.
A Biblia próféciái: Az alapok - Amir Tsarfati, Barry Stagner

A Biblia próféciái: Az alapok - Amir Tsarfati, Barry Stagner

  • 49.00 lej

Ebben a bizonytalan korban a keresztényeknek minden eddiginél szükségesebb megérteniük a Biblia jövőre vonatkozó kijelentéseit. Amikor a szerzők, Amir Tsarfati és Barry Stagner a végidőkről tanítanak, a kérdés-felelet szekciót mindig rendkívüli érdeklődés övezi. Ez is mutatja, hogy az emberek mennyire vágynak többet tudni az utolsó időkről.
A Biblia próféciái: az alapok című könyvben Amir és Barry a hetven leggyakoribb kérdésre ad választ. Tömör és a Szentírásra összpontosító tanításaikkal a bibliai próféciák hét fundamentális témáját járják körül::

- Izrael 
- Az ezeréves királyság
- Az egyház 
- A nagy fehér trón előtti ítélet
- Az elragadtatás 
- A menny
- A nyomorúság

Ha bölcsességgel és odafigyeléssel tanulmányozzuk ezt a témakört, akkor Isten Igéje mindent feltár előttünk, amit tudnunk kell a jövőben bekövetkező dolgokról. Ehhez Amir és Barry felhasználóbarát és tematikusan rendezett könyve jól átgondolt kérdések és feleletek formájában nyújt segítséget, megbízható referenciakönyvül szolgálva a bibliai próféciák imádkozó szívű értelmezéséhez.

Amir Tsarfati jeruzsálemi zsidó család szülöttje, sikerkönyvek szerzője, aki feleségével és négy gyermekükkel Észak-Izraelben él. Korábban az Izraeli Védelmi Erőknél szolgált őrnagyi rangban, jelenleg pedig az általa alapított nonprofit bibliatanító szervezet, a Behold Israel („Lásd, Izrael!”) elnöke, amely turnékon, konferenciákon és a közösségi média felületein szólítja meg az embereket, valamint egyedi, bibliai és prófétai nézőpontú hír- és információelemzéssel szolgál az Izraellel kapcsolatos események vonatkozásában.

Barry Stagner a kaliforniai Tustinban működő Calvary Chapel gyülekezet alapítója és vezető lelkipásztora, valamint a nemzetközi szinten közvetített The Line Up című heti műsor házigazdája és számos könyv szerzője. Feleségével, Terivel együtt konferenciákon és csoportos imanapokon tanít a házasság, a szolgálat és a próféciák témakörében. Két gyermekük és négy unokájuk van.

Kapcsolodó termék(ek)