras asupra unei tinte umane schimba o viata pentru totdeauna… Michael Un strigat dupa dragoste care duce la intuneric si aproape ca se sfarseste in disperare… Eva O viata groaznica - in pofida dorintei profunde dupa caldura si ocrotirea unei familii… Walter Scapat de saracie - si avand putere, bani si femei, totusi foarte departe de fericire… Michael Fascinatia violentei - si sfarsitul trist, cand un huligan recunoaste adevarata ei fata… Cinci oameni se afla in fata intrebarii: "M-am nascut oare ca sa mor?" - si in final gasesc totusi adevarata viata.                    ..

4,00 Lei

 Descoperire în Tokushima

Descoperire în Tokushima

O insula de vis, Hawai: Miriam si Stefan se bucura de o vacanta superba, impreuna cu parintii lor, inainte sa-si ia zborul catre Japonia. Ceva neprevazut se intampla: pasapoartele dispar. Cum vor ajunge in Japonia? O poveste captivanta care s-a intamplat cu adevarat! ..

8,00 Lei

 Domnind peste împrejurările vieții

Domnind peste împrejurările vieții

LIGIA SEMAN este o cunoscuta scriitoare crestina. Romanele sale, "Funiile dragostei", "Handicapul constiintei", :Tragedie si triumf", devenite bestseller-uri, s-au bucurat de un real succes in randul publicului larg, iar cartea de studiu devotional si psihoterapie adresata femeilor "Domnind peste imprejurarile vietii" a constituit o provocare la autoanaliza si un pas seminificativ pe calea spre vindecare interioara a multor femei si cupluri. Ligia Seman locuieste in Huneodara impreuna cu sotul ei, Tibi, si cele doua fiice ale lor, Ruth si Rebeca. Autoarea este invitata sa vorbeasca la numeroase seminarii si conferinte in tara si strainatate. Cuprins:  Multumiri  Capitolul 1. Saptamana intai de studiu  Creata femeie  Am pret in ochii lui Dumnezeu  Capitolul 2. Saptamana a doua de studiu  Creata cu nevoia de protectie  Lui Dumnezeu ii pasa de mine  Capitolul 3. Saptam..

24,00 Lei

 După cum fierul ascute fierul

După cum fierul ascute fierul

In cartea Dupa cum fierul ascute fierul, autorii Howard si William Hendricks arata ca dezvoltarea cea mai dramatica din punct de vedere spiritual si personal are loc prin influenta unui mentor. Inradacinata in principii biblice, cartea de fata este pentru barbati atat un indrumator profund cat si unul practic al relatiilor de mentorat. Veti invata sa: - identificati mentorul de care aveti nevoie - maximizati relatia dumneavoastra de mentorat - modelati relatia dupa exemple biblice - cresteti datorita intelepciunii impartasite a unui alt credincios - influentati pe altii reproducand procesul de mentorat. Fie ca sunteti in cautarea unui mentor, fie ca doriti sa mentorati o alta persoana, aceasta carte ofera pasi specifici pentru a incepe relatia si a profita din plin de pe urma ei.   "De mai bine de 35 de ani il cunosc, il indragesc si il admir pe Howie Hendricks. Nu sunt singurul. Si-a lasat amprenta pe milioane de vieti. Intr-un anume sens, ..

28,00 Lei

 E cineva acolo?

5,00 Lei

 Educația copilului neastâmpărat

Educația copilului neastâmpărat

Educaţia copilului neastâmpărat: Copii cu personalitate puternică au nevoie de părinţi fermi. Ce vrea să spună copilul tău când strigă: "Nu mă poţi obliga!" sau "Uită-te la mine!"? Un copil temperamental îi poate face şi pe cei mai buni părinţi să se simtă nepregătiţi, frustaţi şi complet învinşi. Bazându-se pe un studiu internaţional, la care au participat părinţi, autori şi experţi în psihiologia familiei,David şi Claudia Arp au identificat opt dintre cele mai des întâlnite "strigăte" ale copilului temperaental şi încăpăţânat. Pe paginile acestei cărţi remarcabile, ei scot la iveală ce înseamnă de fapt aceste strigăte şi cum le putem răspunde, îndrumându-i cu încredere pe copii înspre maturitate. Dacă eşti în căutare de sfaturi practice, de idei pline de sensibilitate şi speranţă pentru creşterea unui copil..

23,00 Lei

 Epistola către Coloseni

Epistola către Coloseni

Seria comentariilor biblice Edition C este o serie de comentarii complet noua. Prezentam volumul de fata dupa pregatiri atente, ca parte a unei lucrari de referinta. De remarcat sunt explicatiile istorice detaliate. Aceste informatii sunt un ajutor util pentru cititorii si comentatorii Bibliiei, tocmai pentru ca ajungem sa vedem profunzimea multor afirmatii biblice abia cunoscand contextul in care au fost facute. Lucrarea mai cuprinde exegeza textului pe baza acestor informatii, cat si indicatii practice asupra modului in care se poate predica sau conduce un studiu biblic despre textele comentate. Devine clar faptul ca Sfanta Scriptura si-a pastrat inca si azi puterea transformatoare. Un ajutor indispensabil pentru pastori, predicatori, colaboratori din cadrul bisericii, conducatori de tineret, lectori, laici interesati de Cuvant, cercuri de studiu biblic... ..

23,00 Lei

 Epistolele lui Ioan  vol.21

Epistolele lui Ioan vol.21

 Seria comentariilor biblice EDITION C este o serie de comentarii complet noua. Prezentam volumul de fata dupa pregatiri atente, ca o parte a unei lucrari de referinta. De remarcat sunt explicatiile istorice detaliate. Aceste informatii sunt un ajutor util pentru cititorii si comentatorii Bibliei, tocmai pentru ca ajungem sa vedem profunzimea multor afirmatii biblice abia cunoscand contextul in care au fost facute. Lucrarea mai cuprinde exegeza textului pe baza acestor informatii, cat si indicatii practice asupra modului in care se poate predica sau conduce un studiu biblic despre textele comentate. Devine clar faptul ca Sfanta Scriptura si-a pastrat inca si azi puterea transformatoare. Un ajutor indispensabil pentru pastori, predicatori, colaboratori din cadrul bisericii, conducatori de tineret, lectori, laici interesati de cuvant, cercuri de studiu biblic... ..

25,00 Lei

 Evanghelia de astăzi - autentică sau sintetică;

Evanghelia de astăzi - autentică sau sintetică;

Niciodată n-au fost aşa de mulţi misionari ca astăzi; niciodată n-au încercat atîţia creştini să facă evanghelizare personală; niciodată n-au avut loc atîtea conferinţe, şi totuşi se vede pretutindeni cît de puţin roditoare este vestirea de astăzi a Evangheliei. Autorul indică greşeli decisive comise în acest domeniu. în primul rînd, el numeşte străduinţa falsă pentru promovarea unei Evanghelii sociale şi a unităţii creştinilor. De dragul acestei unităţi, astăzi se renunţă deseori la adevărurile biblice. Legile lui Dumnezeu şi pocăinţa sunt neglijate, afirmaţiile privind siguranţa salvării sunt pervertite. Această carte, scrisă cu forţă, merge la inima problemei. Ea arată că este necesară o proclamare clară şi fără compromis a elementelor fundamentale ale credinţei creştine pentru a reda Bisericii o vitalitate şi o putere care va marca generaţia noastră şi-L va glorifica pe Dumnezeu. Autorul indică spre Cristos şi spre felul Său de a vesti E..

2,00 Lei

 Exploratorul-- manualul elevului. Studii biblice pt. Tineri .curs 2

Exploratorul-- manualul elevului. Studii biblice pt. Tineri .curs 2

În aceste numere vei afla ce spune Biblia despre unele dintre întrebarile mari ale vietii, ca de exemplu: Cum a început lumea? Putem sa ne incredem cu adevarat în istorisirea Bibliei despre creatie? Infirma stiinta Biblia sau aproba arhelologia faptul ca Sfanta Scriptura este adevarata? În ziua de azi, trebuie sa ai o baza scripturala puternica pe care sa-ti construiesti viata. Ca si crestin, credinta ta în Dumnezeu va fi supusa multor probe.Poti sa ai încredere deplina în Biblie pentru a afla in paginile ei solutii la problemele vietii de zi cu zi? Noi credem ca da si, prin urmare, este foarte important sa citesti seria de lectii viata noua. Te stimulam sã-ti intrebi învatatorului din fiecare lectie. Împreuna cu el vei afla ca Dumnezeu are un plan minunat pentru viata ta. Studii biblice din numarul VIATA NOUA sunt pentru tinerii de astazi. 26 de lectii interactive cu imagini, aproximativ 6 luni d..

2,50 Lei

 Faptele apostolilor

Faptele apostolilor

Seria comentariilor biblice EDITION C este o serie de comentarii complet noua. Prezentam volumul de fata dupa pregatiri atente, ca parte a unei lucrari de referinta. De remarcat sunt explicatiile istorice detaliate. Aceste informatii sunt un ajutor util pentru cititorii si comentatorii Bibliiei, tocmai pentru ca ajungem sa vedem profunzimea multor afirmatii biblice abia cunoscand contextul in care au fost facute. Lucrarea mai cuprinde exegeza textului pe baza acestor informatii, cat si indicatii practice asupra modului in care se poate predica sau conduce un studiu biblic despre textele comentate. Devine clar faptul ca Sfanta Scriptura si-a pastrat inca si zi puterea transformatoare. Un ajutor indispensabil pentru pastori, predicatori, colaboratori din cadrul bisericii, conducatori de tineret, lectori, laici interesati de Cuvant, cercuri de studiu biblic... ..

25,00 Lei

 Florile primăverii

Florile primăverii

Cartea de faţă este scrisă pentru fetele din România -- care poartă flori în păr, brodează flori pe buze şi se plimbă pe câmpiile înflorite ale ţării -- cu o rugăciune fierbinte în inima mea ca ele să fie flori frumoase, parfumate, care să înveselească viaţa şi să o facă plăcută. Cuprins   Prefaţă Partea I - Adevărata frumuseţe O parabolă a fetelor Fata în casa părintească Fata adolescentă Fata ca simpatie Logodnica Fata nemăritată Tânăra la lucru Tânăra în societate Tânăra în biserică Fete plăcute Ai grijă! Femeia viitorului Partea II - Fete orientale Rebeca Leea şi Rahela Dina, fata imprudentă Prinţesa uitată Maria, profetesa Fiica lui IEfta O fată captivă Maria, mama lui Isus Maria Magdalena Maria din Betania Marta, sora lui Lazăr Salome, fiica Irodiadei Partea III - Idealurile fetelor..

6,00 Lei

 Ghid de studiu: Integritatea sexuală

Ghid de studiu: Integritatea sexuală

In zile, in care sexul - degradat - este divertisment pentru adulti, iar virginitatea este privita ca fiind ceva demodat, o noua generatie, reabiliteaza ceea ce generatia anterioara a dispretuit; intelegerea ca sexul are valoare si trebuie respectat. Dumnezeu a facut sexul bun! O noua generatie pune in valoare ceea ce generatia anterioara a abandonat. Posibil sa fie cea mai neobisnuita carte despre sex, dar si cea mai importanta din cate vei citi. "Integritate sexuala" abordeaza temele sexualitatii intr-o maniera de exceptie. Nu are importanta cine esti - barbat sau femeie, adolescent sau adult, casatorit sau necasatorit - aceasta carte contine cuvinte de intelepciune pentru oricare ar fi intrebarile tale legate de sex. Intelege acum de ce te-a creat Dumnezeu cu dorinta sexuala si descopera satisfactia de a onora unul din cele mai pretioase daruri. Cartea este insotita de un manual de studiu, avand 16 p. si dimensiunea de 16,5 x 23 c..

5,00 Lei

 Hristos lumina mea

Hristos lumina mea

*** Insemnari autobiografice La o intrunire de familie, fratele sau mai mare Corneliu care era medic emerit si profesor universitar a spus: "Cand ti-ai ales drumul tau aparte in viata, Emile, noi toti fratii tai ziceam ca esti gresit. Dupa atatia ani, vreau sa spun un lucru: tu ai avut dreptate si noi toti am fost gresiti. Tata voia sa fii preot. I-ai implinit cu prisosinta dorinta, caci esti mai mult decat un preot."   Prefata editurii *** Viata si activitatea acestui slujitor al lui Dumnezeu a fost o epistola vie vazuta si citita de multi oameni. Chiar daca nu mai este printre noi exemplul vietii sale ne poate influenta si astazi. Nascut intr-o familie de preoti, renegat de tata si renuntand el insusi la slujba de preot, alege o viata modesta, cu multe privatiuni de dragul Domnului Isus. Ca si Moise altadata, "a vrut mai bine sa sufere impreuna cu poporul lui Dumnezeu decat sa se bucure ..

4,00 Lei

 Inima curată

Inima curată

 G.H.Lang a fost prin excelenta un om al credintei. Niciodata nu a apelat la ajutor omenesc pentru cele necesare traiului, ci numai la Dumnezeu. Credinta lui a crescut prin exersare. El a spus: ''Rugaciunea este o lucrare, si nu doar un ajutor in lucrare; este o forma de lucrare, si nu doar ceva adaugat, pus si simplu, la eforturile noastre, din respect fata de Cel Preainalt; ea nu este o cerere ca El sa ne binecuvinteze facand sa prospere lucrarea noastra. Cand un om drept se roaga, el lucreaza. Caci rugaciunea in duhul este un mijloc prin care Duhul lui Dumnezeu realizeaza, prin credincios, voia Lui -ea este, cu adevarat, o aratare a puterii Lui.'' Lang a fost si un cercetator foarte scrupulos al Sfintei Scripturi si un ganditor independent. El nu accepta interpretarile traditionale daca nu se convingea personal ca acestea erau corecte. De asemenea, a fost un vestitor personal ca acestea erau corecte. De asemenea, a fost un vestitor activa al Evangheliei, ..

6,00 Lei

 Inima omului -  sau oglinda spirituală a inimii

Inima omului - sau oglinda spirituală a inimii

Inima omului - o prezentare alegorica in 10 tablouri.  Aceasta carticica nu este noua. Ea a aparut acum vreo 200 de ani pentru prima data in Franta si a fost o mare binecuvantare pentru mii de suflete. Acum apare intr-o forma noua, corespunzatoare Cuvantului lui Dumnezeu. Este o oglinda duhovniceasca in care oamenii isi pot vedea starea sufleteasca, la fel cum o vede insusi Dumnezeu. Sunt nenumarati aceia care in aceasta carticica isi recunosc propria lor inima si prin pocainta si credinta in Hristos au putut primi o alta inima si un alt duh. La citirea acestei carti, amintete-ti ca ea reprezinta o oglinda in care te poti vedea pe tine insuti. Pagan, crestin, necredincios sau decazut, iti poti vedea chipul, asa cum te vede Dumnezeu. Dumnezeu nu priveste la fata omului. El priveste inima. ..

3,00 Lei

 Învingători prin cruce

Învingători prin cruce

 Crucea este singurul nostru loc sigur. Este singurul loc unde avem autoritate peste toată puterea vrăjmașului. Necunoscând aceasta, mulți dintre noi care am trăit o criză clară a sfințirii sau am cunoscut umplerea cu Duhul nu știm cum să folosim crucea ca armă împotriva lui Satan. Coborâm de pe cruce, luăm lucrurile în propriile mâini, ne urmăm propria judecată, cădem în autocompătimire, autojustificare, resentimente și alte forme de autoapărare și suferim înfrângerea, până când renunțăm la toate acestea și acceptăm să ne întoarcem pe cruce. Vom afla biruință constantă numai atunci când vom învăța să rămânem pe cruce. ..

10,00 Lei

 Isus Cristos și El răstignit

0,80 Lei

 Isus este de mare preți

Isus este de mare preți

Predici pe tema atotsuficientei lui Cristos "De aceea pentru voi care ati crezut, El este de mare pret" (1Petru 2/7) Unul dintre cele mai mari paradoxuri ale credintei crestine este acela ca invatam si ne maturizam prin dificultati si probleme. Biblia ne ofera un mare numar de exemple frumoase de personaje care au rezistat si au devenit mai puternice in ciuda circumstantelor neprietenoase din viata lor. Puterea de a face fata impotrivirilor in numele lui Isus ne ofera posibilitatea de a creste si de a ne maturiza pe calea credintei. Isus a venit sa Se identifice cu fiecare slabiciune umana. Prin jertfa Sa suprema, El a deschis bogatiile harului Sau pentru fiecare credincios. Aceasta a fost speranta si siguranta milioanelor de oameni care au trecut prin valea singuratatii, a durerii, a mortii si a pierderii celor dragi.          ..

17,00 Lei

 Iubitul rănit

Iubitul rănit

 Alfa Omega ..

5,00 Lei

 La altarul idolatriei sexuale

La altarul idolatriei sexuale

Cartea aceasta abordeaza dependenta sexuala si puternica ei influenta asupra a nenumarati barbati crestini si necrestini. A fost scrisa cu intentia de a inlatura "perdeaua" si a expune lucrarile ascunse ale acestei nelegiuiri actuale care exista nu doar in cultura americana in general, ci este o rana purulenta chiar si in biserica. Citind aceasta carte, vei intelege mai bine luptele dependentului sexual si consecintele dure ale comportamentului sau pacatos. Daca esti unul dintre aceia care se lupta in felul acesta, cu siguranta ca vor fi perioade cand adevarurile prezentate aici vor fi extrem de dureroase. Te inteleg, pentru ca si eu am trecut prin acest proces. Daca se va intampla asa ceva, pune cartea deoparte. Poti s-o reiei dupa cateva zile, dupa ce ti-ai mai adunat curaj. Chiar daca uneori va fi agonizant sa vezi cum esti pe dinauntru, vestea buna este ca o data ce te-ai vazut, vei putea apoi sa treci prin acest proces dificil de eliberare si sa ajungi de cealalt..

20,00 Lei

 La gura sobei

La gura sobei

DESCRIERE De ce este La gura sobei o carte pentru tineri? Pentru ca da raspunsuri unor intrebari cu care se confrunta multi dintre tinerii din zilele noastre. De ce este La gura sobei o carte pentru tinerii care vor sa gaseasca raspunsul corect la aceste intrebari? Pentru ca raspunsurile la aceste intrebari sunt cu adevarat inspirate de Duhul lui Dumnezeu si bazate pe Cuvantul lui Dumnezeu. De ce este La gura sobei o carte pentru tinerii care vor sa gaseasca raspunsul corect la aceste intrebari si sa traiasca o viata mai curata? Pentru ca autoarea acestui volum nu se limiteaza la a raspunde intrebarilor care ii framanta pe tineri, ci prezinta cai practice de schimbare a vietii, prin puterea care vine de Sus. ..

3,00 Lei

 Legământul căsniciei

Legământul căsniciei

Prefaţă de Ruth Prince 1. Căsnicia este un legământ Un scurt istoric al vieţii mele Căsnicia este o taină Standardul lui Isus pentru căsnicie O funie împletită în trei 2. Natura legământului Definiţia legământului Legământul: baza unei relaţii Legământul lui Dumnezeu cu Avram Legământul este valabil numai prin moarte 3. Unirea dintre bărbat și femeie Contribuţia soţiei Contribuţia soţului Unirea conduce la cunoaștere 4. Unirea cu Dumnezeu Dumnezeu – Soţul poporului Său Un singur duh cu Dumnezeu Scopul vieţii este să-L cunoști pe Dumnezeu 5. Unirea cu poporul lui Dumnezeu Legământul ne face un popor Relaţii de legământ: verticale și orizontale Numai moartea face ca legământul să fie valabil Noul stil de viaţă: koinonia Preţul pentru koinonia 6. Momentul deciziei Dedicare faţă de Dumnezeu Dedicare faţă de partenerul tău Dedicare faţă d..

7,00 Lei

 Lupta frumoasă

Lupta frumoasă

Captivanta aventură a transformării zilnice prin puterea lui Dumnezeu!   Printr-o lucrare fundamentală care analizează în lumina biblică formarea spirituală, Gary Thomas susţine că Biserica de astăzi trece prin pericolul de a accepta creştinismul ca realitate istorică, dar nu şi ca o putere prezentă. Este harul care iartă suficient de puternic pentru a ne transforma? Răspunzând printr-un convingător da, Gary Thomas ne prezintă o imagine foarte frumoasă a ceea ce înseamnă să fim oaze a lui Dumnezeu intr-o lume care a uitat de Dumnezeu.       Această carte te va inspira, te va învăţa şi te va îndemna să aprofundezi mai mult ce înseamnă să fii cu adevărat un credincios sfânt, transformat după chipul lui Cristos. Thomas îşi propune să te atragă în Lupta Frumoasă - lupta experimentării depline a puterii minunate şi transformatoare a lui Cristos în lumea aceasta în toate aspecte..

25,00 Lei

 Lupta spirituală

Lupta spirituală

 Fundație de binefacere ..

8,00 Lei

 Noul ev mediu al mileniului trei

Noul ev mediu al mileniului trei

Este oare adevarat ca lumea intreaga se indreapta spre o noua "era neagra"? Este posibil ca o societate atat de avansata ca a noastra sa fie comparata tocmai cu Evul Mediu? In aceasta carte autorul aduce dovezi privind: > Tensiunea crescanda intre lumea crestina si cea islamica (conflict intre doua civilizatii mondiale) > "Revrajirea lumii", renuntarea la rationalismul specific modernitatii si imbratisarea misticismului > Recrudescenta obscurantismului religios (cultul mortilor, pelerinaje, indulgente, simonie etc) > Autoritatea crescanda a religiei organizate (prestigiul institutiei papale etc) > Un nou val de persecutie religioasa prin complicitatea dintre stat si religia organizata > Catastrofe naturale, dezastre cumplite, pandemii > Un intens val de antisemitism Cuprins Doamne, ce timpuri ne-a fost dat sa traim! Oare cum va fi in mileniul trei? Lumea de la '90 incoace Un razboi intre civilizatii? Str..

5,00 Lei

 O iubire așa de mare

O iubire așa de mare

 Copilul și lumea ..

4,00 Lei

 Pâine frântă

0,50 Lei

 Pastorul și biserica - parteneri în lucrare

Pastorul și biserica - parteneri în lucrare

 Cartea lui Floyd Carey, "Pastorul si biserica", ar fi trebuit sa apara cu mult timp in urma. Este mare nevoie de indrumare in ceea ce priveste parteneriatul dintre pastor si credinciosii din biserica sa. Resursele puse la dispozitie de aceasta carte sunt de nepretuit. Recomandam cu toata taria ca fiecare pastor si fiecare credincios sa-si faca timp sa studieze acest manual de formare a echipei.   Sa intalnesti asistenti sau ajutoare in lucrare e ceva obisnuit, dar e neobisnuit sa intalnesti purtatori de arme. Asistentii asista, in timp ce purtatorii de arme apara. Asistentii isi fac datoria, dar purtatorii de arme fac datoria altora. Dumnezeu nu i-a ales pe fiii lui Moise sau pe ai lui Ilie ca succesori in locul lor, ci a ales barbati care au fost alaturi de acesti oameni si le-au turnat apa in maini. Cartea aceasta ne invata cum sa fim purtatori de arme, stand alaturi de pastorul nostru, ca parteneri in lucrare.   Pastorii secolului 21 se c..

