.
Bibliai hősök - Jeffrey és Deborah Keiser

Bibliai hősök - Jeffrey és Deborah Keiser

  • 0.00 lej

Eredetileg otthoni használatra készült, de tökéletesen alkalmas csoportfoglalkozásra. Minden lecke tartalmaz egy szakaszt a Bibliából, beszélgetést segítő kérdéseket és játékos feladatokat:

Bevezető:

A gyerekeknek szüksége van olyan gyakorlati példákra, amivel figyelmüket a feladatra irányíthatod. A munkalapok elején található szövegrész bevezeti az aznapi bibliai igazságot. Ha már tudnak olvasni hadd olvassák fel ők.

Bibliaolvasás:

Azért írtuk ki az érintett részt, hogy a gyerekek használhassák a színes ceruzát, vagy kiemelő filcet a mondanivaló jelölésére, anélkül hogy ezzel elcsúfitanák a Bibliájukat. Ezzel tanítjuk nekik azt is , hogy a jövőben bátran jelöljenek be olyan verseket, szakaszokat a Bibliában, melyek szólnak hozzájuk. És egyébként is ez olyan felnőttes!

Beszélgetés:

Szeretnénk a kérdések segítségével elmélyíteni az olvasottakat. Ha a gyerekek értő olvasása már megfelelő, és jónak tartod, kerestesd ki a válaszokat a megadott versekből! Némely válasz nincs leírva az adott szakaszban, ezekhez saját gondolataikat kell elmondaniuk. * Csillaggal jelöltük a nehezebb kérdéseket, amik nagyobb gyerekeknek szólnak.

Játékos feladatok:

A feladatok célja a motiváción túl az ismeretek elmélyítése is.

Yeffrey és Deborah Keiser - Bibliai hősök

A hősök: Noé*József*Sámson*Dávid*Nehémiás*Mária*József az ács*János*Százados*Máté*Péter*Szegény özvegyasszony* és a többiek..

Super Bible Heroes című könyve alapján készült. Minden lecke tartalmaz egy szakaszt a Bibliából, beszélgetést segítő kérdéseket és játékos feladatokat .

Címkék: bibliai, igazság