.
Üdvbizonyosság kételyek nélkül - John MacArthur

Üdvbizonyosság kételyek nélkül - John MacArthur

  • 25.00 lej
  • 19.00 lej

VALÓBAN VAN ÜDVÖSSÉGEM? A MENNYBE JUTOK-E? HONNAN TUDHATOM BIZTOSAN?

    Minden hívő küszködött már ezekkel a kérdésekkel lelki útja egy bizonyos pontján. De milyen válaszokat ad Isten ezekre a kihívást jelentő kérdésekre? A neves lelkipásztor és szerző, John MacArthur úgy véli, hogy minden keresztyénnek élveznie kell az üdvbizonyosság valóságát és biztonságát. A bibliatanulmányozásban és tanításban gazdag hátteréből merítve, MacArthur kulcsfontosságú bibliai szakaszokat vizsgál, bonyolult kérdésekkel küszködik, és rávilágít az üdvösség valódi lényegére. Végig arra biztat bennünket, hogy tegyük magunkévá a Jézus Krisztusban található tökéletes kegyelmet.

    Az Üdvbizonyosság kételyek nélkül tartalmaz egy személyes és csoportos tanulmányozásra egyaránt alkalmas útmutatót, amely felfedező kérdéseket, imaötleteket és különböző aktivitásokat foglal magába, amelyek úgy vannak megtervezve, hogy összekapcsolják az életet megváltoztató igazságokat a mindennapi élettel.

JOHN MACARTHUR JR. A kaliforniai Sun Valleyben található Grace Community Church lelkipásztor-tanítója, a The Masters College and Seminary iskola elnöke, és a Grace to Youw médiaszolgálat neves tanítója. A több mint négy évtizedes szolgálati ideje alatt, MacArthur több tucatnyi sikerkönyvet írt, köztük a 7be MacArthur Study Bible (MacArthur magyarázatos Biblia) és a 7he Gospel According to Jesus (Az evangélium Jézus szerint) című könyveket. 


ITM KIADÓ

2023

Kapcsolodó termék(ek)
Címkék: menny, mennybe jutás, ima, hit