15,00 Lei

 Picioare de căprioară pe înălțimi

Picioare de căprioară pe înălțimi

Picioare de Caprioara pe Inaltimi este o frumoasa alegorie care dramatizeaza dorinta copiilor lui Dumnezeu de a fi condusi spre noi culmi ale dragostei, bucuriei si victoriei. Este o opera clasica a literaturii crestine, scrisa pentru a te incuraja si inspira in propria ta calatorie catre inaltimi. "Lectiile trimfului asupra raului, a cunoasterii durerii si tristetii, si in final a descoperirii transformarii acestora in ceva extrem de pretios; lectiile deprinderii in a-L cunoste intr-un fel nou pe Insusi Domnul Dragostei si de a afla unirea neantrerupta cu El, printr-o predare bucuroasa si constanta - acestea sunt lectiile alegoriei cartii de fata. "Inaltimile" si "picioarele de caprioara" nu se refera la locurile ceresti dupa moarte, ci se vor experienta glorioasa a copiilor lui Dumnezeu aici si acum - daca vor urma calea aleasa de El pentru ei." ..

6,00 Lei

 Planul de mântuire

Planul de mântuire

Iubite cititor, In randurile ce urmeaza, vreau sa stau de vorba cu tine asupra celui mai insemnat lucru pentru orice om - deci si pentru tine - si anume asupra mantuirii tale. Te rog sa citesti cu luare-aminte aceasta carte si, daca vei gasi ca ea cuprinde adevarul, primeste-l si pastreaza-l in inima ta; daca nu, fa cu ea ce vrei. Oricum, din citirea ei nu vei avea decat folos. M-am hotarat sa-ti impartasesc, in chip de scrisoare, gandurile care urmeaza, pentru ca vreau sa stau de vorba cu tine de la suflet la suflet. Dumnezeu, care, in nemarginita Sa bunatate, a gasit cu cale sa binecuvanteze pana acm aceasta carte si sa Se foloseasca de ea pentru binele a mii de suflete, sa faca asa ca ea sa fie o binecuvantare si pentru tine!  Teodor Popescu ..

2,00 Lei

 Porumbițe albe

Porumbițe albe

Porumbite albe ca zapada din eternele gradini de sicomori, voi mereu imi infloriti arcada cu ghirlanzi de raze si ninsori. Fermecat de zborul vostru-n soare, gingas, luminos si intelept, v-am cuprins faptura sclipitoare si v-am strans o clipa langa piept. Dar curand, voi oaspeti de departe, stol de flacari si de primaveri, am lasat ca vantul sa va poarte catre lumea-ntreaga, mesageri. Orice dor curat ce-n piept zvacneste, orice plans pe buze fara grai, mangaiati-l voi hulubareste, cu tot harul ciugulit din Rai! Si facand pe urma cale-ntoarsa, stol de pace alb si marmorean, duceti, langa lacrima cea stearsa, ramuri de maslin lui Dumnezeu… Costache Ioanid ..

17,00 Lei

 Predica de pe Munte

Predica de pe Munte

Predica de pe Munte produce disperare în inima omului natural, şi chiar acest lucru îl intenţionează Isus, deoarece, de îndată ce ajungem la disperare, suntem gata să venim la Isus Cristos ca nişte săraci lipsiţi şi să primim de la El. „Ferice de cei saraci în duh” – acesta este cel dintâi principiu al Împărăţiei. Atâta timp cât ne autoapreciem, cât suntem siguri de noi înşine, închipuindu-ne că putem face ceva dacă Dumnezeu ne ajută, El trebuie să ne lase să mergem înainte, până când ignoranţa noastră îşi va frânge gâtul împiedicându-se de vreun obstacol; atunci vom fi gata să venim şi să primim ceea ce ne dă El. Piatra de temelie a Împărăţiei lui Isus Cristos este sărăcia, nu averea; nu hotărârile pentru Isus Cristos, ci sentimentul unei inutilităţi absolute… Cunoaşterea propriei noastre sărăcii ne aduce la hotarul moral unde ..

10,00 Lei

 Pregătirea pentru adolescență

Pregătirea pentru adolescență

Ce spuneţi unui adolescent care stă înaintea celor mai tumultoşi ani ai vieţii sale? Dr. James Dobson, unul dintre cei mai renumiţi psihologi americani, vorbeşte sincer şi direct adolescenţilor despre problemele lor cele mai delicate: - Sentimentul de inferioritate - cum să-l eviţi şi cum să-ţi dezvolţi încrederea în sine. - Conformismul - cum să rezişti la presiunea grupului şi despre pericolele drogurilor şi alcoolismului. - Pubertatea - să înţelegi schimbările din organismul tău şi dezvoltarea sexuală. - Dragostea romantică - cele zece concepţii eronate despre dragostea romantică. - Identitatea - ce înseamnă o decizie matură, sentimentele, biruinţa asupra descurajării, cum şi când să foloseşti independenţa. Profunzimea ideilor, implicarea în aceste probleme şi sinceritatea desăvârşită a autorului vă vor câştiga încrederea, iar lectura acestei cărţi va fi un ajutor extraordinar pentru oricine pr..

14,00 Lei

 Presiunea a dispărut

Presiunea a dispărut

Există două abordări fundamentale ale vieţii—două căi. Una împovărează, cealaltă aduce libertatea. Pe Vechea Cale de a trăi, aşa cum o descrie Dr. Larry Crabb, „ai hotărât că ceea ce-ţi doreşti cel mai mult în viaţă e la îndemâna ta şi faci tot ce crezi că e necesar pentru a obţine acel lucru.“ Dar, pe Calea Nouă, „ţi-ai dat seama că ceea ce-ţi doreşti cel mai mult nu e la îndemâna ta şi ţi-ai pus încrederea în Dumnezeu, care îţi poate oferi împlinirea căutată. îl doreşti pe El. Nimic altceva, nici chiar binecuvântările Lui, nu te pot satisface.“ Calea Veche—modul în care majoritatea creştinilor definesc viaţa şi urmăresc împlinirea—este fundamental greşită şi dăunătoare. Ea ne aduce într-o stare de epuizare, de sclavie, şi tot mai departe de Dumnezeu. Calea Nouă aduce însă adevărata libertate şi împrospătare, întrucât pr..

23,00 Lei

 Principii și metode pedagogice în viața Învățătorului Divin

Principii și metode pedagogice în viața Învățătorului Divin

Cartea lui Ioan Badelita imbogateste literatura de specialitate si nu numai. Ea demonstreaza o data in plus ca Isus Hristos este deopotriva Mantuitorul lumii, garantia vietii vesnice, dat si un model pentru trairea crestina. Cartea se adreseza deopotriva pastorilor, profesorilor, parintilor, elevilor, oricarei alte categorii sociale implicate in actul educatiei, cat si celor implicati in studiul personal al Cuvantului Sfant. ..

5,00 Lei

 Realitatea despre Astrologie

Realitatea despre Astrologie

Patruzeci de milioane de americani cred astazi intr-o forma a astrologiei, cea mai raspindita fiind horoscopul. Influenta ei se resimte peste tot in guvern, industrie, stiinta, invatamint, biserica si familie. Se dau raspuns printre altele la intrebari ca: – Ce este de fapt astrologia? – Influenteaza oare corpurile ceresti cu adevarat viata de pe pamint? Care sunt pericolele astrologiei? Cit de mult influenteaza astrologia guvernul de la Washington? – Ce are Biblia de spus despre astrologie? „Realitatea despre astrologie“ examineaza in detaliu pretentiile astrologiei, ii evalueaza aspectele oculte si subliniaza consecintele personale ale utilizarii ei. John Ankerberg este vorbitor de renume international si este licentiat in teologie, in istoria Bisericii si in filozofia crestina. John Weldon este autor si co-autor a numeroase carti, fiind licentiat in sociologie, teologie si apologetica crestina, si detinind un titlu de doctor in religie comparata, cu ..

6,00 Lei

 Rebeluția

Rebeluția

REBELIUNEA SI REVOLUTIA ADOLESCENTILOR IMPOTRIVA MEDIOCRITATII Multi oameni nu cred ca vei intelege mesajul cartii noastre. Si chiar daca ai intelege, nu cred ca iti pasa. Si chiar daca iti pasa, nu se asteapta sa faci ceva. Si chiar daca faci ceva, nu se asteapta sa fii consecvent. Dar noi credem ca tu esti capabil de toate aceste lucruri si chiar de mai MULTE. Astazi traim intr-o societate care promoveaza confortul, nu provocarile. Totul se rezuma la cum sa scapi de greutati, de durere, de sarcini obositoare. Tinerilor din trecut li se cerea sa-si aduca o contributie semnificativa la viata societatii. Lumea de astazi se asteapta foarte putin de la adolescenti: sa termine scoala si sa faca unele lucruri simple prin casa. Consecinta trista este ca aceste standarde atat de mici ii impiedica sa invete lectii care le pot schimba viata. Cine va trei motivatia acestei generatii de giganti? Chuck Norris ..

25,00 Lei

 Revoluția iubirii

Revoluția iubirii

Viata crestina nu poate fi rezumata la cunoasterea doctrinelor esentiale sau la ortodoxia intelectuala. Ea presupune o viata schimbata, mai ales o viata care sa musteasca de dragoste si sa fie definita de iubirea crestina. George Verwer ne invita prin aceasta prisma sa ne reevaluam trairea proprie, acceptarea de sine si a altora, relatiile cu fratii nostri de credinta din alte confesiuni, participarea la misiune si angajarea pentru Hristos. Cartea este o lectura placuta, incitanta, care ne convinge ca este loc în viata noastra pentru o revolutie, Revolutia iubirii. ..

7,00 Lei

 Seria fundamentelor: De la Iordan la Rusalii vol. 3

Seria fundamentelor: De la Iordan la Rusalii vol. 3

Seria fundamentelor a avut un mare succes in momentul cand a fost tradusa si tiparita in limba romana si a fost o binecuvantare pentru multi lucratori. Contine o serie de invataturi crestine fundamentale, scrise intr-un limbaj simplu, accesibil tuturor, incurajand pe cel care citeste sa ia in serios cu mare reverenta umblarea cu Domnul nostru Isus Hristos. Aceasta serie de studii a fost inspirata din Evrei 6.1-2: "Sa lasam cuvintele incepatoare ale lui Hristos si sa mergem spre cele ce apartin oamenilor maturi, fara sa mai punem din nou temelia pocaintei de faptele moarte si a credintei in Dumnezeu, invatatura despre botezuri, despre punerea mainilor, despre invierea mortilor si despre judecata vesnica." Formatul in care se prezinta aceasta editie este mai accesibil, in 7 volume. Cuprins 1. Verbul "a boteza" 2. Deosebirea dintre botezul lui Ioan si botezul crestin 3. Conditii pentru botezul crestin 4. Semnificatia spirituala a bo..

7,00 Lei

 Superioritatea lui Cristos

Superioritatea lui Cristos

 Editura Agape ..

5,00 Lei

 Supremația lui Cristos

Supremația lui Cristos

Cuprins Lectia 1 - Adunarea din Colose - Coloseni 1:1-2,7-8 Lectia 2 - Dovada vietii spirituale - Coloseni 1:3-6 Lectia 3 - Cunoasterea lui Dumnezeu - Coloseni 1:9-10 Lectia 4 - Aducerea de multumiri Tatalui - Coloseni 1:11-14 Lectia 5 - Suprematia Fiului lui Dumnezeu - Coloseni 1:15-19 Lectia 6 - Reconcilierea - Coloseni 1:20-23 Lectia 7 - Taina - Coloseni 2:1-8 Lectia 8 - Lupta- Coloseni 2:1-8 Lectia 9 - Triumfurile crucii lui Cristos - Coloseni 2:9-15 Lectia 10 - Umbre si realitate - Coloseni 2:16-3:4 Lectia 11 - Unirea cu Cristos - Coloseni 3:5-12 Lectia 12 - Suprematia lui Cristos in viata si in camin - Coloseni 3:13-4:1 Lectia 13 - Apostolul Pavel in indhisoarea din Roma - Coloseni 4:2-18 ..

5,00 Lei

 Trezirea

Trezirea

Suntem conştienţi de situaţia majorităţii oamenilor din această ţară.... Şi, deşi putem să predicăm, să postim, să transpirăm, să ne rugăm şi să facem tot ce putem, toate eforturile noastre nu par să ducă nicăieri. Ceea ce este necesar este o demonstrare măreaţă a puterii lui Dumnezeu, o hotărâre a Celui Atotputernic, care-i va constrânge pe oameni să acorde atenţie, să privească şi să asculte. Istoriile tuturor trezirilor din trecut arată atât de clar că acesta este, în mod invariabil, efectul trezirii, fără nici o excepţie. De aceea atrag atenţia asupra trezirii. De aceea vă îndemn să vă rugaţi pentru aceasta. Când Dumnezeu acţionează, El poate să facă mai mult într-un minut decât poate să facă omul, cu organizarea sa, în cincizeci de ani. Haideţi să înţelegem această posibilitate uriaşă şi să-L rugam pe Dumnezeu să-Şi facă puterea cunoscută şi să-Şi manifeste slava în mijlocul unei generaţii stricate şi perverse, d..

24,00 Lei

 Trupul lui Cristos, Venirea Domnului

Trupul lui Cristos, Venirea Domnului

Mesajele acestei carti au fost rostite la o conferinta crestina in Oradea, in toamna anului 2004. Subiectele lor sunt de o importanta vitala pentru cei credinciosi. Avem nevoie ca Dumnezeu sa ne deschida ochii pentru a vedea cu adevarat ce este Trupul lui Cristos si ce implicatii are faptul de a fi madular al acestui Trup. Cat despre cea de a doua venire a Domnului, stim ca suntem mai aproape ca oricand de acest eveniment. Domnul doreste ca Mireasa Lui sa fie gata. Fie ca sa putem spune din toata inima: Vino, Doamne Isuse! ..

4,00 Lei

 Ușa deschisă

Ușa deschisă

 Povestiri crestine pentru copii, parinti si bunici. Capitolul 1 - Maria Abbey Capitolul 2 - Acasa Capitolul 3 - 0 vizita Capitolul 4 - 0 zi incarcata Capitolul 5 - infioratorul Robby Capitolul 6 - Duminica Capitolul 7 - Domnisoara Honeybubble Capitolul 8 - Din nou Robby Capitolul 9 - 0 aniversare Capitolul 10 - O zi de ploaie Capitolul 11 - Robby are necazuri Capitolul 12 - Victoria lui Robby Capitolul 13 - 0 surpriza placuta Capitolul 14 - Craciunul Capitolul 15 - Din nou domnisoara Honeybubble Capitolul 16 - 0 zi mare ..

3,00 Lei

 Văduve, orfani și prizonieri – cum, să obții libertatea spirituală în perioada postcomunistă

Văduve, orfani și prizonieri – cum, să obții libertatea spirituală în perioada postcomunistă

Nr. de pag.: 261 Dimensiuni: 14 x 20,5 cm   Această carte este o aventură a descoperirii, a vindecării şi a restaurării, prezentând câteva dintre principiile spirituale de bază care stau la temelia comunismului. Autorul realizează o examinare atentă a durerii şi a pierderilor imense ale celor încătuşaţi în acest sistem totalitar. Comunismul marxist – leninist are forma şi puterea unei religii false; iată una dintre premisele fundamentale ale acestei cărţi. Există legi spirituale conform cărora implicarea trecută în comunism are repercusiuni asupra noastră în prezent. Prin urmare, doar descoperind şi accesând legile spirituale ale lui Dumnezeu putem beneficia de eliberare, atât la nivel personal, cât şi genealogic. În sfârşit! Acum, în formă scrisă! Descoperă şi experimentează ceea ce mii de oameni au primit de la Dumnezeu prin conferinţe, şcoli şi slujiri de rugăciune. ________..

25,00 Lei

 Viața care învinge

Viața care învinge

Cunosti tu viata care invinge? Ti-e rusine de viata crestina pe care o duci? Ai esuat intr-atata in incercarea de a obtine biruinta, incat ai ajuns sa strigi disperat: "O, nenorocitul de mine! Cine ma va izbavi de acest trup de moarte?" (Romani 7:24)? Crede ca mantuirea este aproape de tine: "Multumiri fie aduse lui Dumnezeu prin Isus Cristos, Domnul nostru" (versetul 25). Pentru ca viata care invinge nu se cucereste, ci se primeste. Nu este o viata schimbata, ci este o viata data in schimbul vietii tale proprii. Nu se gaseste in tine insuti, ci este viata lui Cristos care locuieste in tine. Viata pe care Dumnezeu ti-o da si tu o primesti atunci cand crezi in Fiul Sau Isus Cristos este o astfel de viata. Este o viata care invinge pacatul, asigura o partasie intima cu Dumnezeu si este plina de multumire si de putere. Ea este deja in tine, asteptand sa fie explorata de tine. Secretul experimentarii puterii ei sta in faptul de a te da la o parte pe tine insuti si de..

13,00 Lei

 Viață creștină normală

Viață creștină normală

Cartea aceasta este o compilatie de predici rostite, nu un tratat sistematic de doctrina crestina, cum s-ar putea sa para la o privire superficiala. Ea nu trebuie abordata ca un exercitiu intelectual, ci asimilata ca un mesaj adresat inimii. Citita in felul acesta, ea va vorbi cititorului cu o putere deosebita, ca din partea Duhului lui Dumnezeu Insusi. Cuprins Prefata 1. Sangele lui Hristos 2. Crucea lui Hristos 3. Calea progresului: cunoasterea 4. Calea progresului: socotirea 5. Despartirea facuta de Cruce 6. Calea progresului: daruirea noastra lui Dumnezeu 7. Scopul etern 8. Duhul Sfant 9. Intelesul si valoarea lui Romani 7 10. Calea progresului: umblarea in Duhul 11. Un singur trup in Hristos 12. Crucea si viata sufletului 13. Calea progresului: purtarea Crucii 14. Scopul Evangheliei ..

17,00 Lei

 Viața cu Dumnezeu-practicarea prezenței divine în rutina cotidianului

Viața cu Dumnezeu-practicarea prezenței divine în rutina cotidianului

Aparitia atator editii in numeroase limbi a prezentei lucrari demonstreaza cpacitatea fr. Laurentiu de a trezi interesul diverselor confesiuni crestine. El, impreuna cu experienta Prezentei lui Dumnezeu traita de el, apartin unui spatiu situat deasupra confesiunilor, subliniind un adevar ce apartine atat crestinismului catolic, cat si celui protestant, in ciuda evidentei contextului sau carmelit. Desi a trait in secolul al XVII-lea, cand inca nimeni nu vorbea de ecumenism, el a fost mesagerul unui crestinism care traverseaza toate confesiunile. Walter Nigg Exista in lumea asta, in locuri solitare, fiinte umane care au raspuns chemarii Mantuitorului de a face din viata lor, in sanul Bisericii, o mica flacara vesnic, aprinsa, sensibila la prezenta Sa. Dar asemenea oameni exista si in freamatul vietii, in mijlocul treburilor gospodaresti, acasa in caminele lor – asemenea unor mici faclii ce fac sa straluceasca un oras spunea Conrad de Meester in introducerea editiei ing..

13,00 Lei

 Viziunea apocaliptică

Viziunea apocaliptică

TERORISM, DEZASTRE ECONOMICE, CRIZE ENERGETICE, FOAMETE, coruptie in afaceri, scandaluri religioase, homosexualitate militanta, crestinatate obsedata de placeri, moralitate distorsionata - in anul 1974, cand a fost publicata editia originala a cartii Viziunea apocaliptica, astfel de lucruri erau avertismente profetice de neconceput. Din pacate, in societatea secolului XXI, acestea suna acum ca niste titluri de vesti invechite. In aceasta editie fascinanta, Viziunea apocaliptica, David Wilkerson il aduce pe cititor la zi si in viitor. El este ferm convins ca traim in vremea pe care Biblia o numeste "inceputul durerilor" si ca lumea se indreapta in graba spre Armaghedon. O perioada se confuzie monetara si disperare ne sta in fata. Cat de curand nu este clar, dar evenimentele actuale si precedentul biblic sugereaza ca nu va mai trece mult timp. Care este viitorul Bisericii lui Isus Hristos din intreaga lume? Vor declara, in curand, orasele americane stare de ..

25,00 Lei

 Yoga și meditația transcendentală

Yoga și meditația transcendentală

Sri Chinmoy Baba Ram Dass Mişcarea Hare Krishna Învăţături opuse doctrinei creştine Alte mişcări Salvarea: Hinduismul contra creştinismului 2. Meditaţia Transcendentală este o religie Natura religioasă a MT Viziunea lumii hinduse a MT Riscurile MT 3. Meditaţia transcendentală este ocultă şi necreştină MT şi ocultismul Legăturile metafizice: vehicule ale puterii oculte Pasivitatea mintală - şi mediumnitatea MT şi posedarea demonică Undele cerebrale din MT - Conştienţa cosmică Puterea corupe Promisiunea pe care orice instructor al MT trebuie s-o semneze 4. Yoga şi ocultismul Yoga şi magia Dereglarea fizică, boala, chiar nebunia Kundalini şi yoga Kundalini şi activitatea demonică 5. Reincarnarea: Adevărată sau falsă? Perfecţionarea de sine de-a lungul mai multor vieţi? Sufer..

4,00 Lei

 Zorii unei noi vieți

Zorii unei noi vieți

..." Poate că printre cititorii acestei cărţi vor fi suflete care caută să le umple golul din inimă. Sper ca prezenta povestire să-i ajute să înţeleagă că nimic nu satură căutarea decât Dumnezeu. Nici faima, nici onorurile, nici sexul, nici comorile întregii lumi nu-L vor putea înlocui pe Dumnezeu. ..

6,00 Lei

70x7 Puterea de a ierta

70x7 Puterea de a ierta

Iertarea este calea spre pace si fericire. Este de asemenea un mister care va ramane ascuns in noi daca nu cautam sa-l descifram. Cartea aceasta nu intentioneaza sa expuna teologia iertarii, pentru ca este imposibil sa-i spui cuiva cum sa ierte, dar ilustreaza necesitatea iertarii. Iertarea nu este imposibila. Cuprins Prefata 1. Poate fi iertat un astfel de om 2. Resentimentele si amaraciunea 3. Iertarea in viata zilnica 4. Iertarea in viata de casatorie 5. Iertarea atunci cand impacarea nu mai este posibila 6. Parintele abuziv 7. Invingerea urii prin dragoste 8. Iertarea in fata bigotismului 9. "Binecuvantati pe cei ce va prigonesc." 10. Iertarea acordata de Dumnezeu 11. Iertarea acordata de noi insine 12. Iertarea in urma marturisirii 13. Iertarea si Biserica 14. "Toate lucrurile noi" ..

