A csodatevő kenet

A csodatevő kenet

  • R.W. Schambach
  • Imánuel Alapítvány
  • Nincs készleten, megrendelhető: 0722 637103
  • 45.00 lej

Meríts Isten CSODATEVŐ EREJÉNEK FORRÁSÁBÓL!

Természetfeletti erejét Isten nem csupán gyógyító evangélisták és híres keresztény vezetők számára tartogatja – Krisztus minden követője is birtokolja már ezt a csodatevő kenetet!

Miért nem működik több hívő a csodák erejében? A válasz egyszerű: Sokan nem tudják, hogyan lépjenek partneri viszonyra a Szent Szellem kenetével.

Korszakalkotó könyvében Donna Schambach – aki prédikátori és evangélistai szolgálattal járja a világot – gyakorlatias, és a kijelentés erejével ható tanítást nyújt arról, hogy miként járhatsz te is ugyanolyan természetfeletti kenetben, mint amilyen az édesapját, R. W. Schambach-ot kísérte.
A hit egyik tábornokaként ismert R. W. Schambach hat évtizeden keresztül hirdette erőteljesen az evangéliumot, újszövetségi jelek és csodák közegében működve. Rendszeresen tanúja volt annak, hogy reménytelen helyzetek változnak meg Isten természetfeletti ereje által.

Most rajtad a sor!

- Tárd föl a kenet titkait – mi a kenet, hogyan részesülsz belőle, és hogyan szabadul fel rajtad keresztül?

- Fedezd fel, mit jelent elfoglalni a helyedet egy előfutár nemzedék tagjaként!

- Erősödj meg a hitben, miközben csodákról szóló bizonyságtételekről olvasol – közöttük arról „Amit Mohamed nem tudott megtenni”, és ahogy „R. W. csatát vívott az ördöggel,” „Meggyógyult tizenhét siketnéma,” valamint arról, hogy mi „A legnagyobb csoda mind közül.”

A Szent Szellem által a kenet már benned van. Tanulj együttműködni az Ő jelenlétével, tanuld meg fölszabadítani az Ő erejét és gyökeresen átalakítani a téged körülvevő világot!