.
A Bibliai hit - Kenneth E. Hagin

A Bibliai hit - Kenneth E. Hagin

  • 49.00 lej
  • 45.00 lej

Kenneth E. Hagint jogosan nevezik világméretekben a „modernkori hitmozgalom atyjának”. Közel 70 éven át hirdette a hit jelentőségét, szerepét és igazságait, miután 1933-ban, 16 évesen átadta életét a Názáreti Jézus Krisztusnak.

A bibliai hit című könyve méltán tekinthető szolgálata esszenciájának. Jelen kiadás egy kibővített, átdolgozott változata az először 1974-ben – magyar nyelven pedig 1990-ben – publikált írásának.

A szerző Isten igéjéből kiindulva arra mutat rá – miközben számos gyakorlati példát és igaz történetet is felsorakoztat –, hogy miként keletkezik a hit, és hogyan szabadítható fel az emberi élet minden területén.

„Hit nélkül pedig lehetetlen Istennek tetszeni, mert aki Isten elé járul, hinnie kell, hogy ő létezik, és megjutalmazza azokat, akik őt keresik – olvashatjuk a Zsidókhoz írt levél 11,6-ban. Tehát ha Isten azt követelné, hogy olyankor is legyen hitem, amikor az lehetetlen, akkor jogom lenne megkérdőjelezni az Ő igazságosságát. De ha kezembe adja mindazokat az eszközöket, amelyek által létrejöhet bennem a hit, akkor a felelősség az enyém, akár van hitem, akár nincs” – szögezi le már a könyv legelején Kenneth Hagin.

A bibliai hit olyan kérdésekre adja meg a választ, mint:

–Mi a hit?

–Hogyan keletkezik a hit?

–Hogyan szabadíthatjuk fel a hitünket?

–Mit jelent szívvel hinni?

–Melyek a hit útjában álló nagy akadályok?

–Hogyan lehetséges Isten hitével hinni?

Szerző Kenneth E. Hagin
Eredeti cím Bible Faith Study Course
Fordította Németh S. Judit és Joób Viktória
Kiadó Patmos Records
Kiadás dátuma 2016-08-25
Kiadás 1 kiadás
Oldalszám 400
Nyelv magyar
Kötés puha
Kapcsolodó termék(ek)