10,00 Lei

Acei metodiști uimitori - A. W. Tozer

Acei metodiști uimitori - A. W. Tozer

Probabil ca nu exista alti oameni de la Martin Luther incoace care sa fi avut un efect mai profund asupra istoriei Bisericii crestine ca John Wesley si fratele lui, Charles Wesley. Cu siguranta, niciun lider de Biserica nu a avut un efect mai profund si mai durabil asupra istoriei unei singure natiuni asa cum a avut John Wesley asupra Angliei secolului al XVIII-lea. Daca nu ar fi fost trezirea wesleyana, Anglia ar fi suferit cu siguranta un dezastru de tipul Revolutiei Franceze (1789‑1799). Imprejurarile erau perfecte pentru o rascoala. George al III-lea se urcase la tron in 1750 si avea de gand sa restaureze puterea monarhiei, iar unul dintre rezultatele acestui lucru a fost pierderea coloniilor americane (Revolutia Americana, 1775-1783). Parlamentul era in neoranduiala. Betia in Casa Comunelor era atat de raspandita incat uneori trebuiau sa se intrerupa sesiunile din cauza ca nu erau suficienti membri treji care sa conduca treburile. Biserica de stat era corupta si in mare pa..

4,00 Lei

Agape si Thanatos

10,00 Lei

Ajutorul nostru în conflict

Ajutorul nostru în conflict

Continut   Cuvant introductiv     Abrevierea cartilor Bibliei 1. Dimensiuni pentru viata 2. Dinamica pentru viata 3. Linii calauzitoare pentru viata 4. Dialog pentru viata ..

5,00 Lei

Arată drumul spre libertate!

Arată drumul spre libertate!

"Acest curs este destinat crestinilor care doresc sa-i ajute pe altii, aducandu-le libertate, oferind ingrijire pastorala si ajutandu-i in viata lor de ucenicie." ..

9,00 Lei

Așa de mare este Dumnezeu - Patricia St.John

Așa de mare este Dumnezeu - Patricia St.John

Peste 40 de povestiri adevarate reunite de autoare in aceasta carte. Povestiri care pot fi citite altora, pot fi citite individual, pot fi repovestite, povestiri captivante si pline de umor. Dar mai cu seama ele ilustreaza in mod plastic adevaruri biblice ale credintei crestine, pentru ca copiii, si nu numai ei, sa poata intelege mai bine afirmatiile Bibliei. ..

10,00 Lei

Autobiografia lui George Müller - George Müller

Autobiografia lui George Müller - George Müller

Carte despre implicarea in slujirea lui Dumnezeu la cote maxime. In Autobiografia lui George Muller este relatat un exemplu remarcabil al eficacitatii rugaciunii. Un tanar crestin german a raspuns chemarii lui Dumnezeu de a-i ajuta pe copiii saraci ai orasului Bristol din Anglia.  El predica evanghelia unei adunari mici de credinciosi de la care, conform propriei lui propuneri, nu primea niciun salariu. Singurul lui suport financiar erau darurile de bunavoie ale fratilor lui. Ca raspuns la rugaciune, fondurile erau primite dupa cum era nevoie. Dupa cativa ani, Dumnezeu l-a chemat sa intemeieze o casa pentru ingrijirea si educarea orfanilor. El a fost atras de lucrarea aceasta nu numai din motive de binefacere, ci dintr-o dorinta de a-i convinge pe oameni ca Dumnezeu raspunde rugaciunilor. Autobiografia lui George Muller. In odaia lui de rugaciune, singur cu Dumnezeu si cu Biblia, George Muller isi incingea coapsele mintii si isi lust..

25,00 Lei

Autoritatea credincioşilor

Autoritatea credincioşilor

Avem oare o autoritate despre care nu ştim, pe care încă n-am descoperit-o, pe care n-o folosim? În această carte vei descoperi: - Rugăciunile lui Pavel - Ce este autoritatea? - Cum să spargi puterea diavolului? - Armele luptei - Cum să exersăm autoritatea? ..

35,00 Lei

Balsam din Galaad

Balsam din Galaad

Slujirea pastorală – echilibrul între viaţa de Biserică şi viaţa de familie ..

11,00 Lei

Banul tau conteaza

Banul tau conteaza

Administrarea banilor si a posesiunilor este o problema cu profunde implicatii spirituale. Din acest motiv, cartea aceasta este un ghid despre castigarea, cheltuirea, economisirea, investirea, daruirea banilor si despre libertatea financiara. Istoria noastra financiara spune mai mult despre credinta noastra decat credem. Ea este indicatorul cel mai fidel al prioritatilor noastre, iar "unde este comoara voastra, acolo va fi si inima voastra." Iata de ce Isus a vorbit atat de des despre bani. Saisprezece din cele treizeci si opt de pilde se refera la modul de raportare la bani si posesiuni. Intr-adevar, Isus Cristos a vorbit despre bani mai mult decat despre oricare alt subiect. Biblia contine cinci sute de versete despre rugaciune, mai putin de cinci sute despre credinta, dar peste 2.350 de versete despre bani si posesiuni materiale. Domnul a deschis de multe ori acest subiect pentru ca a dorit ca noi sa-I cunoastem conceptia despre acest domeniu vital al vietii. El s-..

17,00 Lei

Biblia in 30 de povestiri pentru copii - S.I. Grigoriev

Biblia in 30 de povestiri pentru copii - S.I. Grigoriev

CUPRINS Cum a fost făcută lumea Păcatul lui Adam Cain şi AbelAvraam Fiul promis Dumnezeu îl încearcă pe Avraam Bătrânul preot Maria, roaba Domnului Un bebeluş minunat Bebeluşul Isus este adus la Templu Cei trei înţelepţi din răsărit Ucigaşul în căutarea lui Isus Nunta din Cana Vindecarea unui copil bolnav Omul paralizat şi prietenii lui Un alt om paralizat Vindecarea omului cu o mână paralizată Isus îi învaţă pe oameni Vindecarea slujitorului centurionului roman Învierea fiicei lui lair Cei doisprezece apostoli Isus sau Baraba Isus este condamnat Crucea Moartea Domnului Inmormântarea Dimineaţa învierii Isus Se înalţă la cer Cum să ai pace cu Dumnezeu Nr. pagini 80..

25,00 Lei

Biblia în 365 de zile - Mary Joslin

Biblia în 365 de zile - Mary Joslin

Împărţită pe zile, această carte ilustrată reia toată Scriptura, însă într-o formă pe înţelesul copiilor. De la Geneza la Apocalipsa, paginile ei cuprind istorisiri despre prieteni şi duşmani, despre război şi împăcare, despre iubire şi ură, despre răutate şi nobleţe. Pentru fiecare zi din an, există o temă de meditaţie şi rugăciune. ..

85,00 Lei

Biblia pentru copii

Biblia pentru copii

Dumnezeu s-a descoperit oamenilor într-un mod clar şi personal prin Cuvântul său - Biblia. Cuvântul "biblie" în limba greacă înseamnă "cartea". Într-adevăr, Biblia este Cartea! Cartea de căpătâi a înţelepciunii. Povestirile biblice incluse în Biblia ilustrată pentru copii sunt scrise cu scopul de a-i ajuta pe copiii să înţeleagă mesajul Cuvântului lui Dumnezeu prin adaptarea conceptelor biblice importante nivelului lor de înţelegere. Sperăm că atât textele cât şi imaginile excelente ale Barbarei Litwiniec vor constitui un motiv ca această carte să fie îndrăgită şi citită. Prin publicarea acestei Biblii ilustrate pentru copii am dori să punem la dispoziţia - atât a copiilor, cât şi a părinţilor - o resursă spirituală folositoare. Dorinţa noastră este ca această carte să le facă cunoscută copiiilor istoria mântuirii prin Domnul Isus şi să le adâncească credinţa în Dumnezeu.Număr pagini: 416..

74,00 Lei

Biblia pentru copii - Pat Alexander

Biblia pentru copii - Pat Alexander

Istoria mântuirii lumii pe înţelesul copiilor Cartea contine istoria mantuirii lumii redata pe intelesul celor mici si este structurata pe doua parti: Istoria poporului lui Dumnezeu (Vechiul Testament) si Istoria lui Isus si a ucenicilor Sai (Noul Testament). Este bogat ilustrata si are o tinuta grafica deosebita.textul aparţine lui Pat Alexander iar ilustraţiile lui Carolyn Cox...

52,00 Lei

Biblia pentru copii - Ursel Scheffler

49,00 Lei

Biblie de lux, Traducerea Cornilescu, coperta piele, fermoar, margini aurii, index

Biblie de lux, Traducerea Cornilescu, coperta piele, fermoar, margini aurii, index

Biblie de lux, coperta piele, fermoar, margini aurii, index       Dimensiuni: 12 x 18 cm (interior) ..

160,00 Lei

Biblie lux, Traducerea Cornilescu, piele, fermoar, harti color, revizuita, concordanta, explicatii

Biblie lux, Traducerea Cornilescu, piele, fermoar, harti color, revizuita, concordanta, explicatii

Biblie lux, piele, fermoar, harti color, revizuita, concordanta, explicatii Biblia sau Sfânta Scriptură a Vechiului și Noului Testament cu trimiteri. Traducerea: Dumitru Cornilescu editie revizuita ortografic Biblie mare, cu concordanță și explicații, în piele și fermoar, marginii aurii și index. Conține următoarele materiale ajutătoare: Explicații la fiecare carte a Bibliei Concordanță biblică - 359 pagini Minunile Domnului Isus Pildele Domnului Isus Unități de măsură în Biblie Hărți Traducerea     Dumitru Cornilescu editie revizuita ortografic Anul Publicării           :  2019 Nr. de pagini              :  1828 Dimensiuni Filă         :     15 x 22,5 cm Dimensiuni Copertă :    17 x 25 cm Fermoar                     ..

249,00 Lei

Biblie mică traducere Cornilescu

Biblie mică traducere Cornilescu

  Fermoar, Copertă Piele, Margine aurie,  Index De Căutare, Cuvintele Domnului Isus În Roșu Traducerea: Dumitru Cornilescu  Anul Publicării:                              2019 Nr. de pagini:                          1223 Dimensiuni Copertă:              11,5 x 16 cm Biblia sau Sfânta Scriptură a Vechiului și Noului Testament cu trimiteri. Biblie mică, ediție de buzunar, copertă în piele și fermoar, cu marginii aurii și index. Conține următoarele materiale ajutătoare: Plan de citire a Bibliei într-un an Dicționar de cuvinte Lista de cuvinte care au fost corectate conform normelor ortografice actuale Minunile Domnului Isus Pildele Domnului Isus Unități de măsură în Biblie ..

129,00 Lei

Bill Wiese - 23 de minute în iad

Bill Wiese - 23 de minute în iad

Relatarea  unui om cu privire la ce a văzut, auzit şi simţit în locul acela de chin. ..

24,00 Lei

Bine păzită

5,00 Lei

Binecuvântați-vă copiii

Binecuvântați-vă copiii

Asemenea multor parinti, bunici si mentori, nu stim intotdeauna cum sa rostim cuvinte aducatoare de viata in dreptul copiilor nostri. In "Binecuvautati-va copiii", Jack Hayford ne impartaseste cunostintele sale biblice si experienta sa personala, pentru a ne arata cum sa binecuvantam copiii din viata noastra prin cuvinte de incurajare, zidire, protectie si determinare. ..

17,00 Lei

Binecuvântatul țărmi

Binecuvântatul țărmi

Un roman memorabil despre pierdere si dragoste, conceput in epoca „casutei din prerie“. Marty si Clem, un cuplu de tineri proaspat casatoriti, pornesc spre Vestul Americii pentru a-si face un rost. Fericirea lor e curmata de moartea lui Clem. Pentru ca iarna era aproape si nici o caravana nu se intorcea spre casa decat la primavara, Marty e nevoita sa se casatoreasca conventional cu un vaduv Clark Davis, pentru a face fata situatie. Ea trebuie sa ingrijeasca de fetita barbatului, Missie, care sufera si ea in urma pierderii mamei. Vor mai putea oare cei doi sa gaseasca dragostea? ..

32,00 Lei

Bucuria de a fi femeie

Bucuria de a fi femeie

Cartea lui Ingrid Trobisch, asa cum spune sotul ei in Cuvant inainte, prezinta „un tablou sinoptic al celor mai importante laturi si experiente din viata unei femei casatorite: implinirea sexuala, fertilitatea, perioada de graviditate, nasterea, alaptarea si ingrijirea copilului mic si, in fine, menopauza si maturitatea”. Autoarea discuta diversele domenii ale experientei unei femei ca un tot unitar, in care diversele aspecte se intrepatrund si se influenteaza reciproc. In viziunea ei, punctul de plecare il reprezinta acceptarea de sine, acceptarea frumusetii de a fi femeie, acceptarea propriului corp. Sunt discutate apoi principalele experiente de ordin fizic traite de o femeie: (1) placerea sotiei in actul sexual; (2) trairea in armonie cu ciclul fertilitatii; (3) perioada minunata a asteptarii unui copil; (4) nasterea - o experienta a cuplului; (5) arta materna a alaptarii; (6) menopauza - o sansa pentru un nou inceput. AUTOR: Ingrid..

10,00 Lei

Călătorie  fără bagaje

Călătorie fără bagaje

Bagajul vietii. Poti spune ca tu nu ridici si nu cari dupa tine macar cateva bagaje? Mai mult ca sigur ca chiar in dimineata asta ai facut tocmai asa ceva. Undeva intre primul pas pe care l-ai facut cand te-ai dat jos din pat si ultimul pas pe care l-ai facut iesind din casa, ai si apucat cateva bagaje. Te-ai apropiat apoi de banda rulanta pentru bagaje si le-ai pus pe ea. Banda rulanta nu este cea dintr-un aeroport; este cea din mintea ta. Si bagajele pe care le apuci, zi de zi, deja din reflex, nu sunt facute din piele; sunt facute din poveri. Geamantanul vinei. Cufarul nemultumirii. Un rucsac de ingrijorare si o geanta de amaraciune. Plus o servieta de perfectionism, o valiza de singuratate si o traista de frica. Sa nu te miri atunci ca esti atat de obosit la capatul zilei. De unde ai putea cere ajutor? Ce-ar fi sa privim la un vechi prieten, Psalmul douazeci si trei . . . Domnul este Pastorul meu; nu voi duce lipsa de nimic. El ma paste in pasuni ..

18,00 Lei

Calatorie ilustrata in noul testament

Calatorie ilustrata in noul testament

Bun venit în marea aventură a citirii, a explorării și a descoperirii Bibliei. Cauți aventură? Ești dornic să descoperi Cuvântul lui Dumnezeu și să-l aplici în viața ta? Atunci Călătorie ilustrată în Noul Testament este creată special pentru tine. Fiecare rubrică a Călătoriei ilustrate în Noul Testament este creată pentru a te iniția în mesajele și promisiunile minunate ale Cuvântului lui Dumnezeu. Citește aceste explicații, iar apoi vei cunoaște cea mai bună modalitate de a citi Călătorie ilustrată în Noul Testament. Rubrici despre care ar trebui să știi Cuvinte de aur Versetele-cheie din Biblie sunt marcate în rubrica intitulată „Cuvinte de aur“. Aceste versete merită să fie memorate. Cea mai bună modalitate de a trăi pentru Isus este să ai Cuvântul Lui în inima ta. Încearcă să memorezi aceste versete din rubrică. Știai? Această rubrică atrage atenția asupra numeroaselor lucruri mici, dar interesante, care se găsesc în Biblie. Învață-le pe toate și uime..

35,00 Lei

Calatorim pe un drum stabilit - A. W. Tozer

Calatorim pe un drum stabilit - A. W. Tozer

Omul cu o credinta adevarata poate trai in siguranta absoluta ca pasii lui sunt randuiti de Domnul. Pentru el, nenorocul este in afara granitelor posibilitatii. El nu poate fi smuls de pe acest pamant cu o ora mai devreme fata de timpul stabilit de Dumnezeu, si nu poate fi tinut pe pamant o clipa in plus dupa ce Dumnezeu a terminat cu el aici. El nu e un copil oropsit al lumii largi, un copil gasit al timpului si al spatiului, ci un sfant al Domnului si iubitul grijii Sale deosebite.   Fara indoiala ca Il intristam pe Domnul nostru atunci cand ne gandim la noi insine ca fiind ceva mai putin decat suntem de fapt in planul lui Dumnezeu. In noi insine, suntem un nimic, si marea prapastie a uitarii catre care ne indreptam ar fi fost locul nostru cuvenit. Nu ne-am castigat nicio parte in interesul lui Dumnezeu, niciun loc in afectiunea Lui; pacatele noastre ne-au deposedat de orice drept pe care l-am fi avut inaintea lui Dumnezeu ca si Creator al nostru. Dar sangele Legamant..

18,00 Lei

Când norii întunecă cerul

3,00 Lei

Când se stinge lumina

5,00 Lei

Când ţi s-a greşit , cum să ajungi de la amărăciune la iertare - Erwin W. Lutzer

Când ţi s-a greşit , cum să ajungi de la amărăciune la iertare - Erwin W. Lutzer

Ți s-a gresit.. Au fost spuse minciuni despre tine? Ai fost respins? Poate ai fost victima abuzului. Poate fi o promisiune incalcata. Sau poate cineva ti-a tradat increderea. Este de inteles ca sa fii manios. Aceste cicatrice striga dupa dreptate! Dar ce se intampla daca dreptatea nu este posibila pe acest pamant? Ce se intampla daca pericolul nu poate fi inlaturat? Ce se intampla atunci? Trebuie sa iei o decizie... Poti sa te tii tare de mania ta pana suferinta va construi o inchisoare de amaraciune imprejurul tau. In acest caz vei trai o viata fara putere si plina de durere. Sau poti alege sa ierti. Alegand iertarea, alegi viata din abundenta. Este o decizie pe care o poti lua chiar astazi! „Multi dintre noi traim sub greutatea consecintelor unor relatii dificile si stricate. Se poate face ceva in privinta asta? Aceste pagini te vor ajuta sa gasesti eliberarea din situatiile aparent imposibile. Asuma-ti riscul si citeste aceasta carte. S-ar putea sa nu ma..

17,00 Lei

Caracterul spiritual

Caracterul spiritual

Caracterul spiritual pe care Duhul Sfant il formeaza prin inprejurarile, prin situatiile din vietile noastre, prin lucrurile cu care ne confruntam in familiile noastre, la serviciu, in partasia noastra impreuna ca popor al lui Dumnezeu - acest caracter, deci, ramane pentru totdeauna... Slujitorul este mult mai important pentru Dumnezeu decat lucrarea pe care o face. Sunt momente cand Dumnezeu Isi scoate slujitorul din lucrare, din slujire, il pune de-o parte, uneori ani de zile, si face in acel om o lucrare pe care nu putem sa o vedem atunci. Noi am vrea sa il vedem in fata, am vrea sa il vedem la amvon, am vrea sa fie vizibil in mijlocul poporului lui DUmnezeu. Cu toate acestea, uneori, Dumnul va actiona asa deoarece, pentru El, problema caracterului spiritual este de cea mai mare importanta. ..

12,00 Lei

Castelul de nisip - Kari Vinje

Castelul de nisip - Kari Vinje

Patru povestiri norvegiene pentru copii intre 7 si 13 ani. Din colectia Povestiri crestine pentru copii, parinti si bunici. ..

4,00 Lei

Cătușele celor liberi - Wolfgang Bühne

Cătușele celor liberi - Wolfgang Bühne

Am ajuns fara voia mea sa traiesc - sa fiu condamnat la viata? Cinci destine ne dau un raspuns: BENEDIKT a calatorit in India, a inchiriat o casa la picioarele Muntilor Himalaya si, avand bani si droguri din belsug, parea sa-si fi realizat visele. KURT a fugit de acasa cand era tanar si, in cautarea marii aventuri, a ajuns mai intai in Legiunea straina.  SUSANNE era plina de ambitie antrenandu-se la judo, katate si exersand la pian, ajungand sa dea inca de tanara concerte. Totusi, nici cariera, nici experientele autocunoasterii nu i-au adus implinirea. WILLY, lipsit de iubire din partea oamenilor si avand amintiri infioratoare din copilarie, a incercat sa-si inece problemele in alcool. ANDREAS s-a luat inca de copil la intrecere cu moartea si a cautat mai tarziu implinire ca vanator in nordul friguros al Canadei si ca instructor militar in Sahara fierbinte. ..

3,00 Lei

Ce urmează acum?

5,00 Lei

Cei pierduți

Cei pierduți

Tanara Eva, in varsta de 16 ani, se straduieste sa faca in toate pe placul sotului si soacrei ei, dar nu reuseste sa le obtina dragostea. Totul are insa un motiv. Anume, se descopera ca zestrea ei nu este asa de mare cum s-a crezut. Din cauza aceasta, Eva trebuie sa sufere multe din partea sotului si soacrei ei. Cunoscuta scriitoare slovaca Kristina Roy descrie in aceasta carte cum, cu ajutorul lui Dumnezeu, se schimba soarta Evei, si cum totul se termina cu bine. ..

12,00 Lei

Cel Ce dă Viziune

Cel Ce dă Viziune

ITI TRAIESTI VISUL? SAU DOAR ITI TRAIESTI VIATA? Bine ai venit in universul unei istorisiri despre o idee geniala. Este o relatare moderna despre un Om Obisnuit, care a plecat din Tara lui de bastina pentru a-si urma Marea Viziune. Si tie ti s-a dat o Viziune Mare. Una care iti poate schimba viata si pe care Cel ce ti-a dat-o vrea s-o vada implinita. Ti se pare ca ea este lipsita de speranta si nu o poti implini? Astepti ceva sau pe cineva care s-o implineasca? Atunci esti pregatit sa citesti Cel ce da viziune. Ingaduie-i lui Bruce Wilkinson sa-ti arate cum sa iesi din obisnuit, cum sa-ti invingi temerile si sa treci peste obstacolele ce te impiedica sa traiesti Marea Viziune. Tu ai fost facut pentru aceasta. Acum e timpul sa-ti incepi calatoria. ..

25,00 Lei

Cel mai minunat dar

Cel mai minunat dar

Serbarea de Ziua Creatorului face ca oraselul Wemmik sa dea tot ce are mai bun. Cel mai bun tort, cel mai frumos buchet de flori si cea mai frumoasa muzica. Dar cand o greseala teribila a lui Pancinello mai ales ca distruge serbarea, toti omuletii descopera care este cel mai minunat dar. Si toti incep sa cante: Ne esti foarte drag Sa sti ca te iubim. Caci fara tine, Eli, Noi n-am putea sa fim! ..

35,00 Lei

Cele șapte sărbători ale Domnului

5,00 Lei

Chemare la reformare spirituală

Chemare la reformare spirituală

"Dumnezeu nu pretinde programe bisericesti infierbantate si orare aglomerate. El vrea doar ca poporul Lui sa-L cunoascã mai indeaproape", spune D. A. Carson. Apostolul Pavel a descoperit aceasta apropiere spirituala in partasia sa cu Tatal. "Chemare la reformare spirituala" cerceteaza epistolele pauline pentru a vedea care sunt lectiile predate de Pavel in "scoala sa de rugaciune". Aceasta carte ofera un argument solid in favoarea afirmatiei ca nevoia cea mai mare a bisericilor de astazi nu este de scoli, de evanghelizare sau de programe, ci de o cunoastere mai profunda a lui Dumnezeu. Ea contribuie la implinirea acestei nevoi prin calauzirea celor care o citesc spre o viata de rugaciune mai deplina. "Cititorul este condus cu blandete, dar intr-un mod convingator, spre o reforma in relatiile personale cu Dumnezeu. Aceasta carte excelenta si de actualitate poate fi recomandata din toata inima." The Banner of Truth ..

