.
Szeretet és tisztelet a családban - Dr. Emerson Eggerichs

Szeretet és tisztelet a családban - Dr. Emerson Eggerichs

  • 49.00 lej
  • 45.00 lej

Tisztelet, amire a szülők leginkább vágynak; Szeretet, amire a gyermekeknek alapvető szükségük van

A Szeretet és tisztelet a családban című könyv gyakorlati tanácsokat nyújt arra vonatkozóan, hogyan szakíthatjuk meg az őrület körét a családi konfliktusokban és hogyan vehetjük fel azt az egészséges ritmust, amivel feltöltődhetünk és bejuthatunk az áldásba. E könyv célja, hogy a családtagok között egészséges kapcsolatok alakulhassanak ki a nevelés témájával foglalkozó bibliai alapelvek mentén.
Dr. Eggerichs őszintén elmondja, milyen tapasztalatokra tettek szert feleségével három gyermekük nevelése során, valamint bölcs tanácsokkal látja el az olvasókat azzal kapcsolatban, hogyan lehetséges a különféle családi élethelyzetekben fellépni és azokat sikerrel kezelni. A könyv szemnyitogató módon tárja fel a gyermeknevelés bibliai alapelveit, amelyek úgy képesek működtetni a családot, ahogyan azt Isten eleve eltervezte.
A könyvből megtudhatjuk, hogy: - a szeretet és a tisztelet alapvető szükségük egy családban. - az őrület köre megállítható. - mi az a hat bibliai módszer, amivel ösztönözni tudjuk gyermekeinket. - hogyan fegyelmezzük az engedetlenséget és nézzük el a gyerekességet. - hogyan legyünk mi magunk is érettek, hiszen a gyermeknevelés kizárólag felnőtteknek való feladat. - hogyan dolgozzunk együtt csapatmunkában a házastársunkkal a gyermekek nemét figyelembe véve. - hogyan válhatunk Isten szemében a gyermekeiket szerető szülőkké, függetlenül azok reakciójától.