.
Feketén - fehéren, gyermekeink szexuális nevelése - Muzslainé Nagy Etelka, Muzslai Gábor

Feketén - fehéren, gyermekeink szexuális nevelése - Muzslainé Nagy Etelka, Muzslai Gábor

  • 55.00 lej

Muzslai Etelka és Gábor házassági tanácsadók, coach -ok, lelkipásztorok,11 gyermek szülei, akik több mint 20 éve foglalkoznak házassági és gyermeknevelési tanácsadással, illetve lelkigondozással, szakmai és saját személyes tapasztalataikat osztják meg legújabb könyvükön keresztül.
A rengeteg információ, amelyek körül vesznek minket, gyakran hamis képet festenek le az egészséges intimitásról. Szinte kivétel nélkül mindenki szeretne jó szülő lenni, de a szexuális nevelés terén sok a bizonytalanság. Etelka és Gábor tabuk nélkül beszélnek a gyakori kérdésekről. Illetve arról, hogy a magzati kortól a felnőtté válásig a különböző életszakaszokban mire figyeljünk, hogyan csináljuk. A könyv íróinak célja, hogy segítséget nyújtsanak az olvasóknak abban, hogy a szexualitás terén apaként és anyaként lelkileg, szellemileg egészséges gyermekeket neveljenek fel, akik majd szintén továbbadják a gyermekeiknek a helyes, keresztény értékeket a szexualitás területén is.
Egy visszajelzés a sok közül: "A Feketén-fehéren egy hiánypótló könyv. Bár az alapvető téma a gyermekek szexuális nevelése, valójában egy átfogó gyermeknevelési könyv. A sok saját példa mellett kellőképp tudományos, ugyanakkor könnyen olvasható, érthető. Megjelenik benne a keresztény értékrend és bibliai szemléletmód, melyből kitűnik, mennyire időtálló üzenete van a Bibliának, és a ma emberének is ugyanannyira irányt mutat, mint 2000 évvel ezelőtt. Ugyanakkor a nem keresztény szülők számára is nagyon hasznos olvasmány, mert pszichológiai szempontból is biztos alapokon áll. Etelka és Gábor személyes jó barátaim, biztosan állíthatom, hogy amiről írnak, azt élik is, így számomra nagyon hiteles mindaz, amit a könyvükben írnak.
Szeretettel ajánlom mindenkinek!" Szinnyai Dóri zeneszerző, énekes
Kapcsolodó termék(ek)
Címkék: gyermek, nevelés, szex