40,00 Lei

Christine Darg - Apariții cristice

Christine Darg - Apariții cristice

"Aparitii cristice" este o culegere uimitoare de semne si minuni din lumea musulmana, pentru ca Isus continua sa fie acelasi "ieri, astazi si maine ..

15,00 Lei

Cine știe răspunde!

9,00 Lei

Cine sunt eu in Cristos - Neil T. Anderson

Cine sunt eu in Cristos - Neil T. Anderson

Ştii cine eşti în ochii lui Dumnezeu? Ai fost vreodată tentat să pui la îndoială dragostea lui Dumnezeu? Ei bine, El nu renunţă la tine niciodată. Poate cauţi de atâta timp să-I câştigi bunăvoinţa. Ce pierdere de vreme – Dumnezeu te iubeşte oricum! E cel mai mare dar pe care ţi-l oferă Dumnezeu atunci când alegi să-L urmezi pe Cristos – un dar pe care îl primeşti necondiţionat şi care dăinuie veşnic. În această carte devoţională – vândută în peste 100 000 de exemplare – Neil ne dezvăluie şi defineşte locul special pe care îl au copiii lui Dumnezeu în familia Lui. Cine sunt eu în Cristos include 36 de prelegeri şi rugăciuni bazate pe texte din Scriptură care reflectă dragostea măreaţă a lui Dumnezeu şi ne garantează libertatea şi siguranţa în Împărăţia Lui. Neil T. Anderson este fondatorul şi preşedintele organizaţiei Freedom in Christ Ministries şi este &..

33,00 Lei

Conducerea divină

Conducerea divină

Cel ce vrea sa beneficieze de conducerea Dumnezeului cerului trebuie sa dea la o parte orice dumnezeu strain, trebuie sa-si indrepte inima spre Domnul, trebuie sa-i slujeasca numai Lui... A pune aceasta in practica, in toate detaliile, este o lucrare de o viata; dar hotararea sfanta trebuie sa fie categorica si fara rezerve. Credinciosul, printr-o decizie distincta dintr-un moment dat, trebuie sa-L sfinteasca pe Cristos in inima lui ca DOMN: ca DOMN peste gandurile, opiniile, dorintele, scopurile, caile, cuvintele lui. Atunci directia vietii lui va fi pe linia scopului lui Dumnezeu si, desigur, Dumnezeu va controla, va randui, va conduce acea viata, caci ea va fi parte din propriul Sau plan cu privire la Univers. ..

10,00 Lei

Cortul lui David

Cortul lui David

Omul are o înclinaţie, chiar un imbold de a face ceva pentru sau în numele lui Dumnezeu. Din zorii creaţiei, urâciune după urâciune a fost făcută de om în numele lui Dumnezeu. Noi judecăm lucrurile după propriile noastre standarde, propriile noastre criterii valorice, în funcţie de ceea ce ne place sau nu ne place; şi nu ne întrebăm niciodată: „Mi-a poruncit Dumnezeul cel viu să fac acest lucru?” Nu contează ca planul tău este aşa de necesar, de raţional sau logic. Nu contează că este aşa de simplu. Nu contează că motivaţiile tale sunt aşa de pure că la urma urmei, cum poţi să-ţi cunoşti cu adevărat propriile motivaţii? Fiecare dintre noi, într-o măsură mai mare sau mai mică, are o predispozitie naturală, înnăscută de a contribui cumva la schimbarea lucrurilor pe pământ de dragul lui Isus Cristos… Ai stiut că pe Dumnezeu nu îl interesează slujirea ta? Oricum, nu atât de mult pe c&acir..

5,00 Lei

Costul uceniciei - Dietrich Bonhoeffer

Costul uceniciei - Dietrich Bonhoeffer

Costul uceniciei, penultima carte a lui Dietrich Bonhoeffer, constituie o analiza lucida a harului ieftin, caracterizat de autor drept "dusmanul de moarte al bisericii noastre". Desi profund ancorata in realitatile sumbre ale Germaniei interbelice, analiza necrutatoare a autorului si-a depasit cu mult epoca, intrand, astfel, in repertoriul spiritualitatii crestine fara varsta. Harului ieftin (principala maladie spirituala care il preocupa), Bonhoeffer ii opune fara ezitare harul costisitor -- "chemarea lui Hristos, pentru care ucenicii parasesc mrejele si Il urmeaza". Cu referire la aceasta chemare, Bonhoeffer scria, in mod profetic: "Cine paseste pe drumul uceniciei se supune mortii lui Isus, isi da viata lui mortii. [...] Fiecare chemare a lui Hristos duce la moarte." Desigur, autorul avea in vedere "omorarea omului nostru vechi", care are loc prin chemarea facuta de Isus, dar, pentru el, afirmatia s-a dovedit adevarata nu doar la nivel..

45,00 Lei

Cred în vedenii - Kenneth E. Hagin

Cred în vedenii - Kenneth E. Hagin

  (152 pag.) p { margin-bottom: 0.25cm; line-height: 120%; }a:link { } ..

39,00 Lei

Crede în soția ta și încurajează-o

Crede în soția ta și încurajează-o

Descriere Dacă eşti ca majoritatea bărbaţilor, inseamnă că vrei să construieşti o relaţie plină de satisfacţii şi dragoste cu soţia ta… dar nu eşti sigur cum. In cartea Crede in soţia ta şi incurajează-o, scriitorul de succes şi consilierul in probleme de familie H. Norman Wright ii descoperă secretul: incurajarea. Sprijinul, respectul şi incurajarea soţiei tale reprezintă cheia unei căsnicii fericite şi durabile. Ea, insă, este diferită de tine (in caz că nu ai observat deja). Femeile sunt incurajate altfel decat bărbaţii şi acest lucru inseamnă că trebuie să le arate dragostea astfel incat ele să o inţeleagă. Doctorul Wright relatează poveştile unor femei reale, care se aseamănă cu soţia ta, şi care incearcă să aibă relaţii satisfăcătoare cu soţii lor, dar sunt frustrate atunci cand nevoile şi dorinţele lor răman neimplinite. De asemenea, vei afla şi poveştile unor bărbaţi ca tine care incearcă să inţeleagă speranţele şi temerile soţiilor l..

24,00 Lei

Credința crescândă

Credința crescândă

Credinţa crescândă este o carte încurajatoare despre viaţa creştină, plină de lecţii din viaţa de fiecare zi, combinate cu învăţături din Biblie. Este o carte la care simţi că trebuie să te întorci mereu. Fiecare din cele 52 de texte independente îndeamnă la meditare, cât şi la acţiune. Ele încurajează creşterea într-o multitudine de căi. Cartea este potrivită pentru a fi citita personal de către oameni de toate vârstele, precum şi pentru citire în grup. Este utilă în grupuri de rugăciune, la întâlnirile de tineret şi la timpul de părtăşie. ..

15,00 Lei

Credința vie

Credința vie

Cartea aceasta poartă titlul Credinţa vie pentru a evidenţia două adevăruri esenţiale privitoare la natura credinţei şi la felul în care putem trăi prin credinţă. Mai întâi, credinţa vie este una autentică; ea este reală, nu una prefăcută sau de domeniul fanteziei. Apoi, credinţa vie este una practică, adică o credinţă roditoare, care dă rezultate; e o credinţă care are ca urmare trecerea la fapte. Noi suntem mântuiţi prin credinţă, atunci când ne punem încrederea numai în Cristos pentru mântuirea sufletului nostru. Însă, Dumnezeu nu a dorit niciodată ca această credinţă a noastră în Cristos să fie una pasivă. Dimpotrivă, El aşteaptă să ne punem credinţa în practică şi să facem lucrări mari pentru El în viaţa noastră, având o credinţă vie. În galeria eroilor credinţei, Dumnezeu a lăsat un spaţiu gol, păstrat pentru numele nostru, astfel ca el să se alăture exemplului cel..

17,00 Lei

Creşterea duhovnicească - Kenneth E: Hagin

Creşterea duhovnicească - Kenneth E: Hagin

Trupul lui Hristos are nevoie de membri maturi din punct de vedere spiritual.  În momentul naşterii din nou, toţi suntem prunci duhovniceşti în Hristos, dar Dumnezeu nu intenţionează ca noi să rămânem în aceeaşi sferă. Dorinţa Lui este ca noi să ajungem la maturitate creştină.  În această carte, K. Hagin compară etapele creşterii duhovniceşti cu acelea ale creşterii fizice.  Această carte vă va ajuta să stabiliţi etapa în care vă aflaţi din punct de vedere duhovnicesc şi apoi să vă arate cum să treceţi la următoarea etapă a dezvoltării spirituale.  ..

36,00 Lei

Creștine eliberează-te

Creștine eliberează-te

Acest best-seller este scris din experienta proprie si descrie modul in care un crestin poate fi eliberat de sub stapanire demonica prin rugaciune personala si prin aplicarea adevarului biblic. Cartea “Crestine, elibereaza-te!” este folosita in intreaga lume ca o sursa de invatatura echilibrata si practica pentru Trupul lui Hristos. I-au ajutat pe multi oameni sa fie eliberati in domenii care pareau imposibil de invins. Graham si Shirley Powell sunt originari din Noua Zeelanda si, in prezent, traiesc in Vancouver Island, Canada, unde Graham este pastorul bisericii locale. Impreuna, L-au servit pe Dumnezeu timp de 33 de ani. ..

25,00 Lei

Cristos în contrast cu religia - Witness Lee

Cristos în contrast cu religia - Witness Lee

Chemarea fiecărui credincios este aceea de a veni la persoana vie a lui Cristos, lăsând în urmă toate formele religioase şi doctrinele moarte. În Cristos în contrast cu religia, Witness Lee examinează viaţa lui Cristos din Evanghelii. Atât în cuvânt, cât şi în faptă, Isus i-a pus în uimire şi chiar i-a ofensat pe fanaticii religioşi din timpul Său. Atunci când a fost confruntat cu întrebări despre religie, politică şi chiar interpretarea Scripturilor, El le-a demascat preocuparea cu cunoştinţa moartă şi i-a îndrumat pe oameni spre prezenţa Sa vie. ..

15,00 Lei

Cristos proclamat

Cristos proclamat

Matei ne spune ca, pentru a-l vedea, atunci cand S-a nascut, unii au strabatut mii de kilometri - pentru a I se inchina si a-I aduce daruri ca unui Imparat. Altii, in toata naratiunea Evangheliei, nu fac altceva decat sa-L asculte si sa-I vaneze cuvintele, iar la urma sa-L intrebe: Cu ce putere spui si faci lucrurile acestea? Ei aveau in vedere mai ales Cuvantarea de pe munte, cand El isi da invatatura, sau imediat dupa coborarea de pe munte, cand sutasul roman vine si spune: Din ce-mi dau seama, si eu si Tu suntem sub stapanire. Daca eu spun unui rob sa faca ceva, se duce si face. La fel, daca Tu spui ca robul meu sa se faca bine, el se face. O asa putere ere vizibila intre ei. Putem mentiona exorcizarile pe care le-a facut, demonii pe care i-a scos, insanatosirile pe care le-a facut, ridicarile din morti - vedeti fiica lui Iair si Lazar. Cineva de o asa putere imi spune:"Du-te!" Ce a facut El cu ei trebuia sa faca ei altora. El a venit intre ei si in primul rand, potrivi..

10,00 Lei

Cristos suma tuturor lucrurilor spirituale

Cristos suma tuturor lucrurilor spirituale

Astept ziua când toate lucrurile "atât cele din ceruri, cât si cele de pe pamânt" vor fi adunate în Cristos. În acea zi se va împlini cuvântul lui Dumnezeu, care zice ca Cristos e totul. As vrea sa va dau un îndemn. Cum va puteti astepta ca Cristos sa fie totul, daca astazi nu Îl cunoasteti pe El în acest mod? Chiar acum Cristos vrea sa devina toate lucrurile noastre. Dumnezeu ni L-a dat pe propriul Sau Fiu; Dumnezeu ni S-a daruit pe Sine... Nimic nu e spiritual, doar Cristos. El e totul si în toate. Aceasta realitate trebuie sa înceapa sa se manifeste acum în biserica si în noi... Într-adevar, El are întâietate asupra tuturor lucrurilor; atunci vom sti ca lectiile pe care le învatam azi vor fi pentru folosul nostru în ziua aceea. Dumnezeu sa ne binecuvânteze. CUPRINS 1. Cristos este Calea, Adevărul şi Viaţa 2. Cristos est..

8,00 Lei

Cu ochii deschisi

Cu ochii deschisi

Originea, natura si consecintele pacatelor superstitiei si vrajitoriei Dupa al doilea razboi mondial, in Europa s-au raspindit cu mare repeziciune stiintele oculte. In librarii au aparut o serie de carti ezoterice, care se ocupa de fenomenele paranormale, dar si carti de vrajitorie si magie. Ocultismul, in diferitele lui forme, este propagat si prin mass-media, mai ales prin televiziune. In unele medii crestine domneste multa nestiinta in privinta ocultismului, mai ales referitor la pacatele idolatriei, magiei, vrajitoriei si superstitiilor de tot felul, precum si la consecintele nefaste ale legaturilor (vechi sau actuale) oculte din viata unor credinciosi. Cartea de fata, tradusa in multe limbi, prezinta detaliat domeniul destul de putin cunoscut al ocultismului, aratind si modul in care pot fi eliberate sufletele prinse constient sau inconstient in latul satanic. Ea se adreseaza atit pastorilor cit si consilierilor spirituali, cit si credinciosilor laici, oferindu-le o multi..

7,00 Lei

Cum cerul invadează pământul

Cum cerul invadează pământul

Cum INVADEAZĂ CERUL PĂMÂNTUL astfel încât Pământul să devină asemenea cerului? Într-unul dintre cele mai întunecate ceasuri ale istoriei, Isus Hristos a avut cutezanța să-și învețe ucenicii o rugăciune atât de șocantă încât ea continuă să sfideze logica omenească. Isus S-a întors spre brigada Lui zdrențăroasă de războinici spirituali și le-a spus: “Rugați-vă ca Împărăția Tatălui să vină și voia Lui să se facă precum în cer așa și pe pământ.“ ..

25,00 Lei

Cum poți fi sigur că-ți vei petrece veșnicia cu Dumnezeu?

Cum poți fi sigur că-ți vei petrece veșnicia cu Dumnezeu?

Stii raspunsul la cea mai importanta intrebare care s-ar putea sa-ti fie pusa vreodata? Poti sa stii in aceasta viata unde iti vei petrece vesnicia? In aceasta carte succinta si elocventa, respectatul pastor si autor Erwin W. Lutzer explica motivul pentru care poti sa stii, chiar acum, unde vei fi dupa ce vei muri. El sustine ca multi dintre cei care se asteapta sa ajunga in cer vor descoperi ca s-au inselat in mod regretabil. Dar, pentru cei care mai sunt inca in viata, nu e prea tarziu sa aleaga calea dreapta – si sa o cunoasca! Lutzer adreseaza urmatoarele intrebari: De ce Cristos ne invata ca atat de multi oameni religiosi vor gasi usa spre cer inchisa in fata lor? Cat de desavarsit trebuie sa fii ca sa ajungi in cer? Darul mantuirii iti va fi luat daca savarsesti un pacat grav? Este un lucru lipsit de modestie sa fii sigur de viitorul tau etern? Este gresit sa te indoiesti de mantuirea ta? Cand indoielile sunt pozitive si cand sunt ..

20,00 Lei

Cum să fii umplut cu Duhul Sfânt

4,00 Lei

Cunoaşterea vieţii - Witness Lee

Cunoaşterea vieţii - Witness Lee

Descopera secretul trairii unei vieti crestine potrivite care Il exprima pe Dumnezeu si autoritatea Sa! Afla ce este si ce nu este viata. Fii eliberat din suflet si experimenteaza discernamantul spiritual. Va simtiti uscat? Experimentati cresterea in viata, sensul vietii si partasia vietii. In calitate de crestini trebuie sa cunoastem viata lui Dumnezeu pe care am primit-o. Witness Lee ofera un studiu detaliat al Vietii lui Dumnezeu pentru a aprofunda experimentarea de catre noi a acestei vieti. Acesta ilustreaza cararea vietii si ofera o baza ca Dumnezeu sa fie viata noastra intr-un mod deplin. ..

15,00 Lei

Curajul – formând caracterul unui campion + Ghid de studiu

Curajul – formând caracterul unui campion + Ghid de studiu

 „Dacă citești această carte, nu vei afla „cum să…” ci te vei întreba „de ce nu?”.  Ea nu este un îndrumar de viață, ci cuprinde rugăciunea ca tu să trăiești în conformitate cu voia lui Dumnezeu.  Am scris cartea pentru a-ți spune că „ești bărbat!” Nu-ți irosi tinerețea!  Puterea ce stă în tinerețea ta este gloria ta.  Nu îngădui nimănui să-ți disprețuiască tinerețea ta!  De asemenea, nu permite nimănui să nu-ți recunoască bărbăția!” ..

10,00 Lei

Cuvântul s-a vestit cu putere

Cuvântul s-a vestit cu putere

Cuvantul s-a vestit cu putere Povestea traducerii Scripturii in limba nu stiu carui trib uitat de pe cine stie ce fasie izolata de nisip impresurata de ape ramane o aventura spirituala care nu inceteaza sa fascineze. Un astfel de vis a inflacarat-o si pe Joanne Shetler. Dar cand esti doar o tanara timida, care nu stie prea multe despre jungla, duhuri si obiceiuri ciudate ale unul trib de fosti vanatori de capete, totul se schimba. Cuvantul sacru al Bibliei isi reveleaza deodata puteri ascunse, decorul se preschimba intr-un teatru de razboi, iar sufletul omului devine un veritabil camp de lupta. ..

13,00 Lei

Dacă Dumnezeu ar exista cu adevărat

Dacă Dumnezeu ar exista cu adevărat

Care ar fi pentru dumneavoastra cea mai mare nenorocire? Cancer? Falimentul firmei? Pierderea locului de munca? Faptul de a-ti petrece restul vietii intr-un scaun cu rotile? Retrogradarea echipei preferate? Fiul unui renumit editor a raspuns recent la aceasta intrebare in cadrul unui interviu. Raspunsul lui a fost neasteptat, scurt si uimitor: "Daca ar exista Dumnezeu!" Dar sa fie aceasta chiar asa o mare nenorocire - oare gandul ca Dumnezeu exista sa declanseze numai consternare? Sau realitatea existentei lui Dumnezeu inseamna ca exista raspunsuri clare, rationale si eliberatoare la cele mai profunde intrebari si probleme ale vietii noastre? ..

4,00 Lei

De ce îngăduie Dumnezeu dezastrele naturale

De ce îngăduie Dumnezeu dezastrele naturale

De ce ingaduie Dumnezeu dezastrele naturale? Este o intrebare pe care o pun multi oameni vazand cat de multe calamitati lovesc tari din intreaga lume. David Pawson abordeaza intrebarea dintr-o perspectiva biblica, raspunzand in acelasi timp la cateva intrebari: > Este oare Dumnezeu de vina? > Au gasit crestinii raspunsul? > Cum este de fapt Dumnezeu? > Meritam noi dezastrele? > Vor inceta acestea vreodata? Cuprins Cuvant inainte Prefata 1. Este oare Dumnezeu de vina? 2. Au gasit crestinii raspunsul? 3. Cum este de fapt Dumnezeu? 4. Meritam noi dezastrele? 5. Vor inceta dezastrele vreodata? ..

12,00 Lei

Destinați pentru tron - Paul Billheimer

Destinați pentru tron - Paul Billheimer

"…intregul Univers, sub dirijarea si controlul Fiului, este mantuit de Dumnezeu cu un singur scop: pregatirea Mireasei."   Astfel isi incepe autorul prezentarea sa cu privire la planul vesnic al lui Dumnezeu: pregatirea si educarea unei tovarase vesnice pentru Fiul Sau, Mireasa lui Cristos. Aceasta se realizeaza prin razboi spiritual, prin exercitiul rugaciunii cu credinta. Dumnezeu a hotarat sa lucreze in lume prin intermediul rugaciunilor copiilor Sai; crestinii au nevoie de rugaciune pentru a se pregati in vederea destinatiei lor ceresti. O carte inspirata, fascinanta, adresata tuturor crestinilor care iau in serios pregatirea lor pentru Mirele Ceresc adresata acelora care sunt destinati pentru tron. ..

12,00 Lei

Devenind cine ești cu adevărat

Devenind cine ești cu adevărat

Ce te retine sa devii cine esti cu adevarat in Hristos? Ce pret ai plati pentru a indeparta barierele care te opresc? Vestea minunata este faptul ca acest lucru a fost deja indeplinit - pretul a fost platit pe deplin. Dutch Sheets descopera principii biblice care iti vor schimba viata, adevaruri despre cines esti in Hristos si cum sa devii persoana creata de Dumnezeu.  Devenind cine esti cu adevarat iti ofera un plan de actiune pentru a birui orice te retine intr-un loc al infrangerii, pentru a te bucura de libertate. TU POTI experimenta viata intentionata de Cristos pentru copiii Sai. ..

30,00 Lei

Discernământ spiritual

Discernământ spiritual

Domnul cauta oameni pe care sa se poata bizui. Cu cat este mai multa disciplina, cu atat este mai inalt standardul discernamantului. Oamenii care au avut parte de cea mai multa disciplina sunt cei mai de incredere, caci ei pronunta diagnostice si judecati corecte. Avem nevoie sa ne cunoastem pe noi insine. Daca am invatat sa ne cunoastem pe noi insine in mod corect, vom fi capabili sa ne ocupam de orice om. Daca te cunosti cu adevarat pe tine insuti, vei fi capabil sa te ocupi de aproape orice persoana. Experienta invatarii trebuie sa fie si vasta, si profunda... Judecata lui Dumnezeu te lumineaza. Cu fiecare lectie invatata va creste si lumina, si vei fi capabil sa te ocupi de altii. Dar daca disciplina Duhului Sfant nu este suficient de profunda, tratamentul nu va fi profund si cuprinzator, si, astfel, nu vei fi capabil sa judeci multe lucruri. Cuprins Cuvant inainte I. Belsug de cunoastere 1. Sufletul condus de duh 2. Inviat din morti 3. Inaltarea sufle..

10,00 Lei

Doamne, arată-ne slava Ta

Doamne, arată-ne slava Ta

Predicarea fratelui Ray Hughes a umplut stadioane, arene, coloseumuri si auditorii peste tot in lume, timp de mai bine de o jumatate de secol. Evidenta sa ungere si expunerea motivatoare il plaseaza printre cei mai impunatori vorbitori ai acestei generatii. Vocea lui a fost, pe buna dreptate, auzita si ascultata. Il vedem aici pe Dr. Hughes pe cea mai inalta treapta. Aceste mesaje au fost rostite cu ocazii de importanta istorica in anii 1970, 1980 si 1990 in fata unor audiente multiculturale din sase tari. Cu taote ca el este ecumenic in gandire, vocea fratelui Hughes este clara si lipsita de orice compromisuri. El predica despre simplitatea Evangheliei, despre puterea Cincizecimii si despre triumful Bisericii. Aceasta colectie de predici provenite de pe buzele unui indragit lider penticostal constituie o contributie istorica inestimabila pentru literatura crestina, precum si o contributie valoroasa pentru biblioteca sa personala. ..

