.
Istennek ​szentelve - John Mulinde

Istennek ​szentelve - John Mulinde

  • 19.00 lej
  • 13.30 lej

John Mulinde azt írja könyvében: "Hitem szerint a lakóközösségek akkor alakulnak át, amikor néhány lakójuk már olyan kétségbeesetten vágyik Isten után, hogy bármit hajlandó megtenni azért, hogy meglássa Isten beavatkozását országa életébe."

John ​Mulinde, a szerző ezt írja könyvében: „Hitem szerint a lakóközösségek akkor alakulnak át, amikor néhány lakójuk már olyan kétségbeesetten vágyik Isten után, hogy bármit hajlandó megtenni azért, hogy meglássák Isten beavatkozását országuk életébe”.
„John Mulindétől hallottam a legmélyebb tanítások némelyikét, amelyekkel életemben találkoztam. Ő nemcsak egy az istenfélő emberek és prédikátorok közül. Mulinde ritka, szokatlanul éleslátású, mélységesen bölcs és jelentős ajándékkal megáldott vezető. Aki megragadhat bármit John szóban vagy írásban elérhető tanításaiból, bölcs, ha megteszi.
Amint az Átalakulások II. dokumentumfilmben látható, John egyre inkább éllovassá válik a világméretű átalakulási mozgalomban. Melegen ajánlom ezt a könyvet mindenkinek, hiszen a gyakorlatban kipróbált üzenetet tartalmaz, ami már sok gyümölcsöt termett.”
IFJ. GEORGE OTIS
AZ ÁTALAKULÁSOK FILMEK PRODUCERE ÉS A SENTINEL CSOPORT ELNÖKE (LYNNWOOD. WA. USA)
„Az Istennek szentelve Isten egyik kivételes szolgájának egész életéből leszűrt üzenetét tartalmazza. Olvasd el! Meg fogja változtatni az életedet. Éld meg az üzenetét, és akkor megváltoznak mások is.”
CELIA McALPINE
A NEMZETKÖZI LYDIA KÖZÖSSÉG NEMZETI KOORDINÁTORA, USA
A szerzőről:
John Mulinde, a World Trumpet Mission vezetője az ugandai Kampalában él. Buzgón képviseli a közösségi átalakulás ügyét, és igyekszik megvalósítani látását, hogy az egész világot elérje a nemzeteknek szóló trombitaszóval: „Szenteljétek oda magatokat Istennek!” Mulinde sokat utazik nemzetközi szinten, mert nagyon keresett előadó és bátorító szolgálata.

Kapcsolodó termék(ek)