.

Regisztrációs feltételek

Felhasználási feltételek
manamissio.ro felhasználási feltételek

Üdvözöljük a manamissio.ro oldalon, a Manna Keresztény könyvesbolt által üzemeltetett online könyvesbolt portálján. Ez a honlap a Manna Keresztény könyvesbolt - (elérhetősége: manamissio@gmail.com, a továbbiakban „manamissio.ro” vagy „Szolgáltató”) - tulajdona. A manamissio.ro oldal használatával ön elfogadja az alábbi felhasználási feltételeket.

A felhasználási feltételek módosításának lehetősége
Az manamissio.ro fenntartja a jogot, hogy jelen felhasználási feltéteket a felhasználók előzetes értesítése mellett egyoldalúan módosítsa. Ön a szolgáltatásnak a módosítás hatálybalépését követő használatával – azaz az manamissio.ro-ra történő belépéssel - elfogadja a módosított felhasználási feltételeket.

A szolgáltatás
A szolgáltatást a manamissio.ro nyújtja, mellyel kapcsolatban ön megértette és elfogadja az alábbiakat: (a) amennyiben regisztrálja magát a rendszeren, választania kell egy e-mail címet valamint a regisztrációs folyamatban választania kell egy jelszót; (b) a jelszó titokban tartásáért ön felel; (c) a manamissio.ro-t haladéktalanul értesíti a felhasználói azonosítóval történő minden jogosulatlan használatról; (d) az ön szerződéskötési képessége nem korlátozott; (e) hozzájárul ahhoz, hogy az manamissio.ro kérése alapján bizonyos, korlátozott információt nyújt magáról (amely információnak időszerűnek, teljesnek és a valóságnak megfelelőnek kell lennie); és (f) ezt az információt fenntartja és frissíti annak érdekében, hogy időszerű, teljes és a valóságnak megfelelő legyen.

Az manamissio.ro fenntartja magának a jogot, hogy minden további értesítés nélkül törölje/töröltesse azon felhasználókat, akik bármely más személy nevével, képmásával, e-mail címével vagy más személyes információjával visszaélnek, különösen, ha a felhasználói név:
- védjegyet sért,
- mai vagy történelmi – magyar vagy külföldi – közszereplő, közismert ember neve, kivéve, ha ez a felhasználó anyakönyvezetett neve.
- más személy jogos és méltányolható érdekeit sértő név,
- obszcén vagy trágár kifejezés,
- rasszista, mások vallását, nemzeti, nemzetiségi, szexuális hovatartozását gyalázó, sértő kifejezés,
- burkolt vagy nyílt reklámhordozónak tekinthető.

Jelen szolgáltatást természetes magánszemélyek és válalkozások is igénybe vehetik egyaránt. A 14 éven aluli természetes magán személyek a szolgáltatást csak szülői engedéllyel vehetik igénybe.

A manamissio.ro fenntartja magának a jogot, hogy a szolgáltatást bármely felhasználó felé megtagadja.

Szavatosság kizárása
A manamissio.ro és annak tulajdonosa, társvállalatai, használatba adói, partnerei, beszállítói, tanácsadói és ügynökei kizárnak bármely és minden felelősséget a manamissio.ro-szolgáltatáson elhelyezett információk vagy anyagok hitelességéért, tartalmáért, teljességéért, jogszerűségéért, megbízhatóságáért, működőképességéért vagy rendelkezésre állásáért. A manamissio.ro kizár bármely és minden felelősségét az egyes tagok által tanúsított magatartásért.

A Felhasználó köteles minden tőle elvárhatót megtenni személyes adatainak, különösen a Szolgáltató által nyújtott szolgáltatások igénybevételéhez szükséges jelszó védelmének az érdekében. A Felhasználó felelősséggel tartozik minden olyan eseményért, tevékenységért, mely bejelentkezési azonosítójának, illetve jelszavának felhasználásával valósult meg.