25,00 Lei

Domnul este aproape 2018

Domnul este aproape 2018

Meditatii din Scripturi pentru fiecare zi a anului.  Un pasaj scurt din Scriptura a fost ales pentru timpul devotional de fiecare zi. Cartea este alcatuita ca un buchet de ganduri care sa te ajute in cresterea zilnica prin intermediul Cuvântului lui Dumnezeu. ..

10,00 Lei

Domnul este aproape 2020

8,00 Lei

Dragoste, acceptare și iertare

Dragoste, acceptare și iertare

Biserica se afla in mijlocul unei lumi care sufera, plina de oameni raniti, loviti, zdrobiti, care au nevoie de eliberare si vindecare. De ce, totusi, rezultatele sunt insuficiente si un numar prea mic de oameni gasesc eliberarea si vindecarea in biserica? Jerry Cook incearca sa raspunda acestei intrebari pe baza Scripturii si a experientei sale de decenii ca pastor. Cand a inteles ca biserica trebuie sa aiba un concept clar, solid si biblic despre lucrarea ei si cand a inceput sa-l aplice cu consecventa, rezultatele au fost spectaculoase, de la 23 de membri, biserica a depasit 4.500. Dar numarul acesta nu reprezinta doar o data statistica, un motiv de mandrie sau un criteriu al succesului lucrarii unei biserici, ci inseamna un numar imens de oameni care au putut deveni intregi, asa cum ii doreste Dumnezeu. Temelia lucrarii bisericii pleaca de la conceptul biblic despre biserica, Trupul lui Cristos pe pamant. Biserica este forta care lucreaza in lume, nu ogorul unde se desfasoa..

25,00 Lei

Dragostea: calea spre biruință

49,00 Lei

Drumul Calvarului

Drumul Calvarului

"Dacă cititorul doreşte să fie binecuvântat de Dumnezeu prin această carte, sufletul lui trebuie să fie stăpânit de o foame spirituală, de o mare insatisfacţie cu privire la starea Bisericii, în general, şi a sa, în particular, dar mai ales cu privire la starea sa. El trebuie să dorească schimbarea sa mai intens decât schimbarea altora şi să creadă că Dumnezeu poate şi voieşte să răspundă nevoii sale. În cazul în care este conducător spiritual, urgenţa schimbării interioare este mult mai mare. Disponibilitatea lui de a-şi recunoaşte nevoia şi de a fi binecuvântat va hotărî gradul în care Domnul îl va putea binecuvânta..." ..

11,00 Lei

Drumul spre Rusalii

Drumul spre Rusalii

Samuel Chadwick atinge punctul sensibil al subiectului in cartea sa clasica, Drumul spre Rusalii. Crestinismul este lipsit de speranta fara Duhul Sfant si nici o alta carte pe care am citit-o vreodata despre acest subiect nu a analizat cu atata claritate atat problemele noastre spirituale, cat si promisiunile minunate ale lui Dumnezeu cu privire la provizia Duhului Sau. Jim Cymbala – pastor al bisericii Brooklyn Tabernacle Biserica isi afirma credinta in Duhul Sfant de fiecare data cand repeta Crezul, dar oare Biserica isi crede cu adevarat crezul?... Ne ridicam la inaltimea standardului plinatatii Rusaliilor? Oare nu se gaseste explicatia confuziei noastre in lipsa Rusaliilor? Ce sa mai spunem despre siguranta noastra cu privire la lucrurile ceresti? Avem noi putere asupra pacatului? Este caracterul crestinului obisnuit pe undeva pe aproape de standardul sufletului umplut de Duhul? Ce sa mai spunem de iubirea de lume? Ce s-a intamplat cu doctrina separarii..

14,00 Lei

Duhul cu duhul nostru - Witness Lee

Duhul cu duhul nostru - Witness Lee

Pentru ca noi să experimentăm viaţa creştină, cu siguranţă trebuie să-L cunoaştem pe Dumnezeu, pe Domnul, pe  Cristos, ca Duh. De asemenea, trebuie să ştim că pentru a savura Duhul, avem un duh înăuntrul nostru. Temelia vieţii creştine este Duhul cu duhul nostru. Dumnezeu este Duh pentru ca omul să-L poată contacta şi să-L poată primi, iar omul are un duh pentru ca să-L contacteze pe Dumnezeu şi să-L conţină pe Dumnezeu, astfel încât Dumnezeu şi omul să poată avea o unire organică. Duhul este realitatea Noului Testament. Unica moştenire a noului testament este Duhul ca Dumnezeu Triunic finalizat. El este înăuntrul nostru. El ne sigilează, ne saturează, ne transformă şi ne face să umblăm ca fii ai lui Dumnezeu, pentru a ne face o nouă creaţie. ..

15,00 Lei

Duhul Sfânt în tine - Derek Prince

6,00 Lei

Dumnezeu este cu noi

Dumnezeu este cu noi

Volumul 3 de poezii al lui Corneliu Livanu Poemele volumului „Dumnezeu este cu noi“ nu se constituie într-o rece creionare descriptiva, de un imagism searbad, spalacit. Pentru poet, Dumnezeu nu este inaccesibil oamenilor, ascuns în adâncimile de nepatruns ale Universului, departe de durerile lor, ci Acela despre care afirma convingator: „Ce frumoasa-i, ce mareata partasia cu Cristos! Numai sfânta slavei Fata face traiul luminos“ (Pilde) CORNELIU LIVANU s-a nascut in august 1950, in satul Dumeni, comuna George Enescu, judetul Botosani. Educatia crestina pe care a primit-o in sanul familiei l-a format ca un bun slujitor pasionat al Cuvantului. Economist de profesie si pastor in Biserica Elim din orasul Voluntari, poetul Corneliu Livanu evidentiaza Biblia ca izvorul nesecat din care se adapa, ca apoi sa-si sublimeze dorul de cer in versuri care spun totul de..

20,00 Lei

Dumnezeu în urmărirea omului

Dumnezeu în urmărirea omului

Privelistea unei biserici slabite ce se afla in jurul meu si lucrarea unei noi puteri spirituale in mine au creat o presiune careia imi este imposibil sa-i rezist. Indiferent daca aceasta carte va atinge sau nu vreodata un public larg, totusi ea trebuie scrisa chiar si pentru motivul de a usura o povara insuportabila de pe inima mea. Este imposibil sa calatoresti catre sud fara sa intorci spatele nordului. Nu poti sa plantezi pana cand nu ai arat si nu poti merge inainte pana cand nu indepartezi obstacolele din fata ta. Deci, este de asteptat ca, ocazional, sa gasim ceva critica blanda aici. Am simtit ca este de datoria mea sa ma opun oricarui lucru care se afla in calea progresului spiritual, si nu prea este posibil sa te opui fara sa ranesti sentimentele cuiva. Intotdeauna, cu cat este mai iubita greseala, cu atat este mai periculos si mai dificil sa o corectezi. Experienta crestina adevarata trebuie sa includa intotdeauna o intalnire reala cu Dumnezeu. Fara aceasta, rel..

15,00 Lei

Dumnezeu sursa vindecării - Derek Prince

5,00 Lei

Dumnezeu vorbește și astăzi

Dumnezeu vorbește și astăzi

Multi credinciosi se intreaba de ce fagaduintele lui Dumnezeu par sa fie lipsite de putere. Ei au auzit despre o viata de neincetata si minunata biruinta prin Numele Domnului si marturisesc ca ei cunosc aceasta viata, dar nu o arata in practica de zi cu zi. Cuvantul pare sa nu aiba putere. Stapanirea lui Cristos are crucea drept conditie absoluta… Ne dorim asa de mult sa auzim cuvinte din partea Domnului, cuvinte de binecuvantare, de vindecare, de calauzire, si multe altele, in vreme ce Domnul nu inceteaza sa spuna ca mesajul Lui adevarat, acela care se afla la baza tuturor celorlalte, este cuvantul crucii. ..

10,00 Lei

Dumnezeul atotsuficient - Dr.Martyn Lloyd-Jones

Dumnezeul atotsuficient - Dr.Martyn Lloyd-Jones

O să pun o întrebare simplă, clară, celor care au ascultat multe predici: Cât de des ai auzit predici despre Dumnezeu? Toţi suntem interesaţi de ceea ce vrem şi de ceea ce avem nevoie. Începem cu noi înşine – suntem introspectivi şi centraţi pe sine. Gândurile noastre gravitează în jurul nostru. Credem că suntem centrul universului, dar nu suntem, prieteni! Priviţi natura; priviţi creaţia. Meditaţi în timp ce Dumnezeu vă spune despre munţi, despre dealuri, despre văi şi despre ape. Uitaţi-vă la aşa-numitele „legi ale naturii” – de unde au venit ele? Dumnezeu le-a pus pe toate la locul lor. Toate prezintă urmele degetelor Lui, ale muncii Lui manuale. Uitaţi-vă la cea mai simplă floare. Priviţi la un animal. „Cerurile spun slava lui Dumnezeu, şi întinderea lor vesteşte lucrarea mâinilor Lui” – grandoarea, măreţia, şi puterea Lui (Psalmul 19:1). Nu vezi tu că dacă am începe cu măre..

22,00 Lei

Economia lui Dumnezeu - Witness Lee

Economia lui Dumnezeu - Witness Lee

În 1927, Watchman Nee a publicat clasica sa lucrare spirituală despre creşterea creştină şi progresul creştin, Omul spiritual. În acea carte, Nee prezintă adevărul biblic aparent simplu, conform căruia omul este compus din trei părţi — duh şi suflet şi trup — ca revelaţie centrală şi necesară pentru ca credincioşii să crească şi să progreseze în viaţa lor spirituală. În Economia lui Dumnezeu, Witness Lee, colaboratorul cel mai apropiat şi cel mai de încredere al lui Nee, construieşte pe această temelie pentru a dezvălui revelaţia centrală a Bibliei — aceea că Dumnezeu vrea să Se împartă pe Sine în om pentru expresia Sa deplină în biserică. Acesta este planul lui Dumnezeu, economia lui Dumnezeu. În Economia lui Dum­nezeu, Lee revelează în mod clar mişcarea Trinităţii Divine conform economiei Sale şi le oferă credincioşilor căi practice de a coopera cu El pentru împlinirea planului Său ete..

15,00 Lei

Ecouri din Eden

Ecouri din Eden

Iata de ce ma tem cu adevarat – noi pacatuim si pacatuim si nu facem nimic in privinta aceasta. Exista un simtamant atat de slab al nevoii de pocainta – o povara atat de mica pentru ca voia lui Dumnezeu sa fie implinita in viata noastra nationala! Ma tem ca glasul sangelui va deveni atat de graitor incat Dumnezeul Atotputernic nu va mai putea sa faca altceva decat sa rosteasca acel cuvant care ne va dobori. Ma rog deseori: „O, Dumnezeule, trimite o trezire de pocainta si de teama de Dumnezeu care sa mature intreg continentul ca sa fim crutati si ca sa Te onoram pe Tine!” Cred ca putem face un mare rau sufletelor barbatilor si femeilor prin incercarea de a indica faptul ca putem avea pacatele iertate, spalate si curatite, fara ca mai intai sa ne intoarcem de la rau si sa-l luam dinaintea ochilor lui Dumnezeu, incetand sa facem raul si invatand sa facem binele. Invatatura care sustine iertarea fara nicio intoarcere de la pacat este o mare eroare care a umpl..

15,00 Lei

El a ales piroanele

El a ales piroanele

Sa mai zabovim pret de o clipa la calvar. Lemnul crucii sa-l pipaim si pironul sa-l strangem in palma. Cu vinul cel acru sa ne udam buzele si taisul spinilor sa-l simtim cum ne sfasie fruntea. Sa atingem pamantul de sub cruce, stropit de sangele lui Dumnezeu. Sa lasam instrumentele de tortura sa-si depene fiecare povestea. Sa ascultam ce au sa ne spuna despre tot ce a facut Dumnezeu ca sa ne cucereasca inima. ..

19,00 Lei

El încă dă pietre la o parte - Max Lucado

El încă dă pietre la o parte - Max Lucado

El inca da pietre la o parte Asta se intampla cand obstacole, de un fel sau altul, te impiedica sa vezi ce a facut Dumnezeu pentru tine...Oameni care au intrebari. Biblia e plina de ei. Un talhar pe cruce. Un posedat in cimitir. O femeie trecuta prin cinci divorturi. Un olog deznadajduit. O sora indurerata. Un tata aflat la capatul puterilor. De ce sunt aceste portrete in Biblie? Ca sa ne uimim de ce a facut Isus? Nu... acestea nu sunt simple povestiri de spus la scoala duminicala. Ele sunt momente istorice cand un Dumnezeu real a intalnit suferinta reala, pentru ca noi sa primim raspuns la intrebarea: "Ii pasa lui Dumnezeu cand suferim?" Pe fiecare pagina a acestei carti emotionante, Max Lucado iti reaminteste ca Dumnezeu care i-a vorbit lui Moise din rugul aprins iti vorbeste si tie astazi; Dumnezeu care l-a iertat pe imparatul David te iarta si pe tine; Dumnezeu care a ajutat barbati si femei in..

22,00 Lei

Epicentru

Epicentru

În contextul unor dezamagiri repetate si asteptari mereu neimplinite, poate ca politica nu este un subiect de interes pentru tine. Cu atat mai putin politica din Orientul Mijlociu, care pare confuza si de nepatruns. Insa un lucru este sigur: ochii intregii lumi sunt indreptati catre Israel si tarile invecinate, EPICENTRUL evenimentelor care pot zgudui lumea si pot sa croiasca viitorul. Avand profetia biblica in prim-plan, EPICENTRU analizeaza evenimentele actuale din Orientul Mijlociu si impactul acestora asupra intregii lumi, prezinta rezumatul principalelor stiri, inainte de a se intampla, dezvaluie deatlii din interviuri exclusive cu personalitati politice, militare, din randul serviciilor secrete, oameni de afaceri si lideri religiosi din Israel, Iran, Irak si Rusia si scoate la lumina documente pana nu demult clasificate din arhiva CIA, Pentagon si Casa Alba. O lectura fascinanta care te face sa iti gandesti bine viitorul! Rosenberg este un fel de profet straniu...

40,00 Lei

Epistola către Tit - ghid exegetic pe textul grecesc - Marian Gheorghe

8,00 Lei

Epistolele către tesaloniceni

Epistolele către tesaloniceni

Seria comentariilor biblice Edition C este o serie de comentarii complet noua. Prezentam volumul de fata dupa pregatiri atente, ca parte a unei lucrari de referinta. De remarcat sunt explicatiile istorice detaliate. Aceste informatii sunt un ajutor util pentru cititorii si comentatorii Bibliiei, tocmai pentru ca ajungem sa vedem profunzimea multor afirmatii biblice abia cunoscand contextul in care au fost facute. Lucrarea mai cuprinde exegeza textului pe baza acestor informatii, cat si indicatii practice asupra modului in care se poate predica sau conduce un studiu biblic despre textele comentate. Devine clar faptul ca Sfanta Scriptura si-a pastrat inca si azi puterea transformatoare. Un ajutor indispensabil pentru pastori, predicatori, colaboratori din cadrul bisericii, conducatori de tineret, lectori, laici interesati de Cuvant, cercuri de studiu biblic... ..

15,00 Lei

Este Ioan 3:16 nucleul Evangheliei?

Este Ioan 3:16 nucleul Evangheliei?

David Pawson scrie: Versetul din Ioan 3:16 este deseori numit „Evanghelia intr-un singur verset”. Dar trebuie sa marturisesc ca, la fel ca majoritatea crestinilor, si eu am inteles cu totul gresit acest verset. Doresc, asadar, sa te avertizez ca s-ar putea sa iti „distrug” pentru tot restul vietii intelegerea versetului Ioan 3:16, dar sper totodata ca aceasta carte iti va arata si adevaratul sens al acestui mesaj minunat si foarte important in special pentru crestini.   David Pawson desfasoara o lucrare itineranta printre liderii bisericilor din Marea Britanie si de peste ocean si este bine-cunoscut multora datorita emisiunilor sale difuzate peste tot in lume. Numeroasele sale carti inlud titluri precum: Nasterea din nou a crestinismului, Este Ioan 3:16 estenta Evangheliei?, Isus boteaza cu Duhul Sfant, Conducerea apartine barbatilor, Traind cu speranta, Principiile rugaciunii, De ce ingaduie Dumnezeu dezastrele natu..

12,00 Lei

Este timpul să admiri!

Este timpul să admiri!

Creația lui Dumnezeu este minunată și în fiecare zi ne amintește cât de măreț este Dumnezeul nostru. Cu ajutorul acestei cărți, copii învață despre creația lui Dumnezeu. Cu multe desene de colorat, versete din Biblie, istorioare și jocuri, această carte de colorat a fost concepută pentru copii cu vârsta cuprinsă între 4 și 8 ani. ..

10,00 Lei

Eu și cei din jurul meu

Eu și cei din jurul meu

34 de lecţii despre ceea ce spune Biblia legat de relaţiile cu ceilalţi: cum să le clădeşti, să le întăreşti, să le întreţii. Un studiu practic şi inspirat pentru adolescenţi şi tineri în domeniul relaţiilor cu cei din jurul lor: cum să le clădească, cum să le întărească, cum să le întreţină. Nu este bine ca omul să fie singur, este de părere Dumnezeu. De aceea ne-a înconjurat cu mulţi semeni, însă relaţiile interumane nu sunt întotdeauna uşoare sau plăcute. Poate că uneori ajungem să spunem: Mai bine eram singuri. Dacă nici singur nu este bine, dacă nici relaţiile cu ceilalţi nu ne aduc satisfacţie, ce ne mai rămâne? Să învăţăm cum se stabilesc relaţii care aduc satisfacţii. Eu şi cei din jurul meu explorează lumea relaţiilor, abordând patru domenii: Atitudini care ne separă de ceilalţi (de exemplu: bârfa, mândria...) Baza pentru zidirea relaţiilor sănătoase (relaţia cu Dumnezeu şi puterea..

18,00 Lei

Eu sunt Domnul Doctorul tău - C.H.Spurgeon

10,00 Lei

Evreii și vestea bună

Evreii și vestea bună

Isus Cristos este Mantuitorul lumii! Iar crestinii sunt oameni care au dorinta de a-i castiga si pe altii pentru Cristos, indiferent cine ar fi acei altii si indiferent unde s-ar afla ei. In prezent, in Romania exista nenumarate ocazii in acest sens si o mare lucrare de facut. Aici traiesc o serie de minoritati care nu ar trebui neglijate ce priveste aceasta mare lucrare, iar printre aceste minoritati se numara si evreii. ..

3,00 Lei

Experiența vieții - Witness Lee

Experiența vieții - Witness Lee

Cresterea spirituala nu tine de cunoasterea doctrinelor si adevarurilor din Biblie, ci mai curand de cunoasterea persoanei vii a lui Cristos. Pentru a-L cunoas te pe Cristos, trebuie sa Il experimentam ca viata din abundenta (Ioan 10:10). Conform Bibliei, expe rimen tarea lui Cristos de catre noi ca viata este atat progresiva, cat si practica. In experienta noastra, trebuie sa progresam de la faptul de a fi in Cristos pana la faptul de a ramane in Cristos, si de la ramanerea lui Cristos in noi pana in final la faptul de a fi pe deplin crescuti in Cristos. In timp ce inaintam pe aceasta cale, exista multe tratari practice prin care trebuie sa fim gata sa Il lasam pe Domnul sa ne treaca, printre care: terminarea trecutului, consacrarea, tratarea pacatelor, tratarea lumii, tratarea constiintei, ascultarea de invatatura ungerii si cunoasterea voii lui Dumnezeu. In "Experienta vietii", Witness Lee prezinta aceste prin cipii practice si multe altele, care doar ele ne pot calau..

25,00 Lei

Explorări în ucenicie - caiet participant

28,00 Lei

Explorări în ucenicie - Ghidul liderului

38,00 Lei

Familii pentru rai

Familii pentru rai

Instrainarea omului de Divinitate a transformat familia intr-o institute bazata doar pe un contract scris intre doi parteneri, uneori chiar de acelasi sex, iar dragostea jertfitoare a fost inlocuita in cuplu de dragoste carnala, trecatoare. Nu este de mirare ca zilnic se fac si se desfac contracte maritale, asemenea celor din domeniul afacerilor, iar uneori contractele sunt ignorate, cuplurile preferand convietuirea in concubinaj fara binecuvantarea lui Dumnezeu. Lumina care vine din Duhul ce da putere de viata Sfintei Scripturi se degaja din plin si din cartea lui Cornel Miclea, jalonand foarte clar drumul spre cer si pentru familia zilelor noastre, pentru familiile tuturor celor care doresc sa traiasca in comuniune cu Dumnezeu aici pe pamant si pentru vesnicie. Fara sa o spuna explicit, cartea lui Cornel Miclea ne aduce aminte de faptul ca marturia noastra a crestinilor trebuie sa inceapa din familie, in relatii cu cei mai apropiati, apoi sa se rasfranga ca o binecuvantare pes..

25,00 Lei

Fariseii vechi și noi

Fariseii vechi și noi

Ei au dispreţuit învăţăturile lui Mesia, care venise să îi mântuiască. Ei au fost ţinta celor mai dure afirmaţii ale lui Isus. Ei L-au răstignit pe Domnul nostru. Dar dacă ne uităm bine în oglindă, ei seamănă teribil de bine cu noi. În această carte sinceră, constientizatoare, autorul Tom Hovestol examinează viaţa fariseilor. Explorând rădăcinile lor istorice şi biblice, el descoperă adevăruri care vor provoca orice credincios care a crescut în biserică. Adesea avem toate răspunsurile corecte, dar trăim vieţi nu tocmai corecte. Citim Biblia, mergem la biserică, şi chiar avem părtăşie personală zilnică, şi totuşi nimic din această înţelepciune divină nu ne atinge inimile şi nu ne schimbă vieţile. În timp ce ducem nişte vieţi sclipitoare în exterior, ne luptăm cu păcate secrete ascunse în cele mai întunecate unghere ale sufletelor noastre. Deşi părem sfinţi, suntem egoişti. Deşi părem separaţi de lume, ne dorim cu..

24,00 Lei

Fetele - Cum să le creștem

Fetele - Cum să le creștem

Ghidul ultim pentru a ne creste corect fetele - de la cea mai de incredere autoritate in domeniul cresterii copiilor, Dr. James Dobson In "Fetele - cum sa le crestem", dr. James Dobson, mult apreciatul expert in cresterea copiilor, ne prezinta foarte asteptata lui carte ce insoteste bestsellerul Baietii - cum sa ii crestem. Bazata pe cele mai recente studii si scrisa in stilul inconfundabil si practic al dr. Dobson, "Fetele - cum sa le crestem" va va ajuta sa faceti fata provocarilor de a va creste fiicele pentru a deveni femei puternice, sanatoase si increzatoare care vor excela in viata.   Dr. James Dobson este fondatorul si presedintele organizatiei Focus on the Family, o organizatie media si educationala dedicata protejarii caminului. Dr. Dobson este ascultat de 200 de milioane de oameni la peste 4200 de statii de emisie radio din intreaga lume. Este psiholog liceentiat si detine un doctorat in dezvoltarea copilului primit de la Uni..

35,00 Lei

Frumusețea lui Hristos

Frumusețea lui Hristos

Cartea aceasta, o cutie mică plină cu multe bijuterii, va avea, nădăjduiesc, o largă circulaţie. Totuşi nădăjduiesc mult mai mult ca ea să ajungă atât în adâncime, cât şi în depărtări şi, prin harul lui Dumnezeu, să imprime asupra sufletelor cititorilor ei ceva din acea mulţumire şi desfătare supremă în Domnul Isus, care au fost lumina vieţii lui Samuel Rutherford. În ziua de astăzi nimic nu este mai necesar în Biserica creştină decât o mai măreaţă vedere prin credinţă a "Împăratului în frumuseţea Lui." Auzim mult de multe lucruri, dar prea puţin despre EL. A-l citi pe Rutherford, cu inima deschisă şi rugăciune, este un ajutor puternic şi frumos către acea "viziune beatifică" a Răscumpărătorului nostru, pe care o putem avea chiar aici, pe pământ.(Handley C.G. Moule) ..

18,00 Lei

Ghid esențial de vindecare - Bill Johnson

Ghid esențial de vindecare - Bill Johnson

Nimeni nu doreste sa fie bolnav, nici o persoana nu merita sa isi piarda sanatatea. Aceasta carte traieste alaturi de tine paginile intunecate din viata tale, momente unde medicii sau oamenii de langa tine nu mai au raspunsuri. "Ghid esential de vindecare" este o carte menita sa vina in ajutorul tau cu cele mai potrivite solutii pentru sanatatea ta, metode care au trecut peste veacuri, a caror prospetime si revelatie nu s-au invechit. Impartasind o serie de istorisiri inspiratoare si captivante si bazandu-se de la inceput pana la sfarsit pe Scriptura, Johnson si Clark contureaza un ghid practic, demonstrat pas cu pas, pentru slujirea de vindecare, ghid care include indrumari cu privire la: > intelegerea autoritatii voastre atunci cand le slujiti prin rugaciune celor bolnavi > impartasirea lucrarii de vindecare cu toti cei pe care-i intalniti si practicarea ei in viata personala > primirea si transmiterea cuvintelor de cunoastere > implementarea ..

25,00 Lei

Ghidul creștinului în religia islamică

Ghidul creștinului în religia islamică

Ce trebuie sa stie crestinul despre aceasta religie Ati urmarit vreodata un program de televiziune sau ati citit vreun articol de ziar prin care comentatorul dovedea prin stangacie totala si ignoranta cu privire la adevarurile crestine? De cate ori nu ati fost revoltati, gata sa contraziceti imediat cele spuse, zicandu-va: "Oare de ce mai ascult cand este evident ca habar nu au despre ce vorbesc!?" Cum ne-am putea astepta sa marturisim eficient credinta crestina musulmanilor cand tot ce stim noi despre islam este cules din referiri sporadice facute prin mass-media? Aceasta fascinanta carte pune crestinilor la dispozitie o prezentare succinta a originilor islamului, a credintei musulmanilor si a modului in care aceasta le afecteaza atitudinile, opiniile despre lume si despre viata si cultura de fiecare zi. Se ofera sfaturi practice atat pentru a stabili relatii cu musulmanii intr-o modalitate care sa tina cont de aspectele culturale, cat si pentru a ne ajuta sa le m..

5,00 Lei

Goliatul ucigaș

Goliatul ucigaș

Bătălia continuă să se dezlănţuie, zi de zi, clipă de clipă. Trebuie oare să înfruntăm vrăjmaşul legaţi la ochi? Pentru a-l cuceri trebuie să-i vedem adevărata faţă. Prin intermediul acestor povestiri alegorice vom învăţa mai întâi cum să recunoaştem şi apoi să biruim în mod eficient pe fiecare Goliat cu care ne confruntăm. Vom putea să rupem pânza Leneviei, să ieşim din abisul Egoismului, să înăbuşim izvorul Mâniei şi să urmărim Neadevărul până în cel mai ascuns locaş şi nu în ultimul rând să triumfăm asupra celui mai crunt vrăjmaş – Mândria. Goliatul ucigaş este imboldul încurajator de care tu sau cei dragi ai tăi aveţi nevoie pentru a intra pe câmpul de luptă din nou. Dacă ai simţit vreodată că nu ai nimic ferm de care să te ţii, această carte te va ajuta să apuci frânghia Dragostei spre siguranţă şi eliberare. ..

15,00 Lei

Har și iertare

Har și iertare

In aceasta carte John si Carol Arnott ne arata ca harul si iertarea sunt subiecte strans legate. Putem intelege cu adevarat harul doar atunci cand intelegem dragostea lui Dumnezeu fata de noi. Dar, din momentul in care prindem fundamentele dragostei si harului Sau, trebuie sa ajungem sa intelegem ca iertarea este un element esential al vietii in Cristos, care nu se negociaza.   Aceasta carte ne invata cum sa traim in har si sa practicam iertarea intr-un mod regulat, avertizandu-ne, de asemenea, de pericolele incercarii de a ne face "dreptate" atunci cand oamenii ne ranesc. Pe tot parcursul acestei carti, citim uimitoarele marturii ale celor care au decis sa lase dreptatea in mainile lui Dumnezeu si sa traiasca in har, iertand pe cei care i-au ranit, si vedem ca rezultatul este libertate si vindecare (cateodata si fizica).   "John si Carol ofera ilustratii si motive pentru a ierta, care te fac sa iti doresti sa ierti intr-un mod in care nici n..

10,00 Lei

Hernie o simplă omidă

Hernie o simplă omidă

Dumnezeu te-a creat ca sa fii special! O poveste despre transformarea ta. Lui Hermie i se parea ca este doar o simpla omida. Nu avea nici picatele, nici dungulite care sa-l faca deosebit, asa cum erau celelalte omizi! Dar Dumnezeu il iubea pe Hermie exact asa cum era, doar cu pistruii lui de pe fata. Din acest motiv, i-a pregatit o surpriza deosebita: urma sa-l transforme pe Hermie in ceva spectaculos! Dumnezeu ne-a creat intr-un mod unic pe fiecare dintre noi si ne iubeste exact asa cum suntem. Pentru ca Dumnezeu ne iubeste, suntem speciali, si nimeni nu ne poate fura aceasta valoare. ..

32,00 Lei

Iadul

Iadul

  Există posibilitatea ca, după moarte, oamenii să creadă în Isus şi să ajungă până la urmă în rai? Cum poate Dumnezeu să fie plin de dragoste şi totuşi să trimită oameni direct în iad? Mulţi oameni experimentează iadul încă de pe pământ, dar dacă există un iad şi dincolo de viaţa aceasta? Iadul nu este un subiect despre care eventual să îţi dai cu părerea sau să ridici din umeri şi să mergi mai departe. Miza este mult mai mare. Sunt în joc sufletele multor oameni, iar Biblia are multe de spus în privinţa aceasta. Adeseori, discuţiile despre iad sunt înăbuşite din cauză că oamenii nu ştiu ce să creadă şi mai ales nu vor să creadă. Şi, totuşi, cum se face că mulţi dintre cei ce consideră că iadul este un mit, cred cu tărie în cer şi nutresc speranţe naive că într-o zi vor ajunge în cer? FRANCIS CHAN şi PRESTON SPRINKLE răspund celor mai presante întrebări despre destinul veşni..

30,00 Lei

Iată, Dumnezeul tău!

Iată, Dumnezeul tău!

Ai auzit că Dumnezeu este bun, drept, sfânt, omniscient, atotputernic, omniprezent, credincios şi neschimbător. Acestea sunt câteva din atributele biblice prin care Dumnezeu este prezentat în acest curs. Cursul este eficient în grupuri de femei şi tineri. Liderii de tineret şi învăţătorii de şcoală duminicală vor învăţa foarte multe lucruri frumoase despre Dumnezeu care să le schimbe viaţa şi să le fie de folos în lucru cu copiii şi tinerii. Predicatorii au numai de câştigat. Modul în care se parcurge materialul, face foarte necesar cititul din Biblie şi munca individuală pe pasaje din Scriptură, aspect care aduce unul dintre marile foloase ale cursului. Să nu uităm, persoana lui Dumnezeu este în centru cât timp vom lucra la acest curs ! Citat: „Un fapt uimitor în ce priveşte omniscienţa (atotcunoaşterea) lui Dumnezeu este nu numai că El cunoaşte toate detaliile din trecut, prezent şi..

25,00 Lei

Imnurile Harului

Imnurile Harului

Contine 1817 imnuri ..

95,00 Lei

Imperfect într-o familie perfectă

Imperfect într-o familie perfectă

Cum să ieşi din cercul vicios al codependenţei şi adicţiei.   Anne simtea ca nu va reusi niciodata sa fie pe placul parintilor ei. Ori de cate ori facea bine vreun lucru, raspunsul pe care il primea era: „Poti si mai mult”. Datorita dorintei ei de a placea, a ajuns inrobita de nevoia de a le purta altora de grija. Dupa doua casnicii esuate, a devenit dependenta de munca, neglijand nevoia de afectiune a copilului ei. Urmand exemplul mamei sale, fiica a dezvoltat un tipar de relatii abuzive, continuand ciclul codependentei. Adictia si codependenta pot debuta in mod neasteptat in anii copilariei, intr-o vreme a inocentei. Cartea de fata, scrisa de Carol Cannon, analizeaza substratul comportamentului adictiv si codependent. Adictia este o boala din culpa, iar intelegerea acestui fapt ajuta la depasirea comportamentului care ne inrobeste. Vestea buna e aceea ca schimbarea este posibila. Carol Cannon are o experienta bogata de terapeut, din care impartas..

30,00 Lei

Împlinește-mi sufletul însetat

Împlinește-mi sufletul însetat

Studiu biblic de 12 saptamani inclus. Aceasta carte te va atrage in prezenta lui Dumnezeu, acolo unde El iti poate implini sufletul insetat. Ca orice femeie credincioasa, tanjesti dupa intimitatea cu Dumnezeu. Tanjesti sa-I cunosti prezenta, sa ai inima si sufletul implinite, insa nu stii cum. Vrei sa fii ascultatoare, dar ai nevoie de o motivatie mai inalta decat datoria de a face ce este bine. Linda Dillow intelege. Si acum, prin "Implineste-mi sufletul insetat", ea isi impartaseste cu tine descoperirea de o viata - ca aceste tanjiri pot fi implinite, prin inchinare. Adevarata inchinare este atat un act specific cat si un mod de viata. Invatand ce inseamna sa-ti apleci genunchii (actul inchinarii), vei creste in intimitatea cu Dumnezeu. Invatand sa-ti inchini gandurile, cuvintele, munca, atitudinea, vointa si chiar si durerea (traindu-ti astfel inchinarea) vei fi atrasa in prezenta sfanta si datatoare de viata a lui Dumnezeu - locul in care Dumnezeu iti va impli..

30,00 Lei

În așteptarea fiului risipitor

În așteptarea fiului risipitor

Parintii care au copii rebeli sufera pentru ei si sunt raniti sufleteste. In cartea "In asteptarea fiului risipitor", Norman Wright ofera sfaturi practice, compasiune si speranta parintilor distrusi de razvratirea copiilor lor. Am fost un parinte bun? Unde am gresit? Ce sa fac acum? Nu sunt prea tolerant cu el? Cum infrunt aceasta criza? Mai am vreo speranta? Norman Wright este omul potrivit pentru scrierea acestei carti pentru ca, pe langa experienta lui in domeniul consilierii, a fost el insusi timp de patru ani tatal unei fiice rebele. Fiti alaturi de el ca sa descoperiti dragostea, speranta si tristetea unui parinte care isi asteapta fiul risipitor.   Dr. H. Norman Wright, autor a peste saizeci de carti, este consilier in probleme de familie si a fost profesor la Talbot Theological Seminary si la Biola University. Dintre lucrarile sale, in limba romana a mai aparut cartea ..

20,00 Lei

În așteptarea vocii lui Dumnezeu - Marilyn Hontz

În așteptarea vocii lui Dumnezeu - Marilyn Hontz

Dumnezeu te iubeşte foarte mult şi doreşte să-ţi vorbească.Întrebarea este: Tu asculţi? Cu umilinţă şi deschidere sufletească înviorătoare, Marilyn Hontz ne explică modul în care Dumnezeu a învăţat-o pe ea – o persoană obişnuită – să recunoască vocea Lui în Scriptură, în rugăciune şi chiar în momentele banale ale vieţii. În acest proces, Dumnezeu a înlăturat anxietatea şi lipsa de direcţie care o chinuiau, dându-i un scop nou şi asigurând-o de dragostea Lui statornică. Şi tu poţi învăţa să recunoşti vocea lui Dumnezeu şi s-o asculţi în măsura în care reuşeşti să te desprinzi de lucrurile care te ţin ocupat şi să elimini orice ţi-ar distrage atenţia şi L-ar îndepărta pe Dumnezeu din viaţa ta. În aşteptarea vocii lui Dumnezeu este povestea unei femei – cu toate acestea ea poartă amprenta unei gândiri practice pentru oricine tânjeşte să-şi trăiască zilele obişnuite cu puterea neobişnuită care provine din ascultarea vocii lui Dumnezeu.   Pe măsură..

28,00 Lei

În căutarea lui Dumnezeu

În căutarea lui Dumnezeu

In cautarea lui Dumnezeu este o carte scrisa pentru a veni in ajutorul celor aflati in cautarea unei credinte personale in Dumnezeu. Ea poate fi considerata un adevarat trofeu. John Blanchard isi foloseste capacitatea deosebita de studiu pentru a prezenta marile adevaruri ale Evangheliei intr-un mod clar si convingator. John Blanchard este evanghelist si invatator biblic cunoscut in lumea intreaga. Este cofondator al organizatiei Christian Ministries, autor al mai multor carti si producator de programe radio si televiziune. ..

23,00 Lei

În ceasul al treilea

În ceasul al treilea

Cartea conţine mărturisiri despre cum lucrează Dumnezeu şi astăzi. ..

10,00 Lei

În comuniune cu Duhul

În comuniune cu Duhul

Prin seria Sabia Duhului, Colin Dye ne-a oferit o prezentare bine argumentata a armoniei dintre Cuvant si Duh, o relatie care are implicatii majore si azi. Nu mi-as putea imagina o prezentare mai buna. O recomand cu caldura. RT Kendall In zidirea credinciosilor, echilibrul pastoral si autoritatea apostolica sunt esentiale. Prin acestea se formeaza ucenici cu o viata orientata pe slujire, prin care Isus Hristos sa fie glorificat iar scopurile Sale sa fie implinite. Pastorul si invatatorul Colin Dye le imbina pe acestea in mod temeinic si ne calauzeste in descoperirea acestora pentru viata noastra. Jack W. Hayford „Sabia Duhului” este un set exceptional de materiale educative. O recomand din toata inima celor care au dorinta de a studia Cuvantul lui Dumnezeu in profunzime. Socotesc ca este un material excelent pentru instruirea liderilor si a lucratorilor din bisericile noastre. Sunt incantat ca acest material va fi inclus in programul educational a..

17,00 Lei

Încurajarea cheia grijii față de oameni

Încurajarea cheia grijii față de oameni

O carte extraordinara - va revolutiona viata celor ce o vor citi si va trezi bisericile care vor cauta sa implineasca slujba unica de incurajare data de Dumnezeu" Christian Retailing Incurajarea. Este mai mult decat un compliment sau o bataie pe umar. In opinia Dr. Larry Crabb si a Dr. Dan Allender, incurajarea sta la baza lucrarii de consiliere - e o deprindere pe care o pot stapani atat credinciosii laici cat si consilierii. Ce trebuie sa stim pentru a indeplini porunca biblica de a ne "incuraja unii pe altii"? "Incurajarea: Cheia grijii fata de oameni" ne ofera raspunsul. Partea intai se ocupa cu intelegerea notiunii de incurajare, iar partea a doua exploreaza procesul incurajarii, prezentand metode practice ca: - elaborarea unui mod atent de selectia a cuvintelor incurajatoare; - cultivarea abilitatilor de a asculta in mod activ; - folosirea partasiei biblice pentru a trece dincolo de zambetele superficiale si saluturile conventionale; -..

17,00 Lei

Inima în căutare - F.S.M.Fenelon

Inima în căutare - F.S.M.Fenelon

O viata de credinta face doua lucruri: credinta te ajuta sa-L vezi pe Dumnezeu in spatele tuturor lucrurilor pe care El le foloseste. Si tot credinta te tine intr-un loc unde nu esti sigur ce se va intampla dupa aceea. Dumnezeu doreste ca tu sa te increzi numai in El, clipa de clipa. Puterea pe care El ti-o da intr-un minut nu este destinata sa te ajute in urmatorul. Lasa-L pe Dumnezeu sa se ingrijeasca de treaba Lui. Fii doar credincios in legatura cu ce asteapta El de la tine. A depinde de Dumnezeu clipa de clipa – mai ales cand totul este neclar si nesigur – inseamna a muri cu adevarat fata de sinele tau cel vechi. Acest process este atat de incet si de launtric, incat adesea este ascuns din fata ochilor tai, precum si ai altora.              ..

12,00 Lei

Întăreşte-te singur în Domnul - Bill Johnson

Întăreşte-te singur în Domnul - Bill Johnson

Credinciosul contemporan este confruntat cu situaţii greu de imaginat cu douăzeci, treizeci sau cincizeci de ani în urmă. Pentru a umbla în biruinţă şi a propăşi, trebuie să înveţi să te întăreşti singur în Domnul.  Această carte te va învăţa: • Curn să te încurajezi când eşti singur • Cum să depăşeşti zilele proaste • Cum să rămâi pe calea destinului tău • Cum să intri pe uşa deschisă a cerului • Cum să dezarmezi iadul prin mulţumire Cum poţi să le primeşti pe toate cu bucurie, când treci prin greutăţi, acasă, la muncă sau în societate? Bill Johnson îţi arată răspunsul din Scriptură şi din experienţa personală. Tu poţi fi tare când deţii cheia pentru a te întări singur - privind dincolo de eşecuri, într-un viitor măreţ.  ..

20,00 Lei

Întoarcerea la Dumnezeu

2,00 Lei

Întoxicat de Babilon

Întoxicat de Babilon

luitor de atractiva si extrem de inselatoare, isi ademeneste victimele cu un glas mangaietor si o vraja imbietoare. Este stapana unei case aflate la jumatatea drumului ce duce spre iad si multe sunt victimele pe care le-a nenorocit. "Babilonul" nu este un loc, ci este mai degraba duhul seducator al Anticristului, care s-a infiltrat pe furis la amvoane, in bancile bisericilor, in librarii si in casele crestinilor. Inarmata cu o vasta paleta de farmece lumesti si rasfaturi dorite, i-a inselat pe credinciosi sa renunte la viata palpitanta pe care o au in Dumnezeu in schimbul cochiliei goale a unei religii lipsite de putere. Cartea Intoxicat de Babilor smulge masca de pe fata acestei prostituate si expune felul subtil in care si-a intretesut gandirea in structura Bisericii zilelor din urma. Este o serioasa chemare la trezire facuta unei Biserici amortite si inclinata spre placeri firesti, ca sa se intoarca la o traire sfanta. STEVE GALLAGHER, fondator si presedinte..

30,00 Lei

Într-o groapă cu un leu într-o zi cu ninsoare - Mark Batterson

Într-o groapă cu un leu într-o zi cu ninsoare - Mark Batterson

Ce-ar fi daca viata pe care ti-o doresti cu adevarat si viitorul pe care Dumnezeu il doreste pentru tine se ascunde chiar in spatele celei mai mari probleme… a celui mai cumplit esec… a celei mai mari temeri? CUPRINS Capitolul 1: Priveste-ti leul in ochi Capitolul 2: Sortii sunt ciudati Capitolul 3: Dezvata-te de temeri Capitolul 4: Schimba-ti perspectiva Capitolul 5: Incertitudine garantata Capitolul 6: Sa mergi la sigur e riscant Capitolul 7: Apuca oportunitatea de coama Capitolul 8: Importanta de a parea ridicol Capitolul 9: Dezlantuie vanatorul de lei din tine   „Ca lider si profesor, Mark Batterson este plin de imaginatie, energic, perspicace. Caldura si sinceritatea genuina a lui Mark se revarsa in comunicarea lui, combinand dragostea intensa pentru comunitatea sa, cu dorinta pasionala de a o vedea traindu-si viata pe care Dumnezeu o viseaza pentru ea. Apreciez faptul ca este gata sa riste enorm si sa fac..

28,00 Lei

Întrebări esențiale- De unde vin? Încotro mă duc ?De ce trăiesc? - John Blanchard

Întrebări esențiale- De unde vin? Încotro mă duc ?De ce trăiesc? - John Blanchard

Viața este plina de intrebari. Unele sint triviale, altele mai serioase — și anumite intrebari de o importanța deosebita. Chia  cind citești aceste rinduri poate ca ai unele intrebari privind sanatatea ta, situația financiara, serviciul, familia sau viitorul tau. Cele mai importante intrebari, intrebarile esențiale, sint despre Dumnezeu și relația ta cu El . Nimic in viața nu este mai important decit aceasta. Sanatatea buna, stabilitatea financiara, serviciul asigurat, o familie mulfumita și un viitor plin de nadejde sint lucruri pe care oamenii și le doresc. Totuși, chiar și acestea sint temporare și fara sens daca nu ai o relație vie cu Dumnezeu, una care este clara și sigura ce va dainui pentru veșnicie. În paginile urmatoare vei descoperi de ce o astfel de relație este atit de absolut necesara și cum este posibila.  ..

3,00 Lei

Întrebări mereu puse

Întrebări mereu puse

Savantul german Werner Gitt este autoru a numeroase carti cu tematica stiintifico-religioasa, cea de fata fiind de mare succes, ajungand la cea de-a 15-a editie in noua ani. Toate intrebarile tratate in aceasta carte au in comun faptul ca ele au fost puse intr-adevar asa. De aceea, cartea de fata nu reda o selectie reprezentativa de intrebari in legatura cu Biblia pe care le-ar astepta poate niste „initiati”, ci incearca sa ia in mod serios acele probleme care ii preocupa pe cei indoielnici si pe cei care cauta. Deci nu este vorba de o colectie de chestiuni teologice sofisticate sau de o lista facuta in mod teoretic, ci de intrebari fundamentale ale celor care cauta, intrebari care rezulta din practica tinerii de conferinte. CUPRINS Intrebari referitoare la Dumnezeu Intrebari referitoare la Biblie Intrebari referitoare la creatie, stiinta si credinta Intrebari referitoare la salvare (mantuire) Intrebari referitoare la religii Intrebari referitoare..

4,00 Lei

Învingătorii nu renunță

Învingătorii nu renunță

Daca ai vrut vreodata sa renunti citeste mai intai aceasta carte. "Lucrarea facuta de Edwin Louis Cole mi-a schimbat viata, mi-a schimbat casnicia" Reggie White, Green Bay Packers Stress. Schimbare. Criza! Cu totii stim ce inseamna. Uneori esti tentat sa fugi de toate, nu-i asa? Dar inainte sa renunti, autorul Edwin Louis Cole vrea sa iti aminteasca faptul ca toate schimbarile si crizele sunt normale in viata. Conteaza ceea ce faci cu ele. Si Dumnezeu are modalitati prin care sa te faca sa devii un invingator in orice situatie! In aceste capitole scurte si usor de citit, Edwin Louis Cole prezinta solutii reale si eficiente la crizele si schimbarile contemporane. Fie ca te confrunti cu schimbarea carierei, pierderea locului de munca, o casnicie disfunctionala, greutati financiare, criza varstei mijlocii sau alte situatii stresante, vei invata cum: - sa privesti crizele din perspectiva unui invingator - sa alegi sa te increz..

12,00 Lei

Ionatan

Ionatan

Sapte povestiri evanghelistice pentru copii. ..

5,00 Lei

Israel în Noul Testament

Israel în Noul Testament

Cei care cred invatatura Bibliei cu privire la planurile si scopurile lui Dumnezeu pentru poporul si tara Israel sunt adesea acuzati ca acorda mai multa atentie si timp Vechiului Testament. Convingerea ca Dumnezeu stie ce spune si va face ceea ce spune ca va face este o chestiune de credinta in credinciosia Lui. Acest nou studiu incitant ne descopera ca atat poporul, cat si tara numita "Israel" joaca un rol semnificativ in planurile viitoare ale lui Dumnezeu pentru rascumpararea lumii. Pentru a ilustra acest adevar important, autorul apeleaza la cinci carti ale Noului Testament. David Pawson desfasoara o lucrare itineranta printre liderii bisericilor din Marea Britanie si de peste ocean si este binecunoscut multora datorita emisiunilor sale difuzate peste tot in lume. Numeroasele sale carti include titluri precum: Nasterea din nou a crestinului, Este Ioan 3/16 esenta Evangheliei?, Isus boteaza cu Duhul Sfant, Conducerea apartine barbatilor, Traind cu Speranta, ..

22,00 Lei

Izbaveste-ne de rau - Ravi Zacharias

Izbaveste-ne de rau - Ravi Zacharias

Ravi Zacharias analizează în această carte cu multă claritate și profunzime felul în care idei și credințe aparent inofensive ne subminează și ne distrug cultura. El argumentează cu multă putere de convingere că nimeni nu poate sta neutru față de proliferarea răului în lumea noastră de azi și că până și culturile seculare sau cele dominate de alte religii ar face bine să acorde atenție adevărurilor pe care le are de spus. Aici putem descoperi terenul comun de pe care putem să înfruntăm primejdia ce ne amenință pe toți. Și de pe acest teren comun răspunsurile devin clare și inevitabile. Demascând inocența fraudulos asumată și puterea insidioasă a teoriilor și convingerilor care promovează răul, Ravi Zacharias întreabă fără înconjur: „Pentru ce trăim și ce le facem copiilor noștri? Până și o privire fugară asupra lumii pe care le-o lăsăm ne stârnește groaza.” Nu este suficient să condamnăm răul, ci – cup..

32,00 Lei

Legea lui Hristos

Legea lui Hristos

Ce inseamna sa „slujim lui Dumnezeu intr-un duh nou iar nu dupa vechea slova”? Cum se raporteaza crestinul la Legea lui Moise? Ce reprezinta „legea lui Hristos”? Cum se relationeaza reciproc dragostea si Legea? Mai sunt poruncile Vechiului Testament aplicabile vietii de crestin? Ce inseamna a fi „eliberat de Lege”? Cum implineste dragostea „toata Legea”? Aceasta carte analizeaza aceste intrebari, si multe altele ca ele. Prea adesea, crestinii au cautat altceva in afara de Hristos ca sa le serveasca drept regula suprema in viata. Ei si-au centrat vietile mai degraba pe o „lista de reguli” decat pe „porunca Lui noua” de a iubi. Neconstientizand ca telul intregii invataturi crestine este dragostea, ei au pretuit prea adesea cunoasterea Bibliei, abilitatea de a predica, „slujirea” si „darurile” mai presus de singurul lucru care conteaza cel mai mult in viata crestina. Totusi, conform Noul..

32,00 Lei

Libertatea uitării de sine - Timothy Keller

Libertatea uitării de sine - Timothy Keller

Care sunt caracteristicile unei inimi schimbate în mod supranatural? Aceasta este una dintre întrebările pe care le pune apostolul Pavel cand scrie bisericii din Corint. El nu este interesat de o reparaţie superficială şi exterioară a inimii, ci de o schimbare radicală, cu putere de transformare a vieţii, petrecută în străfundurile ei. Într-o vreme când dorinţa de a fi pe placul oamenilor, împăunarea eului şi alcătuirea unui CV impecabil sunt văzute ca modalităţi de obţinere a succesului, apostolul ne cheamă să ne găsim adevarata odihnă în binecuvântata uitare de sine. În această carte scurtă, dar percutantă, binecunoscutul autor Timothy Keller arată că smerenia pe care o propovăduieşte Evanghelia înseamnă că putem înceta să raportăm fiecare experienţă şi fiecare conversaţie la noi înşine; de asemenea, putem să scăpăm de auto-condamnare. Persoana cu adevarat smerită după standardele Evangheliei nu este o p..

10,00 Lei

Lupta dragostei

Lupta dragostei

 In aceasta carte, un grup de tineri descopera ca sentimentele de dragoste sunt punctul de plecare spre o serie de itinerare posibile, dar ca o singura cale, trasata de Dumnezeu, duce la adevarata dragoste.   Uneori inca inainte de 16 ani, din cauza a ceea ce vad, citesc, aud, cei tineri isi pun problema dragostei. Ce importanta sa dea la ceea ce spun colegii si prietenii lor? Trebuie sa porneasca in cautare? Sa faca experiente? Sa se opreasca in fata interdictiilor atunci cand sunt nerabdatori sa cunoasca? Ce concluzii sa traga, ce decizii sa ia odata ce au trecut dincolo de anumite atentionari pe care au refuzat sa le ia in seama? De ce-ar trebui sa se infraneze dorintele unei inimi si unui corp facute pentru a iubi? "Lupta dragostei" este o carte pe care toti tinerii ar trebui s-o citeasca, s-o discute intre ei si cu parintii lor. ..

8,00 Lei

Lupta duhului

Lupta duhului

O inima care invata sa moara odata cu Hristos va cunoaste curand experienta binecuvantata a invierii impreuna cu El, si toate persecutiile lumii nu pot reduce la tacere nota inalta de bucurie sfanta care izvoraste in sufletul care a devenit salasul Duhului Sfant.   Daca un om devine indragostit de Intelepciunea Eterna si isi pune inima sa o castige, isi asuma o cautare full-time, a-toate-captivatoare. Dupa aceea, nu va mai avea loc pentru prea multe lucruri. Dupa aceea, intreaga lui viata va fi plina de cautari si gasiri, de lepadari de sine, de discipline dure, si morti zilnice pe masura ce devine rastignit fata de lume si lumea fata de el. Fiecare om poate aduce cateva contributii la viata ta daca stii cum sa le primesti; unii oameni te vor uimi cu abilitatea lor de a raspunde la intrebarile tale nerostite si de a-ti spune ce este in inima ta. Dar nu te atasa niciodata de nimeni ca un parazit. Nu adopta pe nimeni ca guru. In afara scriitorilor insuflati ai Scriptu..

18,00 Lei

Mâine sau amânarea este hoțul timpului

Mâine sau amânarea este hoțul timpului

„Întotdeauna căutam vreo scurtătură spre templul Reputaţiei, în loc să merg pe cărarea bătătorită.” Sinceră şi provocatoare, această povestire impresionantă se apropie un pic cam mult de casele noastre. Semnificativă și relevantă, trage un semnal de alarmă acelora dintre noi predispuși la obiceiul amânării – până nu e prea târziu! „Puterea obiceiului se imprimă treptat asupra celor ce se supun în mod pasiv tiraniei lui.” ..

15,00 Lei

Mânia îți distruge copiii

Mânia îți distruge copiii

Subiectul cartii: A-l ajuta pe copil sa invete cum sa isi exprime corect mania, in forme nedistructive pentru el si pentru cei din jur, pentru a putea deveni un adult matur si responsabil. Fragment din scrisoarea introductiva a autorului Dragi parinti, Stiu ca va intereseaza foarte mult viitorul copiilor dumneavoastra. Si pe mine ma preocupa la fel de mult. Stiu si ca va intrebati de ce tot mai multe familii si-au pierdut optimismul. Aceasta carte isi propune sa schiteze un posibil raspuns la aceste nelinisti. Sursa celor mai multe probleme ale societatii noastre o constituie raportarea incorecta la problema maniei. De ce? Pentru ca cele mai adecvate modalitati de a-ti exprima mania trebuie invatate, nu sunt reactii spontane, iar arta de a controla mania trebuie deprinsa in familie. Din nefericire, lucrul acesta se intampla foarte rar in ziua de azi. Mania este o emotie prea putin inteleasa – de ce o simtim, cum ne-o exprimam si cum putem schimba modul in ..

15,00 Lei

Mântuire deplină în Hristos

Mântuire deplină în Hristos

Creştinul este un om mîntuit Lucrarea lui Hristos este desăvîrşită Harul ne învaţă Alergăm, siguri de mîntuire Mîntuirea este izvorul datoriilor Poziţia noastră înaintea Lui şi răspunderea noastră Acceptaţi în Cel Preaiubit Planul lui Dumnezeu Nu mai sîntem în firea păcătoasă Ori „în Hristos" — ori pierdut Sîntem o nouă creaţie El ne-a dat viaţa veşnică ..

5,00 Lei

Mântuirea lui Dumnezeu

Mântuirea lui Dumnezeu

Cuprins: 1. O singura cale 2. Ruina omului si remediul lui Dumnezeu 3. O decizie care determina destinul vesnic 4. Ce inseamna a crede 5. Calea mantuirii 6. Fals si adevarat 7. Cel mai mare dar oferit cuiva vreodata 8. Cand secerisul a trecut 9. Cinci adevaruri solemne 10. Cea mai de seama istorisire ..

6,00 Lei

Medicamentul lui Dumnezeu - Kenneth E. Hagin

Medicamentul lui Dumnezeu - Kenneth E. Hagin

Cuprins:  Cap. 1. Medicamentul lui Dumnezeu  Cap. 2. Instructiuni pentru utilizarea medicamentului  Cap. 3. Prescriptia medicamentului  Cap. 4. Medicament pentru meditare ..

23,00 Lei

Mintea ta sub asediu - Joyce Meyer

Mintea ta sub asediu - Joyce Meyer

Confruntarea dintre bine si rau se poarta in mintea fiecaruia dintre noi. Este o batalie grea tocmai pentru ca foarte multi nu au curajul sa o recunoasca si nu admit ca, pentru a fi liberi, linistiti si pentru a avea o viata armonioasa este nevoie sa poarte aceasta lupta. Un volum la limita dintre eseu, scriere aforistica, filozofie, psihologie si teologie, deopotriva captivant si tulburator, la care veti reveni ori de cate ori va veti simti singur, trist, iritat sau lipsit de incredere in propriile forte. ..

28,00 Lei

Minuni obișnuite - Buni Cocar, dr.

10,00 Lei

Moise

Moise

carte de colorat ..

7,00 Lei

Moise și AAron

7,00 Lei

Moștenirea spirituală

Moștenirea spirituală

Sa nu fim niste oameni preocupati numai de binecuvantare, fara sa ne preocupe dreptul de intai nascut, fara sa ne pese de mostenire. Noi avem o mostenire in Cristos.. dar si El are o mostenire in noi. Dumnezeu, care a platit intregul pret din univers ca sa ne dea mostenirea, Il rasplateste pe Fiul Sau preaiubit, Domnul Isus, cu mostenirea Lui in noi. Mostenirea Lui este in sfinti. Dumnezeu vrea sa ne dea totul in Cristos, dar, in acelasi timp, nu vrea sa fim distrusi de ceea ce ne da. Sa intram in realitatea dreptului nostru de intai nascut in Isus Cristos, sa experimentam si sa cerem binecuvantarea care este in El, si sa o primim asa cum este ea in Cristos, ca si noi, la randul nostru, sa ii binecuvantam pe altii… Sa fim pregatiti sa primim mostenirea care este pastrata pentru noi; sa lasam crucea sa lucreze in noi, iar carnea, care poarta razboi cu duhul, sa fie invinsa, si, in modul acesta, sa umblam prin duhul si nu prin carne. ..

10,00 Lei

Mută munții

Mută munții

Cu toţii avem un motiv pentru care ne rugăm. Dorim fierbinte ca Dumnezeu să intervină în favoarea noastră şi a celor dragi nouă. Dar uneori pare că tace, şi ce se întâmplă cu noi atunci? Înseamnă că facem ceva greşit? Că nu ne aude? De ce rugăciunile altora sunt mai eficiente decât ale noastre? În astfel de situaţii, ne pierdem curajul şi renunţăm la rugăciune - la însăşi arma pe care Dumnezeu ne-a dat-o ca să nu ne pierdem curajul. Dacă eşti interesat de rugăciune, doreşti o viaţă de rugăciune care să dea rezultate. Despre o astfel de rugăciune este vorba în această carte. Când descoperim că rugăciunea nu este doar să-I cerem lui Dumnezeu să  facă ceva - rugăciunea este un parteneriat cu Dumnezeu - în faţa noastră se deschid noi posibilităţi. Noi suntem fiii şi fiicele lui Dumnzeu, am primit autoritatea Domnului Isus Cristos şi avem în rugăciune un rol mai mare decât am crezut noi vreodată. Ş..

31,00 Lei

Nașterea lui Isus

Nașterea lui Isus

Aceasta carte face parte din colectia Viata lui Iisus a editurii Girasol. ..

17,00 Lei

Neprihănirea prin credință - Adolf Novak

Neprihănirea prin credință - Adolf Novak

Noi, creştinii, avem o comoară inestimabilă – Biblia. Prin ea cunoaştem gândurile, planurile şi intenţiile lui Dumnezeu cu privire la noi. Întrezărim puţin de unde venim şi încotro ne ducem, întrebări pe care şi le pun nenumăraţi oameni. Ar trebui să ne ocupăm şi mai mult cu Cuvântul lui Dumnezeu, să săpăm în El şi să-l studiem cu adevărat. Cu Sfânta Scriptură se poate trăi şi se poate şi muri; fără ea, omul trebuie să trăiască şi trebuie să moară. Comentariul de faţă mi-a servit ca material de bază pentru studiul biblic cu biserica. Varianta tipărită ca şi curs pentru şcolile biblice. La analiza cuvintelor, numerele din parantezele <> reprezintă ‘numerele Strong’. Dicţionarele sau programele biblice PC corespunzătoare facilitează în acest fel o mai bună înţelegere a cuvintelor greceşti aferente. ..

8,00 Lei

Nici rece nici fierbinte

Nici rece nici fierbinte

Descriere produs Nascut in Strugari-Bacau la 19 ianuarie 1952, din parinti adventisti (tata pastor si mama casnica, absolventi ai Institutului Biblic de la Stupini-Brasov si respectiv Bucuresti), a urmat scoala primara si gimnaziulin Husi (jud. Vaslui), dupa care a studiat vioara la Liceul de Muzicain Bacau. Florin Laiu este lector universitar in teologie biblica la Institutul Adventist din Cernica, unde a predat timp de aproape 20 de ani limbi biblice, exegeza biblica si apocaliptica biblica, avand o experienta de 40 de ani in acest domeniu (mai intai ca amator, apoi ca profesionist), cu specializare post-universitarain limba si exegeza cartii lui Daniel. A conferentiat si a publicat multe articole pe teme spirituale si profetice si estein contact cu teologi de talie internationala. ..

13,00 Lei

Niciun loc unde să plângi

Niciun loc unde să plângi

Te copleşeşte durerea? Durerea incestului, a abuzului, a respingerii sau a familiei destrămate...? Privind dezastrul din poporul său, Ieremia a strigat deznădăjduit: „Nu este niciun leac alinător în Galaad? Nu este niciun doctor acolo? Pentru ce nu se face dar vindecarea fiicei poporului meu?” (Ieremia 8:22) Ieremia era conştient că există posibilitate de vindecare. Numele lui Dumnezeu este Iehova Rafa, însemnând Dumnezeul care vindecă, Dumnezeul care are balsam, un leac vindecător – Cuvântul Său. De aceea, Ieremia era mâhnit. Ştia că nu există rană sau durere prea mare, prea oribilă, prea distructivă încât să nu poată fi vindecată de Tatăl nostru suveran. El este Dumnezeu, Dumnezeul oricărei fiinţe umane şi nimic nu este prea dificil pentru El. Dacă există vreo istorisire care poate ilustra acest adevăr, atunci o vei găsi între coperţile acestei cărţi: Niciun loc unde să plângi. Poate ai citit prima ..

16,00 Lei

Noi avem un altar

Noi avem un altar

Curentele populare de astazi se indreapta intr-o directie diametral opusa temelor centrale din Noul Testament. Aceasta carte este scrisa pentru a inversa cursul, cel putin in inimile si mintile acelora care o vor citi. Ea proclama faptul ca altarul crestin de jertfe este Crucea Calvarului. Sustine ca aici se gasesc toate principiile si resursele trairii vietii crestine. Nu este doar locul unde pacatosul gaseste dragoste si acceptare din partea lui Dumnezeu, ci deschide usa unei noi cai de gandire si motivatie. Fara nicio indoiala, absenta predicarii crucii din cea mai mare parte a crestinismului ne-a dus la acest nivel de jos in care ne aflam acum. Nu putini predicatori si invatatori se tin de un punct de vedere lumesc, nesfintit, manjit de societatea care ii inconjoara. Ei proclama un mesaj dezechilibrat, accentuand doar partea pozitiva, garantand urmasilor lor implinirea visurilor lor de succes. Ei nu sunt in legatura cu cerul, ci sunt in legatura cu sistemul lumesc care, in c..

16,00 Lei

Nu eu, ci Cristos în mine

Nu eu, ci Cristos în mine

Johannes Lohmann (1867-1941) pe vremea cind era student a fost condus la credinta in Domnul Isus Cristos de catre fratele sau Ernst. Mai intai a lucrat la o misiune crestina germana de ajutorare a tarilor din Est, iar mai tarziu in cadrul unei comunitati din Eberswalde si din Bratislava. O perioada scurta a fost si consilier spiritual la fundatia "Friedenshort" apoi, ca unul care a trecut prin suferinte adinci, s-a ocupat si de cei bolnavi si apasati dintr-o casa de odihna din Uchtenhagen. Lohmann a publicat cateva comentarii biblice si cateva aprofundari spirituale care momentan sunt foarte cautate. Dintre cele mai cunoscute scrieri ale lui face parte si aceasta carticica, aparuta in anul 1925 mai intai sub titlul "Eu... si totusi: nu eu", care a fost publicata in Gotha. In anii 1960, intr-o forma revizuita, editura Herold-Verlag din Frankfurt pe Main a publicat-o intr-o noua editie, purtind titlul "Nu eu!" Dupa ce primul tiraj s-a epuizat, cartea a fo..

5,00 Lei

O apărare a Sionismului creștin

O apărare a Sionismului creștin

legamant (noeic, avraamic, mozaic, davidic si mesianic), se focalizeaza apoi pe relatia dintre Israel si Biserica, pentru a se finaliza cu rolul pe care il va juca poporul ales la sfarsitul veacurilor.\" - din prefata. Cuvantul \"sionism\" este relativ recent, inventat pentru a descrie intoarcerea evreilor in tara stramosilor lor, avand Ierusalimul (Sionul) drept capitala. Un \"sionist\" este cel care participa la acest proces sau care ii sprijina pe cei care iau parte la el. Exista sionisti evrei si sionisti crestini. De asemenea, exista antisionisti evrei si antisionisti crestini. Cartea de fata este scrisa avand tinta acest ultim grup. ..

18,00 Lei

O descoperire zguduitoare - O descoperire divină despre iad - Mary Baxter

O descoperire zguduitoare - O descoperire divină despre iad - Mary Baxter

Kathryn Baxter s-a nascut in Tennesee. A fost crescuta si educata intr-o casa crestina. Inca pe cand era mica, mama ei a invat-o despre Isus Hristos si mantuirea prin El. Kathryn a fost nascuta din nou la varsta de 19 ani. Dupa ce L-a servit pe Domnul cativa ani, ea s-a departat de El pentru o perioada. Duhul lui Dumnezeu n-a lasat-o linistita si ea a fost nevoita sa se intoarca la dragostea dintai si si-a predat din nou viata lui Hristos. Ea Il slujeste pe El acum cu credinciosie. Pe la mijlocul anului 1960, Kathryn s-a mutat cu familia la Detroit, Michigan, unde a inceput sa aiba vedenii din partea Domnului. In timpul petrecut la Michigan, ea s-a supus pe deplin batranilor si conducerii Casei Domnului. Pastorii, conducatorii si sfintii Domnului vorbesc de bine despre ea si slujba ei. Miscarea Duhului Sfant este puternica in toate serviciile ei, si multe minuni au avut loc in ele. Darurile Duhului Sfant cu demonstratii sunt manifestate in adunari..

10,00 Lei

O scurtă definiţie a împărăţiei cerurilor - Witness Lee

O scurtă definiţie a împărăţiei cerurilor - Witness Lee

In cartea "O scurta definitie a imparatiei cerurilor", Witness Lee arata ca imparatia cerurilor are trei aspecte: aparenta exterioara a imparatiei cerurilor (Matei 13), realitatea imparatiei cerurilor (Matei cap. 5-7) si manifestarea imparatiei cerurilor (Matei cap. 24-25). Daca vrem sa intelegem imparatia cerurilor, trebuie sa cunoastem aceste trei aspecte. In ziua Cincizecimii, aparenta imparatiei cerurilor si realitatea imparatiei cerurilor au inceput. Manifestarea imparatiei cerurilor va incepe o data cu intoarcerea Domnului Isus. Cand Domnul Se va intoarce, imparatia cerurilor va fi manifestata. Pe de o parte, putem spune ca imparatia a inceput deja, dar aceasta este doar aparenta si realitatea, nu manifestarea imparatiei cerurilor. Aparenta imparatiei cerurilor ii include pe toti crestinii falsi, dar numai crestinii victoriosi, biruitori, se afla in realitatea imparatiei cerurilor. Cand Domnul Isus Se va intoarce, acela va fi timpul manifestarii imparatiei cerurilor...

10,00 Lei

O teologie a consilierii creștine

O teologie a consilierii creștine

Mai mult decât răscumpărare... O teologie a consilierii creştine uneşte doctrina biblică şi trăirea practică. Mântuirea,principalul centru de interes pentru teologia practică, este de multe oridefinită prea îngust, apreciindu-se că ea înseamnă „eliberarea de consecinţele păcatului”. Dar Dumnezeu face mai mult de atât – El transformă vechea natură păcătoasă în ceva cu totul nou. Cu alte cuvinte, El plămădeşte în Cristos oameni noi. ..

43,00 Lei

Omul care a potolit furtuna

15,00 Lei

Omul sălașul lui Dumnezeu

Omul sălașul lui Dumnezeu

Cu mult timp in urma am decis ca prefer sa cunosc adevarul decat sa fiu fericit in ignoranta. Daca nu pot avea si adevarul si fericirea, vreau adevarul. In cer vom avea destul timp sa fim fericiti. Orice obiectie adusa celor care duc mai departe crestinismul vitelului de aur actual este intampinata cu un raspuns triumfator: „Dar ii castigam!” sunt castigati pentru ce? Pentru adevarata ucenicie? Pentru purtarea crucii? Pentru renuntarea la sine? Pentru separarea de lume? Pentru rastignirea firii? Pentru trairea in sfintenie? Pentru nobletea caracterului? Pentru dispretuirea comorilor lumii? Pentru autodisciplina dura? Pentru dragostea fata de Dumnezeu? Pentru dedicarea totala fata de Hristos? Bineinteles, raspunsul la toate aceste intrebari este nu. Amintiti-va intotdeauna urmatorul lucru: nu poti purta o cruce impreuna cu altcineva. Chiar daca un om este inconjurat de o multime mare de oameni, crucea sa este numai a lui si purtarea ei il separa. Societatea ..

15,00 Lei

Pacatul genealogic - Ruth Hawkey

Pacatul genealogic - Ruth Hawkey

Te-ai intrebat vreodata de ce repeti acelasi tipar comportamental, caracterizat de frica si de fobii, care a obsedat viata mamei tale? Din ce cauza simti o atractie aproape irezistibila fata de pornografie sau de ce esti asa de fascinat de ocultism?   ..

22,00 Lei

Pârga și secerișul

Pârga și secerișul

Principiul daruirii lui Dumnezeu este harul; principiul ajungerii noastre la tinta este credinta; si „faca-ti-se dupa credinta ta” este conditia ferma. Credinta nu este doar o intelegere a lucrurilor cu ajutorul intelectului, nici doar consimtamantul ratiunii, cu toate ca sunt necesare si aceste doua elemente. Credinta este un principiu de actiune, care produce ascultare fata de Dumnezeu si se arata in afara in dragoste fata de oameni. Credinta incipienta asculta de Dumnezeu in punctul primar: omul se increde in Cristos pentru a fi salvat e mania divina, si dobandeste acel folos primar pentru care se increde in Cristos. Credinta care se dezvolta asculta de Dumnezeu in diversele si succesivele puncte ale voii Lui sfinte; aceasta rezulta in sfintirea caracterului si in curatia umblarii. Potrivit acestei inaintari a cedintei in evlavie practica va fi si greutatea de slava pe care va putea sa o poarte fiecare. Orice lucru anume pentru care masura de credinta a cuiva nu s..

12,00 Lei

Părinților nepoților mei

5,00 Lei

Pavel în furtună

Pavel în furtună

Carte de colorat ..

7,00 Lei

Pericolele metodelor alternative de vindecare - David Cross

Pericolele metodelor alternative de vindecare - David Cross

Nr. de pag.: 178 Dimensiuni: 14 x 21,5 cm   David Cross David Cross este directorul regional pentru Europa de Vest al slujirii Ellel Ministries. El lucrează în cadrul centrului Glyndley Manor lângă Eastbourne, Marea Britanie. De profesie inginer constructor, dar a lucrat în diverse domenii, inclusiv ghid de circuite de schi în munţii Scoţiei. În ciuda împlinirilor oferite de munca sa, David şi-a dat seama că devine din ce în ce mai deziluzionat de mentalitatea încrederii în sine, principiu pe care îşi bazase viaţa până în acel moment. O schimbare de direcţie a intervenit când s-a convertit la creştinism în Hong Kong, la începutul anilor ‘80 şi de atunci Îl urmează pe Cristos cu multă pasiune. La întoarcerea lui în Marea Britanie, în 1984, a devenit prezbiter într-o biserică din Scoţia. Apoi, în anul 1993, împreună cu soţia sa, D..

28,00 Lei

Pocăiește-te și crede! (vol2)

Pocăiește-te și crede! (vol2)

Volumul respectiv face parte din "Seria fundamentelor" (vol. 1-7) şi se aseamana cu partea a doua din "Seria fundamentelor".                                                         Cuprins:                                                                                     &..

7,00 Lei

Porunceste muntelui - Christina Darg

Porunceste muntelui - Christina Darg

Sa vorbesti muntilor nu este un act normal. Dar Isus ne spune sa vorbim muntilor. El vrea sa poruncim obstacolelor si zidurilor sa cada! Dumnezeu lucreaza cu cuvinte si raspunde prin cuvinte. Isus i-a invatat pe ucenici sa vorbeasca muntilor de probleme. A vorbi muntilor este un concept aproape incredibil, cu toate acestea insa, Domnul ne-a spus sa-l practicam. ..

8,00 Lei

Povestea nașterii lui Isus

Povestea nașterii lui Isus

O povestire frumos ilustrata a Nasterii Domnului Isus, reda unei noi generatii de cititori bucuria si uimirea produse de prima Sarbatoare a Nasterii. Fiecare pagina a cartii ne poarta pas cu pas, printr-o povestire simpla si ilustratii superbe, alaturi de Iosif si Maria, în acest eveniment atât de important pentru întreaga omenire. ..

22,00 Lei

Prima milă

Prima milă

Pe vremea Domnului Isus, soldatul roman putea obliga o persoană să-i care lucrurile o milă. Hristos a mers însă un pas mai departe prin a spune ucenicilor Săi că ei trebuie să fie dispuși să nu meargă doar o singură milă, ci două! În acest apel la un standard ridicat de excelență, Derek Prince subliniază că: dragostea „acoperă”, nu „ascunde”; eficiența este o virtute creștină; obligațiile de familie sunt pe primul loc. În societatea de astăzi, axată pe satisfacerea sinelui, disponibilitatea de „a merge mila în plus” nu a fost niciodată mai necesară. Citeşte „Prima milă” și să dedice-te să duci o viață plină de integritate. ..

4,00 Lei

Principiile biblice ale rugăciunii

Principiile biblice ale rugăciunii

Prin seria „Sabia Duhului”, Colin Dye ne-a oferit o prezentare bine argumentata a armoniei dintre Cuvant si Duh, o relatie care are implicatii majore si azi. Nu mi-as putea imaginea o prezentare mai buna. O recomand cu caldura. RT Kendall, invatator international In zidirea credinciosilor, echilibrul pastoral si autoritatea apostolica sunt esentiale. Prin acestea se formeaza ucenici cu o viata orientata pe slujire, prin care Isus Hristos sa fie glorificat iar scopurile Sale sa fie implinite. Pastorul si invatatorul Colin Dye le imbina pe acestea in mod temeinic si ne calauzeste in descoperirea acestora pentru viata noastra. Jack W. Hayford, presedintele Bisericilor „Foursquare” „Sabia Duhului” este un set exceptional de materiale educative. O recomand din toata inima celor care au dorinta de a studia Cuvantul lui Dumnezeu in profunzime. Socotesc ca este un material excelent pentru instruirea liderilor si a lucratorilor din bisericile..

17,00 Lei

Principiul potențialului + Ghid de studiu

Principiul potențialului + Ghid de studiu

DESCRIERE Aici veti gasi solutii care se aplica problemelor de zi cu zi, probleme care va Impiedica sa traiti la potentialul maxim. Mesajele simple si directe ale Dr Cole te vor sprijini: - Sa descoperi cheia succesului - Sa-ti consolidezi calitatile personale - Sa te ridici deasupra criticilor nedrepte - Sa renunti la stres pentru pacea launtrica - Sa scapi de sentimentul de vinovatie - Sa transformi anxietatea In motivatie - Sa-ti recastigi viziunea si sa-ti Innoiesti visele Iti esti dator sa descoperi profunzimile planului lui Dumnezeu pentru viata ta. "Iata o serie de carti care subliniaza ca adevarata barbatie nu tine de sex, ci de maturitatea In credinta." ..

11,00 Lei

Privilegiul suprem al vieții

Privilegiul suprem al vieții

Trebuie să înlăturăm gândul că Dumnezeu are favoriţi sau specialişti şi că doar aceştia sunt destinaţi să ajungă la plinătate. Nici vorbă! Eu sunt convins că niciunul dintre noi nu îşi dă seama cât de mult doreşte Tatăl nostru să realizeze în şi prin noi. Fie ca El să ne trezească într-atâta inimile spre acea viziune mai largă a ceea ce El a plănuit pentru Sine Însuşi, încât să refuzăm să zidim împărăţii pentru noi înşine sau să fim mulţumiţi doar să facem „ceva bun” pentru El sau pentru oameni… Tatăl nostru priveşte cu multă încântare la fiecare dintre copiii Lui care e hotărât să-I placă Lui şi să-şi termine cursa triumfător. ..

17,00 Lei

Putere de sus

Putere de sus

Cuvinte la vreme potrivita Duh al Dumnezeului cel Viu, In toata plinatatea harului Tau, Oriunde va pasi piciorul omului, Coboara asupra neamului nost' razvratit. Da limbi de foc si inimi de iubire Pentru a raspandi cuvantul de-mpacare; Da putere si ungere de sus, Oriunde se va auzi al bucuriei sunet. Pregateste, Duh al lui Dumnezeu, Pamantul sa intalneasca al sau Domn, Sufla peste tinuturi departate, ca briza diminetii, Pana vor incepe sa bata reci inimi de piatra. ..

7,00 Lei

Puterea rugăciunii perseverente

Puterea rugăciunii perseverente

Acest ghid îți oferă importante răspunsuri la întrebări precum: "De ce durează atât de mult să primesc răspunsuri la rugăciunile mele?", "Ce pot face pentru a atinge un alt nivel în viața mea de rugăciune?" ..

30,00 Lei

Puterea supranaturală a iertării

Puterea supranaturală a iertării

Descoperă, cum să evadezi din propria ta închisoare a durerii și să descoperi o viață a libertății! Jason Vallotton a crezut ca se darama lumea in jurul lui, cand a descoperit ca sotia sa, Heather, avea o legatura amoroasa si planuia sa-l paraseasca. Folosind propria poveste drept o evocatoare si tulburatoare ilustrare a harului si vindecarii lui Dumnezeu, Jason, impreuna cu tatal sau, Kris Vallotton, va invita sa va reajustati intelegerea asupra rascumpararii. Impreuna, ei ne arata cum se pot gestiona cele mai dificile perioade si cele mai profunde dureri ale vietii, astfel incat Dumnezeu sa poata aseza temelia pentru restaurarea completa si imputernicirea viitorului vostru. Desi poate parea un lucru dificil sa consideram ranile emotionale drept daruri, de vreme ce ele inca dor atat de profund, Puterea supranaturala a iertarii va va ajuta sa descoperiti ca Dumnezeu nu poate numai sa va vindece ranile, ci si sa foloseasca procesul de vindecare pentru a va echipa ..

25,00 Lei

Puteri și domnii

Puteri și domnii

O incursiune fascinanta in paranormal, supranatural si in misterele profetiei, ghicirii, perceptiei extrasenzoriale, astrologiei, vindecarilor miraculoase etc. Ti s-a intamplat vreodata... "sa stii" ceva ce se petrecea la mare distanta? "sa simti" o prezenta straina in camera? "sa ghicesti" vesti rele inainte ca ele sa soseasca? "sa recunosti" un loc pe care nu l-ai vazut niciodata? Puteri si domnii ... Explica si interpreteaza aceste evenimente infioratoare, precum si multe altele, care fascineaza fara incetare oamenii de pretutindeni. In cartea aceasta vei gasi raspunsuri bine argumentate la intrebari ca: . Poate cineva sa proiecteze imagini pe un film polaroid? . Cum pot unii oameni sa prezica viitorul? . Care este sensul real al cartilor de Tarot? . Exista vreo legatura intre demoni si bolile mentale? Istorie, marturie, fabulatie, realitate: o prezentare captivanta, completa si originala, total credibila, a unor fenomene si aparitii &..

16,00 Lei

Rămâneţi în Hristos

Rămâneţi în Hristos

Ati experimentat vreodata intimitatea reala cu Hristos? In aceasta carte bazata pe textul din Ioan 15:1-12, Andrew Murray ne conduce intr-o experienta complet noua si binecuvantata a partasiei si comuniunii cu Hristos. Invatati secretele ramanerii in Vita, astfel incat credinta voastra sa fie mereu proaspata, viguroasa si in continua crestere. Ramaneti in Vita! In timpul vietii Sale pamantesti, Isus a pus un mare accent pe cuvintele: Urmati-Ma!” atunci cand le-a vorbit ucenicilor despre relatia lor cu El. Inainte de inaltarea la cer, El le-a dat o noua porunca prin care trebuia sa se realizeze unirea lor mai intima si mai spirituala cu El in slava. Aceasta a fost: „Ramaneti in Mine!” Este ingrijorator faptul ca sunt multi urmasi sinceri ai lui Isus pentru care sensul acestei porunci, cu toata experienta binecuvantata pe care o fagaduieste, ramane ascuns. Desi ei se incred in Salvatorul lor pentru iertare si pentru ajutor si cauta pana intr-un anumit punct s..

23,00 Lei

Răsăritul o poarta a slavei - Valerica Strubert

Răsăritul o poarta a slavei - Valerica Strubert

Cartea scrisa deVali Strubert, "Rasaritul, o poarta a slavei", dezvaluie revelatia slavei lui Dumnezeu, prin Duhul Sfant, in timpurile de pe urma in Rasarit si apoi pe tot pamantul. Slava Lui va inunda poporul lui Dumnezeu si chiar Israelul, lerusalimul vor fi parte si-L vor recunoaste pe Mesia. Trupul lui Hristos se va bucura de unitate cand slava Mantuitorului va transforma lumea. Citind aceasta carte pretioasa veti fi binecuvantati! Daniel N. Matei Pastorul Bisericii Agape, lider apostolic a retelei CCT Inca din perioada adolescentei, Dumnezeu sadeste in Vali dorinta de incuraja si pasiunea de a contribui la dezvoltarea Bisericii conform standardelor biblice. Intelegerea din perspectiva profetica a Cuvantului lui Dumnezeu, precum si revelatiile primite in ultimii ani, au dus la conturarea ideilordin aceasta carte. Timp de 12 ani, impreuna cu sotul ei, Marcel, Vali se implica in pastorirea Bisericii Evangheliei Depline Betleem din Arad. In prezent, ea face..

10,00 Lei

Rătăcirea drumului - Patricia St.John

Rătăcirea drumului - Patricia St.John

Ceea ce i-a impiedicat pe copiii lui Israel sa intre in Tara Promisa erau cateva pacate "mici", respectabile, niste manifestari subtile ale necredintei. Aceleasi pacate: cartirea, mandria, gelozia, decaderea spirituala, nerabdarea si altele - ascunse cu atata usurinta -, ne vor impiedica si pe noi sa ramanem in odihna pe care a pregatit-o Dumnezeu pentru toti copiii Lui credinciosi. Desi le ascundem sub o aparenta inselatoare si incercam sa le minimalizam, in fata noastra si a altora, ele se vor dovedi o bariera de netrecut la intrarea in Canaanul Ceresc. Care este remediul? Il veti gasi in aceasta carte. Ca misionara, Patricia St. John a deschis multor marocani drumul spre Dumnezeu. Ca scriitoare pentru copii, le-a deschis un drum spre "Misterul din padure" identificand cateva "Urme in zapada", iar prin aceasta carte ii avertizeaza pe adulti asupra a 6 pacate care duc la... ratacirea drumului. ..

5,00 Lei

Realitatea despre ocultism

Realitatea despre ocultism

Seria de broşuri „Realitatea despre” este o sursă extrem de valoroasă de informaţii pentru un creştin, ajutîndu-l să înţeleagă mai bine lucrurile şi să aibă o mărturie eficientă într-o lume tot mai păgînă. O recomand cu toată căldura! Dave Hunt Această broşură se ocupă de aspecte referitoare la ocultism şi la influenţa lui crescîndă în vieţile noastre: - Ce este ocultismul şi ce influenţă are el în lumea noastră modernă? - Este posibil ca unii oameni să aibă capacităţi paranormale latente? - Care sunt consecinţele fizice, psihologice şi sociale ale angajării în practici oculte? - Cum poate găsi cineva eliberare de ocultism? Spiritismul, fenomenele oculte şi puterile paranormale sunt doar cîteva dintre chestiunile examinate sistematic în Realitatea despre ocultism. John Ankerberg este vorbitor de renume internaţional şi licenţiat în teologie, istoria Bisericii şi filozofia creştină. ..

6,00 Lei

Recâștigă-ți mărturia, povestea și credință

Recâștigă-ți mărturia, povestea și credință

Cand autorii Lamar Vest si Steven Land au inceput sa povesteasca despre formarea lor spirituala, ce a avut loc in primii lor ani de crestinism, unul dintre lucrurile importante ale amintirilor depanate de amandoi au fost marturiile unor oameni din bisericile in care au crescut. Aceste amintiri au inspirat scrierea cartii Recastiga-ti marturia, povestea si credinta!, o carte ce repostuleaza semnificatia si eficacitatea crestinilor care-si impartasesc experienta crestina personala. Vest si Land nu promoveaza revenirea la programe de biserica in care credinciosii sa recite o marturie memorata, ci sustin ca de obicei crestinii neglijeaza unul dintre punctele lor forte atunci cand nu impartasesc altora ce a facut Dumnezeu in vietile lor. Recastiga-ti marturia! subliniaza puterea povestii personale si ii sfatuieste pe cititori sa mareasca impactul acesteia. R. Lamar Vest este director executiv al departamentului de misiune in cadrul Or..

16,00 Lei

Recuperarea crestinismului

Recuperarea crestinismului

“DE OBICEI LUMEA ABSOARBE BISERICA INAINTE CA BISERICA SA ABSOARBA LUMEA.” A.W. TOZER Pana in ziua cand a murit, A.W. Tozer nu s-a abatut de la indemna Biserica sa umble ca acei care apartin cu adevarat Imparatiei lui Dumnezeu. Cu toate ca niciodata nu si-a indulcit critica fata de ceea ce el numea “bisericism” dezvoltat in jurul ideii de spectacol omenesc, el a crezut ca Biserica este pregatita pentru o reforma si tanjea sa o vada intorcandu-se la partasia smerita, iubitoare a plinatatii Duhului Sfant ce caracteriza Biserica primara. Daca te-ai intrebat vreodata de ce are Biserica o influetna atat de slaba in lumea de azi si cum ar putea reflecta viata ta mai adecvat puternica marturie a primilor crestini, cuvintele dure si fara compromisuri ale lui Tozer iti vor reaminti ce iti lipseste si te vor provoca sa dai la o parte ceea ce este superficial ca sa poti umbla in credinta autentica. A.W. TOZER  a fost un slujitor in cadrul Aliantei Crest..

28,00 Lei

Revoluție morală

Revoluție morală

Cartea aceasta, prin tonalitatea ei intimă și deschisă, abordează mai degrabă problemele în ce privește puritatea, și nu doar simpla comunicare cu privire la „abstinența sexuală”. ..

25,00 Lei

Revrăjirea lumii - Virgiliu Gheorghe

Revrăjirea lumii - Virgiliu Gheorghe

„Omul nou“ nu mai urmareste idealuri inalte: lui nu-i mai pasa de adevar si iubire, ci doar de portita de placere si de iluzia de putere pe care i-o furnizeaza televiziunea sau industria divertismentului. Acest „om nou“ despre care vorbeste autorul este peste tot in jurul nostru. In portretul cel mai inofensiv, el - sau ea - are o cariera si lupta pentru promovare, acumuleaza bunuri in numele familiei sau al copilului si doreste sa se relaxeze... Aparent, nimic in neregula... Doar ca „omul nou“ a fost si este simplificat la maximum. Functioneaza cotidian numai pe cele 3 coordonate de mai sus si orice abatere de la mica norma il scoate din randurile celorlalti „oameni noi“. Complexitatea unui sentiment ii sperie prea tare - pe el si pe ceilalti - deci, il resping toti numindu-l slabiciune. Responsabilitatea unui adevar ii ingrozeste si, ca urmare, adevarul este inlocuit cu orice explicatie convenabila, pusa la dispozitie, cu..

17,00 Lei

Rugăciunea

Rugăciunea

Adevarul este ca fiecare dintre noi se apropie de rugaciune animat de o intreaga amestecatura de motive si stari sufletesti -- altruiste si egoiste, induratoare si rauvoitoare, iubitoare si resentimentare. De fapt, in viata aceasta noi niciodata nu putem deosebi limpede binele de rau, ceea ce e curat de ceea ce e necurat. Insa am ajuns sa inteleg un lucru, si anume ca Dumnezeu este indeajuns de mare incat sa ne primeasca pe toti, cu toata amestecatura asta a noastra, si pentru aceasta nu trebuie sa fim straluciti, sau curati, sau plini de credinta, sau oricum altcumva. Aceasta inseamna har, si prin har nu doar suntem mantuiti, ci si traim prin el, Si ne si rugam prin el." -- RICHARD FOSTER, citat din "Rugaciunea" Considerata cea mai buna lucrare scrisa in epoca moderna pe tema rugaciunii crestine, aceasta carte ce ne poate schimba viata exploreaza cele trei "miscari" spirituale ale rugaciunii, oferind un abecedar sensibil, cald si captivant care ne ajuta..

32,00 Lei

Să revenim la evanghelia biblică

Să revenim la evanghelia biblică

Cunoscut teolog sustine conceptia calvinista. Doctrina salvarii in perspectiva calvinista si arminiana In 1684, celebrul teolog englez John Owen a publicat o lucrare intitulata The Death of Death in The Death of Christ (Moartea mortii in moartea lui Cristos), aparuta la Editura Agape, in forma prescurtata sub numele Viata prin moartea Lui. In paginile acestei carti, el examina in profunzime subiectul central al Evangheliei, adica rascumpararea pe care a efectuat-o Cristos murind pe crucea de pe Golgota. La reeditarea cartii lui Owen , catre inceputul anilor şaizeci, lui James I. Packer, el insusi renumit teolog actual, i s-a cerut sa introduca editia moderna a acestei carti vechi printr-un eseu. Aceasta introducere formeaza continutul brosurii de fata. Lucrarea lui Cristos pe cruce are o importanta capitala in chestiunea salvarii omului. Ar fi deci de mirare ca dusmanul lui Dumnezeu sa nu caute sa o distruga inconjurind-o de invatatura gresita. Se pare ca lumea crestina a caz..

1,00 Lei

Să trăiască Ismael

Să trăiască Ismael

Cand cineva este respins, are nevoie de vindecarea care vine prin insusirea iubirii lui Dumnezeu. Nu este suficient sa ne rugam pentru Israel si pentru pacea Ierusalimului; trebuie de asemenea sa ne facem loc in inimile noastre pentru vindecarea si salvarea urmasilor celuilalt fiu al lui Avraam, Ismael. ..

9,00 Lei

Salvatorul

Salvatorul

Aceasta este o ISTORIE ADEVARATA despre felul in care Dumnezeu S-a folosit de un catelus ca sa duca cateva pagini din Biblie de la o biserica intr-o garnizoana de peste drum. Da, nu era decat o foarte mica distanta de la biserica la garnizoana aceea, dar catelusul a folosit chiar de Dumnezeul care ii crease la inceput pe catei. El a fost micul misionar neobisnuit al Domnului care a dus Cuvantul lui Dumnezeu la nenumarati barbati si femei, baieti si fetite care doreau fierbinte sa-L cunoasca pe Acela ce putea, numai El, sa le dea pace in inima si viata eterna in cer… si Acela era Isus. ..

4,00 Lei

Sămânța bună 2014 - format mic

5,00 Lei

Sămânța bună 2017

5,00 Lei

Sămânța bună 2019

10,00 Lei

Sămânța bună 2020

5,00 Lei